Buick Meeting 2015

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja riviera56, 21.12.2014.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Kyllähän se näyttää siltä että pitää paikalle tulla
   
 2. olle

  olle 3rd gear

  Vahvasti vaikuttaa ettei voi kieltäytyä.
   
 3. Holley

  Holley Gearhead

  LAITOIN YV:t jokaiselle tässä ketjussa asiasta kiinnostuneille! Lukekaa läpi ja laittakaa paluupostia.

  ** ** ** ** ** ** **


  Jos saatte mukaan vielä muitakin, jotka eivät tässä ketjussa ole lainkaan, niin laittakaa teille tullutta viestiä eteenpäin. Saadaan perusasioita fiksattua siten paremmin. Tajusin nimittäin, että vajaa 6 metriä pitkiä autoja kun on 30 kpl peräkkäin pienin välein, se tekee jo 200 metriä autojonoa! 50-60 autoa tekee vähän pitemmänkin letkan. Jotenkin mietin, että tuo Buick-letka voi tosiaan herättää vähän kylälläkin huomioita...?
   
 4. Juze86

  Juze86 2nd gear

  Olen paikalla jos vaan Buicki pelaa..
   
 5. jrasi

  jrasi 3rd gear

  Pakko se on tulla paikalle, tosin Buickitta, kun ei tuo oma kyllä ihan vielä kesällä liiku...
   
 6. riviera56

  riviera56 Gearhead

  Mitäs jos nyppäät sen traikulla paikalle. Saadaan ihmetellä,saat hyviä /huonoja vihjeitä etc...
   
 7. Antsi

  Antsi 1st gear

  Re: Buick Meeting 2015'

  Mitä mitä, hyvältä kuulostaa! Tapahtuma on jo kalenterissa ylläällä, koitetaan saada mahdollisuuksien mukaan lomaa järkättyä. 8)
   
 8. impala67

  impala67 Gearhead

  ei kantsi väheksyä gm-cruiserssia tiedotuskanavana. onpahan siinä kerhossa teoriassa n. viidesosa puikkeja...? ei ehkä käytännössä.
  mutta mukaan tullaan jos vain aikatauluihin sattuu natsaamaan!
   
 9. pastem

  pastem 1st gear

  Koitetaan päästä paikalle, vaikka päiväseltään.
   
 10. jumakuja

  jumakuja 1st gear

  Paikalle tullaan mikäli aikataulut natsaa
   
 11. pörre

  pörre 3rd gear

  juu tarttee kyllä tulla myös piipahtamaan tapahtumassa, ainut että mun tarttee varmaan hitsata konepelti kiinni, siellä nimittäin ei oo Buick-fanille mitään nähtävää enään, kun naulapää otti ja halkes :-? kaverin sain viikonloppuna hullutettua ostamaan -60 buickin ni tarttee pyytää hänet lähtemään myös :)
   
 12. Holley

  Holley Gearhead

  Vastailakaapa kuulkaas yv:nä tekemääni gallupiin, niin saan perjantai-illan osalle lyötyä paikkojen varaukset lukkoon ja kerrottua sijainnin tai sijainnit tarkalleen kaikille!
   
 13. jrasi

  jrasi 3rd gear

  Tai naapureiden iloksi aamuyön pikkutunteina isolla köörillä hiomaan koppaa pellille...
   
 14. ihd

  ihd Gearhead

  Täältä olis pari Buickia tulossa, laitas galluppi tulemaan...
   
 15. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Mulla hakusessa mun vanha etuveto Century takaisin kotiin. Sillä tarkoitus tulla ja yöpyä serkun luona. En saanut yyveetä lähtemään.
   
 16. Substitute

  Substitute Gearhead

  Vastattu on ja kalenterissa on varaus.
   
 17. Substitute

  Substitute Gearhead

  Hieno juttu Holley että järjestelyt etenee, näyttäisi ainakin meidän pariskunnan osalta, että perjantaina tullaan ja majoitus hoituu lähistöllä ehkä myös kylpemisen merkeissä.
   
