Blazerin korjausoppaista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja paikkatakki, 3.9.2006.

  1. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Blazeri on vielä aika uusi tuttavuus minulle, joten kysymyksiä varmaan tulee vielä lisääkin, mutta aloitetaan nyt ensimmäisellä tyhmällä ihmetyksellä.

    Katselin Blazeriin korjausopasta sekä bookplussasta että alfamerilta ja samat kirjathan ne suurinpiirtein on valikoimissa molemmissa. Tarjolla näyttää olevan tuohon K5:seen sekä Chiltonin että Haynes korjausopasta. Kumpi noista on parempi? Löytyiskö keneltäkään ylimääräistä käytettyä?

    Miksihän tuo Chiltonin kirja on vain vuosimalliin -82 asti?
     
  2. Sten

    Sten 3rd gear

    Sanoisin että Haynsin on pareempi. Ku Chiltonin on piirrettyjä kuvia enimmäkseen ja Haynsenissa o kunnon kuvia, mut jokaisesta toki löytyy yksityskohtia joka ovat paremmat ku toisessa, sano sit! /Sten
     
  3. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Noista kirjoista olen oppinut että parempi hankkia kaikki jos aikoo hankkia. Tiedot poikkeavat jonkin verran eri opuksissa ja näin voi vertailla tietoja eri kirjoista ja sitten ottaa niistä keskiarvo niin pääsee lähelle totuutta.

    Haynesissä on tosiaan paremmat kuvat, mutta Chiltonissa on taas enämpi teknistä tekstiä. Tästä varmaan johtuu myös se, että em. on kaks kertaa paksumpi teos.

    Tosin - vaikka kaikki oppaat, mitkä sivuttavat omaani olenkin hankkinut - aika harvoin nuita on tarvinnut. Sähköjä ehkä eniten.
     

Kerro tästä muillekin!