Bronco vai Cherokee?

Ketju osiossa '4x4', aloittaja saatsi, 1.12.2006.

 1. saatsi

  saatsi 1st gear

  Olen hankkimassa kakkosautoksi nelivetoista jenkkiä? Käyttö tulis olemaan ihan tieajoa ja hevosvaunun vetoa. Riittääkö 2,9 koneessa puhti kahden hepan vetoon? Mitä kokemuksia ja heikkoja lenkkejä yllämainituista? Myös myynnissä olevat kiinnostaa. Kiitos jo etukäteen!
   
 2. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Chevy blazer tai suburban 6.2/6.5 riisselillä jaksaa vetää
  ja ei vie kaameesti löpöä(pöpöä)löpöä(pöpöä)siis löpöä!
  Unoha noi vääränmerkkiset :rotfl: :argue:
   
 3. ristokakko

  ristokakko 1st gear

  Entisellä työkaverilla oli tuommoinen bronco 2. 2,9l koneella ja kyllä se ainakin hyvin tuntui kulkevan eikä kulutuskaan ole ihan jeepin luokkaa. Tosin 2 hepoa painaa tonnin ainakin, jotenka tuntus vähän pieneltä toi motti siihen hommaan.Mulla on ollut cherokee 4l koneella ja kyllä se paremmin kulki kuin bronco ,mutta jos voimaa haluat niin Grand cherokee 5,9l kasilla vetää mitä vaan.
   
 4. kaiveri

  kaiveri 1st gear

  onko??

  Minusta ei kyllä vanhasta" tanikan" koneesta ole 2 paskahännän veturiksi??Kyllä kuitenkin SUORA 6 on moottori isolla M:llä. Ja varsinkin Jeepin Tuotemerkin alla.
   
 5. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Kyllä viivalta lähettäessä joutuu jeepillä kattelemaan pikku broncon takavaloja, ainakin ne kaks manuaalia joilla olen ajellut pesee jeepin paikaltaan lähdossä tosin sillä ei ole paskankaan merkitystä vetohommissa. Vaihda toi bronco kuutos exploreriin niin tasoittuu vertailukohdat, itellä on tollanen vanhempi -94 explorer kakkosautona ja telikärry lisälaidoilla täynnä märkää polttopuuta ei tunnu perässä kun jarruttaessa :lol:
   
 6. kariboy

  kariboy 3rd gear

   
 7. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  joo tiedetään että kutonen se on se 2.9 broncokin, mutta meinasit että exploreria kun on kasikoneellakin niin silloin vastaavan jeepinkin pitäis olla kasilla vai? :eek:
   
 8. RoseTeddy

  RoseTeddy 1st gear

  se kutos exploreri on 4 litranen kutonen
   
 9. Valkoselkätikka

  Valkoselkätikka 1st gear

  Samoja merkkejä ittekki vertaillu mutta en voimasuhteita tai vääntöjä.
  Onko autot hyttikooltaan saman kokosia vai onko bronco pienempi? Nopsaan ko asiaa kattoo sanos että xj on isompi tai pidenpi koppinen, neliovinen oikee jne, mutta toisaalta näyttäs että bronco on isompi jokalailla ja että se saattas olla saman kokonen tilavuudeltaan. Ei ole ollut ikinä mahdollisuutta vertailla näitä autoja rinnakkain enkä ole omistanut (vielää) kumpaakaan, osaako joku sanoa?
   
 10. f34

  f34 Gearhead

  Tärkeää on myös ettei lähde alamäessä heijaamaan sivuttaisesti. Hevosvedossa voi olla painopiste aika korkella.
  Siinä kysytään vetoautolta ominaisuuksia, että pysyy hallinnassa.
   
 11. WBBC

  WBBC Gearhead

  Miten olisi Grand Cherokee? Huomattavasti suurempi, ja hevosien vetoon soveltuvampi.
   

Kerro tästä muillekin!