 18. Holley

  Holley Gearhead

  ALKUPERÄINEN suunnittelma luultavasti tullee sittenkin toteutumaan:

  Perjantai-ilta & lauantaiaamu ei ehkä ole ihan "buick", vaan enemmän "willys jeep" noin tyyliltään, mutta tässä se on:
  Paikka: Tampereelta Vaasaan päin n. 40 km ja sitten sivuun 4,5 km noin pääpiirteissään illanvietto - laitan osallistujille tarkemman paikan vielä

  -raa'at kenttäolosuhteet; ei hanasta vettä, ei kunnollista aamiaistakaan, ei oikein mitään. WC:n tilalla "Dry closet" eli puucee, mutta sentään naisille ja miehille omansa.
  -paljon neliöitä, vähän sänkyjä -> lattiamajoitusta suositaan.
  -Tarjolla myös iso kota, jossa kiertää laveri, jossa sopii siinäkin nukkumaan
  -Buickit joudutaan ajamaan noin 400 metriä pitkän soratien ääreen. Voi pölytä, jos on takana viikokjen hellejaksot. Selvittelen jotain mahdollisuuksia kunnasta rannan kasteluun tms. Tienpinnan alle tarkoitettu kangas olisi kätevä vetää vaikka tienpinnan päälle, mutta maksaapa hiukka paljon rulla joten ei siitä tule mitään. Ideoita otan vastaan, enkä halua mitään lipeää ainakaan siihen soratielle autojenne pohjia ruostuttamaan.

  +hyvin lähelle näitä saadaan sopimaan yksi autonkuljetusbussi ja siihenkin sopii kuulemma joku makoilemaan, jos yksi osallistuja näin pääsee tulemaan
  +farmari-Buickeissakin joku voi nukkua, jos sellaisella on tulossa
  + Ranta, joka on oikeasti hieno
  + Sauna, jonne sopii saunomaan varmaan 15 henkeä kerralla
  + Grillattu makkarakin maistuu paremmalta, kun sen paistaa siinä rannalla muiden buick-hörhöjen kanssa
  + Buick-friikki saataneen Buick-kuljetuksella siirtymään omaistensa huoviin, jos majoituspaikka on toinen;
  majoituspaikkoja jätän varauksen maalaiskartanosta, mutta varsinaisen ryhmävarauksen Ikaalisten kylpylästä joudun kyllä perumaan.

  _________

  Lauantai-aamupäivä
  Herätään rauhalliseen tahtiin kukin tahollaan ja silleen, mutta jos lähdettäisiin joskus kello 11:ksi Kyröskoskelle ensimmäiseen pysähdyspaikkaan, jossa voitaisiin nähdä vaikkapa yksi konkari ja jotain dragrace-kalustoa ja kaikille tulisi hankituksi vaikka pennzoil-öljyt sekä öljynsuodattimet, sen enempiä tässä vielä asiaa mainostamatta.
  HUOM! Tässä kohtaa siis tavattaisiin LAUANTAINA MUKAAN TULLEITA. Eli menee tässä kohtaa hetki jos toinenkin turinoidessa ja ihmetellessä.
  Tästä ykköspaikasta siirtyminen lounaspaikkaan, joka olisi jossain muutamien kilometrien päässä, ajattelemassani paikassa on ainakin hyvä paikka mutustaa ruokaa ja autotkin ovat nätisti siinä lähellä.
  Siitä sitten hienoa maisematietä eteenpäin ja taas hetken päästä pysähdys. Nyt olisi aika hörpätä kahvi/tee ja syödä jotain leivoksenkaltaista tai jos on hellepäivä, niin jotain vadelma/mansikkasorbettia, eräänlaista mehujäätä. Tämä kaikki tulee siis silleen sukkelaan tarjoutksi, kun on ennakkoon sovittu.
  Sitten... en vielä tiedä. Jos saan sovittua jotain nähtävää Ylöjärvelle, niin sitten siellä on, mutten vielä sano asiasta mitään. Kello tuskin olisi vielä paljon mitään, kun tämä kierros on tehty tähän kohtaan, mutta osa porukastahan on ollut jo perjantaista lähtien liikenteessä, joten eihän lauantain tarvitse edes pitkälle venyäkään.

  Ohjelma voi tästä muuttuakin eikä tämä tavallaan ole juuri paljon mitään, mutta ei tässä ole tarkoituskaan kehittää lonkalta mitään Power Meet Västeråsia tms. massajuttua.

  Minulle voi edelleen kyllä ilmottautua, jos ei gallupeihin ole vastannut, mutta nyt tulleiden vastauksien perusteella mietin jotain yllä olevaa.
   
 19. Holley

  Holley Gearhead

  Niin ja vielä sen verran, että kunkin autosta on tarkoitus saada "on the road" -kuvia ja perjantai-iltana voisin vaikka itsekin napsia hyviä iltahämykuvia parkit päällä; jokainen tapahtumaan osallistuva Buick tullaan ihan takuulla kuvaamaan, se on lähtökohta.
   
 20. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kuulostaa oikein miellyttävältä ajanvietteeltä, kiitos jo etukäteen!
   

Kerro tästä muillekin!