Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Sarapuu

  Sarapuu 1st gear

  Sopii
   
 2. Olemme käyneet keskustelua erään uuden HD-kanavan kanssa siitä, että kyseisellä kanavalla saatettaisiin seurata tämän kauden aikana Blacklist-ajoja ja kuljettajia/auton rakentajia.

  Mitään ison maailman kuvausmeininkiä ei ole näillä budjeteilla tarkoitus järjestää, vaan käyttää lähinnä maanläheisesti ja gonzo-tyyliin liikkuvaa kuvaa kisoista ja niiden ympäriltä.

  Kisaajat voivat itse osallistua talkoisiin toimittamalla meille omaa kuvamateriaalia(gopro yms. in car kamera matskua ja mahdollisia tallissa kuvattuja viritys/häröily matskuja).
  Samoin Streetmachine DVD:stä tuttuja kuski/auto esittelyjä voi Blacklist-kisaajat omatoimisesti tai meidän toimesta junailla tännepäin.

  Tämän TV-jutun maaliin vieminen vaatii luonnollisesti vähän tukijoita ja yhteistyökumppaneita mukaan, että peruskulut saadaan hoidettua, joten kaikki supportti otetaan mieluusti vastaan joko henkilökohtaisesti ostamalla Bee-One Power Gear vaatteita tai sponsoroimalla omalla yrityksellä tätä listan rakentamista(yv:llä).

  Tällä tavoin voitaisiin saada kunnolla näkyvyyttä niille kisaajien pienille ja isoille tukijoille, joiden näkyvyys jää yleensä muuten lähinnä takalasitarroihin...
   
 3. studio57

  studio57 Gearhead

  siiiiiiistiä !!!!!!
   
 4. TBO552

  TBO552 3rd gear

  Kuullostaa Asialliselta.
   
 5. Listalla tapahtuu muutoksia jo ennen seuraavia kisoja, sillä
  #5 Hirvonen luovutti paikkansa muille.
  Corveten männät suli tuhkakupeiksi Lappeenrannan standing mile ajoissa, joten ajot on tältä kaudelta ajettu...

  Ensi kaudella Hirvonen tulee hakemaan #1 sijaa isommilla turboilla, motecilla ja kunnon slikseillä, joten Beaware!
   
 6. Muutama yv on tullut koskien Hyvinkään kisaa.
  Eli on kysytty voiko osallistua samaan aikaan esim. D-ryhmän kisoihin ja Blacklist kahinoihin.
  Meidän puolesta kyllä, kunhan on tarpeen vaatiessa paikalla lähtöviivalla ajamassa listapudotuksista.

  Yritetään saada kaikki Blacklist-kalustot peräkkäin varikolle oikealle puolelle lähelle lähtö-aluetta, jos se vain järjestäjille sopii.
   
 7. tilastotappio

  tilastotappio 1st gear

  #6 300zx ei osallistu Hyvinkäälle koska gatebill
   
 8. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mitenkäs tuota toi oikeen menee jos sen #10 joku haastaa, ja siinä samassa rytäkässä sen haastaa 5 muuta. Siinä sulaa moottori klimppiin kun joutuu koko päivän sahaamaan haasteita, vai onko haasteiden määrä päivässä jotenkin rajattua?
   
 9. #10 sijan haasteet haetaan/tulevat meidän kautta, joten yllä mainittua tilannetta ei pääse tapahtumaan yhden kisan aikana. :wink:
   
 10. Lauantaina on hyvät kahinat tiedossa heti alkuun kun ajetaan uusien kuskien ja kalustoiden kesken Blacklist-sijoista #9 ja #10.

  Tällä hetkellä listalle pyrkijöiksi on ilmoittautuneet ainakin:

  Nossi Fairlane / Eiranen

  avo Camino bbc / Waskinen

  Pumppu Duster / Åke

  V8 Opel / He-Man

  Malipu tt / Tussi


  Autojen omistajat tai autot tuntevat voisi linkittää tänne kuvia tai videolinkkejä kyseisistä autoista.
   
 11. nikkezz

  nikkezz 1st gear

 12. Päivitystä Bee-One Power Gear Blacklist TV-ohjelmaan!

  [​IMG]

  HD LIFE JA BEE-ONE POWER GEAR TV ALOITTI ANTENNI-TV-VERKOSSA!

  HD-laatuisten tv-kanavien tarjonta kasvaa Digitan antenni-tv-verkossa. Tv-kanava HD Life aloitti ohjelmatarjonnan kanavalla 16 eilen torstaina 12. kesäkuuta. Vapaasti vastaanotettavan HD Lifen ohjelmisto koostuu viihde- ja lifestyle-ohjelmista klo 06.00-24.00.

  Bee-One Power Gear ohjelmaa näkyy siis lähes päivittäin lyhkäisillä 2-10minuutin jaksoilla, jotka koostuvat maanläheisesti gonzo-tyyliin tuotetusta ja julkaistusta materiaalista, sekä juonnoista.

  Blacklist ohjelman materiaalit ovat vasta haussa ja työnalla, joten tästä kiinnostuneita katsojia lämmitellään sitä ennen mm. Bee-One Power Gearin tuottamasta Streetmachine DVD:stä tutuilla materiaaleilla ja haastatteluilla.

