C4 Corveten ostaminen

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja vtormane, 9.11.2012.

 1. vtormane

  vtormane 3rd gear

  Olisi tarjolla -87 350tpi corvette. Onko näissä jotain erityistä mihin voisi kiinnittää huomiota ostaessa? Tyhjäkäynti ainakin hivenen hummasi aina silloin tällöin. Auto on automaattivaihteilla ja tyhjäkäynti muuttui myös hivenen vaihdettaessa esim. pakilta drivelle. Tosin laatikko on juuri remontoitu liikkeessä.
  Mutta tosiaan jos joku voisi sanoa että mihin kiinnitän huomiota kun nämä vetet ovat vähän outoja minulle?
  Ohjaus oli muuten yllättävän raskaan oloinen tehostuksesta huolimatta, kuuluuko olla?
   
 2. dean66

  dean66 Gearhead

  Hei,

  C4 on ihan peruskauraa amerikkalaisesta autotehtaasta. FinnSharkissa voisi olla myös tietoutta tässä asiassa:
  http://finnshark.com/forum/forumdisplay.php?f=12

  Ohjauksen jäykkyyttä minäkin ihmettelin ekalla kertaa, kun C4 ajoin. tosin vertailukohtana oli "normaalilla" amerikkalaisella tehostuksella rakennetut vaunut ja niissähän se on enemmän kuin kevyt =)

  Muuta en osaa sanoa, kuin että osta ihmeessä pois, jos ollenkaan miellyttää. Vette on kiva vempain ja ihan ihmisten rakentamia nekin on. Kaikki on korjattavissa =)

  -a-
   
 3. juulos

  juulos 3rd gear

  Omassa Cnelkussa ohjaus ei ole raskas vaan pikemminkin epäamerikkalaisen tunnokas. Nopea ja tarkka. Aktiivista ajoa kyllä tarvitaan :D Renkaat vaikuttaa jonkin verran tietysti.

  Hauska peli joka kyllä huomataan. Osta pois jos ehjä, mielellään mahdollisimman alkuperäinen. Kyllä niistä eroonkin pääseen. Hinnatkin on kohtuulliset cnelkuissa. Varsinkin earlyissä, siis ekoissa vuosimalleissa jota tarjottu edustaa.

  Joitain erikoisosia, joka saattaa olla keskivertoa arvokkaampaa. Alustassa, elektoniikassa ja voimansiirrossa. Kaikkea kuitenkin saatavilla hyvin.

  Luepa edellä mainitusta linkistä Yorccin sticky thread alusta.
   

Kerro tästä muillekin!