Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. 440

  440 Gearhead

 2. maverick

  maverick Gearhead

  Kyllä oli ja kovaa meni!
   
 3. studio57

  studio57 Gearhead

  :rotfl: eikös se oo keskeinen sijainti ku kakkosesta jää kuitenkin vielä parannus varaakin eikä tuule niin ku huipulla
   
 4. moparson

  moparson 1st gear

  en ymmärrä tälläisiä listoja joissa voi haastaa yhen sijan ylempänä olevan. Se kuka ajaa kesän aikana nopeimman ajan/nopeuden on nopein katuauto todistettavasti ja sillä siisti ei siinä mitään listoja tarvita. vaikkei olisi koko listalla ja ajaa jossain kisoissa nopeiten niin silloin kyseinen on nopein ja that's it, toki tämä on vain oma mielipide ja joku ehkä tykkää tälläsistä "listatouhuista", mut toi on vaan niin selkeätä
   
 5. triniemi

  triniemi Gearhead

  Mä tykkään ideasta ja hienoa olisi osallistua jos pirssi olisi sopiva. Ehkä sitten joskus. Lista on hyvä sen takia, että ei riitä et vetää kerran kovan ajan, vaan on ansaittava sijoitus monen kisan/kesän tuloksilla. Ja kisathan ajetaan radalla, ei paperilla tai netissä, koska oikeessa kisassa voi aina käydä miten vain.
   
 6. studio57

  studio57 Gearhead

  ja voihan jokainen tehdä omansa jos tää tai muut viralliset ei miellytä.
   
 7. moparson

  moparson 1st gear

  no sekin on mielestäni tärkeintä että kisat käydään juuri radalla, eikä paperilla tai penkissä, mut kyllä se nopeimman ajan ajanut auto esim. vuonna 2014 on juuri se nopein katuauto suomessa
   
 8. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Niin onkin.

  Toisaalta mitä sitte.

  Jos kansaa kiinnostaa enemmän...:

  - tämä keskusteluketju
  - tässä ketjussa oleva lista


  ...niin sitten kiinnostaa.

  Eihän sille silloin mitään voi.

  No ketä kiinnostaa?

  Minua ainakin.

  Siksi luen tätä ketjua. Nyt ja myöhemminkin.
   
 9. homeboy

  homeboy 3rd gear

  Street Outlaw sarjaa sen verran seuranneena voin sanoa että tämä on just oikea tapa.

  meinaan vaan että ei ainakaan ole tylsää kun pitää raivata reitti sinne ykköseksi, eikä ajaa vaan kerran alastarossa tai hyvinkäällä kova aika ja sitten lojuu siellä ykkösenä tai kakkosena.

  oma autokin kohta valmis (lue: pari pikku juttuu) valmis niin pääsen mukaan riehumaan :)
   
 10. No niin, popparit on syöty loppuun ja näin saatiin mukavasti jengiä hereille, sekä neljä sivua lisää keskustelua aiheesta.

  Loistavaa!

  Homma tosiaan menee siten, että listalla voi vain kiivetä "yksi askel" kerrallaan ylöspäin ja ekaksi pitää päästä top 10-listalle ennen kuin voit alkaa haastamaan edellä olevaa kisaajaa.

  Blacklistalla ei suoranaisesti etsitä vain tämän vuoden nopeinta autoa/kuskia vaan tähtäimenä on saada vuosien saatossa saatanan kovatasoinen katuautolista.
  Siksi homma varmasti ottaa oman aikansa, ennen kuin jyvät erottuu akanoista.

  Kun ilmoitamme seuraavan kilpailun paikan ja ajankohdan, pitää listalla olevien kuskien erikseen ilmoittaa meille järjestäjille, jos tarvitsee yhden sallitun passausvuoron(kuten #9 Hermunen nyt teki). Muussa tapauksessa oletamme kaikkien listalaisten tulevan paikalle ja jos heitä tai häntä ei näy paikalla, eikä ilmoita siitä järjestäjille kisaa ennen ,menettää paikan koko listalta ja silloin takana olevat listalaiset nousevat automaattisesti pykälän ylöspäin. Tai jos tietää että kalusto on totaallisen paskana eikä ajamisesta tule mitään koko vuotena voi herrasmiehen tavoin luopua suosiolla listapaikastaan ja tehdä tilaa uusille tulijoille.

  Listalle halajavien kuskien pitää etukäteen ilmoittaa yv:llä meille halukkuutensa pyrkiä listalle ja kaikki sinne ei tietenkään pääse eikä mahdu.

  Blacklist ajoja tullaan ajamaan myös ilman kuusia ja ajanottoja, joten pelkillä ET-numerotulostuksilla ei tee näissä kapinoissa vessapaperia enempää. :)
   
 11. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  No nyt syttyi lamppu.
  Jo hetken kalkuloin että eihän yksi kesä riitä, jos vaikka 20 autoa haastaa numero #10 kisaan mukaan.
  Tätähän pitää alkaa harkitsemaan tosissaan.

  Hienoa toimintaa puuhamiehiltä.
   
 12. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Asiaa.
   
 13. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Vaikutteet imetty need for speed- pelistä? :D
   
 14. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Onneks ei sentään sitä, et pitää olla hakupäällä ja mahdollisimman paljon sakkoja perässä, et saa ajaa listalla ylempiä vastaan :poff:
   
 15. Hellrace

  Hellrace 3rd gear


  Sopii erittäin hyvin. Nähdään
   
 16. 440

  440 Gearhead

  :mad: Eilen todettua,kansipahvit vaihtoon on vuotoa.Uudet "ehkä" täällä 12.6 eli kiirus tulee.Koodaan jos en pääse. :oops: :mad: :mad:
   
 17. C-barge

  C-barge Gearhead

  Laiton vesiruiskutus ollut käytössä! Pitääks niitä laitteita ryntäyttää, ei se ihme et niihin tulee kaikenmaailman ongelmia.Ois mul tos yhet cometcit, mut ku ne on niin paksut (.075") Ja tietty tarvis itekin ihan tuotapikaa...............
   
 18. 440

  440 Gearhead

  8) Jos ei pääse autolla niin on sallittu käyttää ohrapirtelöä :eek: Ja la-koneessa ja magnumissa eri pahvit :mad:
   
 19. C-barge

  C-barge Gearhead

  No tottakai niis on eri pahvit. Eihän ylipäänsä kahessa eri moottorissa voi oikeen olla samoja pahveja, ainakaan samaan aikaan. Mitähän niis on muuten eroo, magnumista puuttuu vippojen öljyreiät? ...ja toden totta, silötä se tosiaan näyttäis et tuo on se oleellinen ero. Eli LA:t pitäis käydä kaikkiin, magnumit vaan niihin.
   
 20. 440

  440 Gearhead

  8) http://www.hughesengines.com/Index/prod ... rtid=26742 ja googlettamalla http://www.race-mart.com/Cometic-CMG-C5916-040.html :eek: eli sopis :pinup:
   

Kerro tästä muillekin!