  Jaksot tulevat uusinta muutaman kerran päivässä, joten niitä on vaikeata ohittaa jos kanava vain näkyy TV-vastaanottimessa.

  HD Life näkyy kanavanipussa H, mikä kattaa 60% Manner-Suomen väestöstä.H-kanavanipun näkyvyysalueen voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta http://www.digita.fi/karttapalvelu.

  HD-laatuisen tv-kanavan vastaanottamiseksi television tai digiboksin tulee olla Antenna Ready HD-merkillä varustettu. Television tai digiboksin HD-valmiuden voi testata kääntämällä esimerkiksi kanavalle 16. Mikäli kanava näkyy, vastaanottimella voi vastaanottaa HD-laatuisia tv-lähetyksiä. Joissakin vastaanottimissa on tehtävä kanavahaku uudelleen.Yhteisantennikiinteistöissä HD-kanavien katsominen edellyttää kanavanipun H käyttöönottoa antenniurakoitsijan toimesta mikäli tarvittavia virityksiä antennijärjestelmään ei ole tehty.

  Lista HD-vastaanottimista löytyy nettisivuilta http://www.testatutlaitteet.fi. Lisätietoa HD-lähetyksistä löytyy sivuilta http://www.digita.fi/tv, http://www.hdtelevisio.fi ja http://www.hdtvopas.fi


  Digitan kuluttajapalvelu Digita Info neuvoo antenni-tv-vastaanottoon liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse info@digita.fi ja puhelimitse numerosta 020 411 7676. Digita Info palvelee arkisin klo 8.00-20.00. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät Digitan internet-sivuilta http://www.digita.fi/kanavahaku tai laitteen käyttöoppaasta.
   
 13. ata

  ata Gearhead

  Toivottavasti ohjelma tulee nähtäväksi myös netin kautta, kun itse olen kaapeliverkossa ja antenniverkon HD-kanavien katsominen ei onnistu (kun on vain kaapelimallin digiboksikin).
   
 14. El 60

  El 60 Gearhead

  Monta testivatoa listapyrkyreillä on? Eli jos ei vauhti löydy ekassa karsinta vedossa niin oliko päivän ajot siinä? Saako veivaa muiden kadunmiesten seassa niin paljon ku kerkee?
   
 15. stroker56

  stroker56 3rd gear

  Ai saatana kun Dusterissa toimii alusta nätisti ja pykälät todellakin lyödään sisään, toivottavasti Hyvinkäällä kelit kohdillaan huomenna.
   
 16. Katotaan vähän kelin, osallistujamäärän, ajolenkin ja aikataulun mukaan, mut pyritään siihen et parit testivedot kerkeis kaikki vetää ja sit ruvetaan pudottelemaan.
   
 17. rusteri

  rusteri 3rd gear

  Sanoosin notta mielenkiintoosta.
   
 18. coistinen

  coistinen Gearhead

  Tästähän syttyi uudestaan mielenkiinto kiihdyttelyä kohtaan, lauantaina katsomaan kisailua Hyvinge :)
   
 19. Sarapuu

  Sarapuu 1st gear

  Pakko jättä välin Hyvinkän kisa :(
  Mootori naula ja kolmen illan vikaetsinta ei antanu tuloksia.
   
 20. Hyvinkää 14.6.
  Esteri oli tosiaan lauantaina perseestä!
  Lupaavasti alkanut ja lupaavalta näyttänyt Blacklistan toinen kierros meni yhtä vituiks, kun koko Street Slide kisakin kiitos vesisateen joka kohdistui juuri ja ainoastaan Hyvinkäälle.
  Listalle pyrkijöitä ilmeni paikan päällä vielä edellä kerrottuja enemmän, kuten vihreä ja pirteä neliovinen Dartti, vanha 300-sarjan Bemari, -07 turbo Mustangi ja pari muutakin laitetta joiden kuskit kävivät hakemassa Blacklist tarrat etuikkunaansa.
  Yhdessä tuumin päätettiin että jokainen käy ajamassa parit testivedot ennen pudotteluja ja juuri kun oli tarkoitus alkaa pudottelemaan niin alkoikin satamaan kaatamalla. Tässä vaiheessa päätettiin lähteä heittämään se pakollinen lenkki, jos vaikka sade olisi sillä välin tauonnut. No, loppuihan lopulta ja tämän jälkeen tehtiin järjestäjien ja kuskien puolesta vielä kova duuni rataahinkaten edes takas varmaankin pari tuntia, mutta kylmä keli ei ainakaan auttanut radan kuivaamisessa ja niinpä järjestäjät puhalsivat pelin poikki n. 16.30. Paska homma, mutta minkäs teet keleille?
  Osa Blacklist kuskeista osallistui samalla myös C-D luokkaan, joten kun ajat ilmestyvät Street Sliden porukoilta, ei siellä todennäköisesti näy vielä kuin muutama Blacklist-kuskin aika, sillä nämä kuskit ajoivat kahdella erinumerolla ja alkuun suurimmalla osalla oli vielä peitettynä Blacklist-numero.
  Periaatteessa voisimme kaivaa listan uudet kuskitulokkaat aikojen perusteella, mutta Blacklistin filosofia on alusta asti ollut kuitenkin se että paikat ansaitaan ajamalla eikä pelkillä numeroilla. Mitäs olette siitä yleisesti mieltä?
   

Kerro tästä muillekin!