Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Pari jutskaa vielä auki, toivottavasti saadaan niihin pian vastaukset niin päästään julkaisemaan BL-kalenteri.
  Eli hetki vielä.:pinup:
   
  Shirley ja TimeMachine69 tykkäävät tästä.
 2. Shirley

  Shirley 2nd gear

  Ja onkos tuo nyt niin että Malmilla, Vehmaalla jne kentillä missä ajetaan ilman aitoja ja laitoja, niin mennää 200m??
   
 3. ET1121

  ET1121 Gearhead

  FHRA:n tapahtumissa ainakin justiinsa näin.
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kyllä. FHRA kusi housuihinsa kun viranomaiset totes, onpa vaarallisen näköstä menoa. Millonkahan ympäriämpäriradoille tulee 80kmh rajoitukset, ettei vaan satu mitään.
   
 5. ET1121

  ET1121 Gearhead

  Malmilla ainakin yksi painava syy: Lähtöalue joudutaan viemään eteenpäin 100 - 200m.
   
 6. Shirley

  Shirley 2nd gear

  Noo kyllä sitä paljon mielummin vetäis täyttämatkaa! mut kyllä tää saatta taas muuttaa asetelmia kisaamisessa kuka vie ja kuka tuo.. noh jännä nähdä miten lähtee.
   
  chevy 2 ja Mikkis tykkäävät tästä.
 7. Vermilion

  Vermilion Gearhead

  Kuten aikaisemmin kyselinkin näköjään matkan puolitus tiedossa. Tietää sen verran isoa muutosta, että katsotaan jaksaako tulla katsomaan alimittaisia lähtöjä. Ehkä aidan alta ryömien paikalle, maksamaan ei viiti kyllä tulla. Tai jos jostain saa ilmaislippuja, varsinkin kun kulttuuri etukaan ei käy maksamiseen.Ticketistä taisi saada ostettua, mutta tiketti ottaa välistä lisää joten koko alennuksen etu menee hukkaan.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Varmasti riittää katsottavaa 200m vedoissakin ja tasaa vähän tehokkaimpien vehkeiden ylivoimaa kun puuttuu se 200m missä kiriä kiinni jos startti menny vähä huonommin. Tiukkoja kisoja siis luvassa!
   
  chevy 2, fmila, Mikkis ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. Keme

  Keme Gearhead

  Kyllä se on parempi, ku jäät vaan kotiin. Ei ketään kiinnosta kuunnella paikan päällä yksinäisen mussuttajan itkua, ku "matkasta puuttuu puolet".
   
  chevy 2, Mikkis, hantta ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. XJR

  XJR 3rd gear

  Pitää vinkata järkkäreille, että seuraavat lippusiimojen alittajia. Kävellen tai liftaten kotoa asti ja polvet vielä lopussa saviseksi. Ei kuullosta hyvältä. Eikä näytäkään.
   
  Mikkis tykkää tästä.
 11. Vermilion

  Vermilion Gearhead

  Viimeeksi vesivehmaalla oli joku urvelo poruhka laittannu vessojakin nurin...
   
 12. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mitä nyt oon maakuntien henkilöiltä kuullut, niin ajelevat tänäkin vuonna varttimailia. Siis ajavat lentokenttäkisoissaan. Malmin kentän haltijain kanssa on arvaten huono neuvotella, kun voi vastapuolen äkkipäätöksellä kisat jäädä ajamatta kokonaan.

  Eikä me osata täällä ajaa muutenkaan. Katuojat täynnä tommosta romua, eikä niitä edes viitsitä kerätä pois. Tuokin ollut tuolla lailla jo viime viikolta asti. 30 km/h rajoitusalue. Oli osunut puuhun noin 1,5 metrin korkeudella.

  [​IMG]
   
  Vermilion ja Fuselage tykkäävät tästä.
 13. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Näitähän ei saa ikinä pois. Mutta jos ois enemmän tapahtumia, ehkä ois vähemmän hölmöilyjä, mutta kuka ne järjestäisi, viranomaiset on innolla rajoittamassa niitä, kaikki valittaa melusta yms loputon kierre ja päästään takasin siihen, että ihmiset hölmöilee sit kadulla.
   
  Vermilion ja SpW66 tykkäävät tästä.
 14. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Esimerkiks Malmössä kaupunki tukee paikallista rataa joka sijaitsee 6 km 350000 asukkaan kaupungin keskustasta, päärautatieasemalta sinne kävelee tunnissa.

  Joka viikonloppu tapahtumaa, milloin kisoja, milloin "kadunmiehen hommia", ja joka keskiviikko myös avointa ajeluu. Yks veto makso keskiviikkona 10 kruunuu, eli about euron.

  Kunta katsoo sen olevan liikenneturvallisuutta edistävää työtä. Rata on kapea mut pidoltaan ja tasaisuudeltaan yks Euroopan parhaista.

  Ai niin, mut eihän sil mitään tee; siel ajetaan vain 200 metriä.

  https://srif.se/
   
  chevy 2, Seevu, fmila ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Vermilion

  Vermilion Gearhead

  Tää on hyvä, Ruotsissa kerrankin jotain paremmin. Täällä tosin 10 kruunuua == 100€ tms + rekisteröitymiset, laskuvarjot, turvakaaret, kypärä, palonkestävät kalsarit yms. katsastukset + tunnin jonotus.
   
  Fuselage tykkää tästä.
 16. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ehkä kannattaa käydä katsomassa tai ajamassa muutama 1/8 mile kisa tai kiihdytyspäivä ensin enen kuin muodostaa lopullisen kannan.
  Jenkeissäkin 1/8 mile on erittäin suosittua nykyään, eikä kaikki edes halua ajaa enää täyttä matkaa.
  Onhan siellä lisäksi kiihdytystä myös rullaavilla lähdöillä...autot lähtevät hitaasti liikkeelle lähettäjän käskystä ja matelevat lähtöviivalle ja sitten läpät auki...sitä en oikeasti käsitä.
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Vaikka itekin itken ja vingun 1/4 puolesta :p, niin onhan 1/8 parempi kuin ei mitään. Esim Mikkelissä ihmetellään tyhjänä olevaa lentokenttää että mit vit sille tekisi, pituus 1700metriä.
  Esim Jello Belly aka Hoodtrack tyyliin vaikka 1/8 ajot joka ke ja la.... Ja aika pienellä toi Hoodtrack näyttää toimivan, oisko 2-3 henkilökuntaa paikalla, valotkin taitaa olla automatisoitu kun en ole ikinä nähnyt lähettäjää yms.
   
 18. nikkez_

  nikkez_ 2nd gear

  Ihan tällee läklistaa liittymättä ni kuinkas paljon sielt yleisöstä näkee paljon tapahtuu 1/8 jälkee? Tää siis iha kilvanajoo liittyen... Ite ainaki kallistun vahvasti 1/8 lentokenttä hommissa sekä kuskin, että katsojan roolissa.
   
  Kuutti-Eki, rallikuski, fmila ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Mä voin sponssaa sulle tollasen piletin, jos ottaa noin koville hinnat ja matkan muutos.
   
  Volvo_5.7, Herje ja MarcoK tykkäävät tästä.
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  1/8 jos sutaset vähänkin tyhjää lähdössä, se oli siinä. Jenkeissä katsoo noita 1/8 kisoja, niin ne ei edes yritä sen jälkeen vaan köröttelee maaliin. 1/4 vaikka sutaset tyhjää lähössä, niin vielä on mahdollisuus.
  Eli 1/8 kisoissa peli on jo pelattu ekalla 5metrin matkalla.
   
  Vermilion tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!