Bonneville -89 3.8sfi maf vikuroi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jussi289, 6.9.2016.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Antaa välillä service valoa ja pätkäsee kunnolla. Vikakoodi maf signal low or missing. Koodin ehtona näyttäs olevan että tps potikan arvo on jonkun aikaa enemmän, kuin ilman virtaus näyttäs. Millähän pirulla ton varmistas maf-viaksi? Eikä esim. tps potikan maan katkomiseksi... Häviää aina ittekseen hetken päästä. Maf spraypuhdistus ja uusi ilmanputsari eivät muuttaneet tilannetta mihinkään.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kyllä se oli maffin vika. Ensin lainaosalla testattu, ja pelaa. Otin uuden halvan rokkiautosta, ja pelaahan se silläkin, mutta satunnaista nytkyttelyä on sen jälkeen ollut. Uusi halpa tuli vielä runkoineen, jossa selvästi halvemmanoloista ratkaisua. Pitääpä testata vielä vaihtamalla pelkkä anturiosa vanhaan runkoon.
     

Kerro tästä muillekin!