Cadillac avo 1959 totta/tarua/huijausta??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AVOAUTO2, 13.12.2008.

  1. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Pakko kirjoittaa, kun vähän tuntuu oudolta. Tämä nettiautossa tarjolla oleva caddy avo -59 on sama auto josta kyselin kuukausi sitten Ruotsista. Ruotsin myyjä myy edelleen samaa caddyä usabil.nu ja blocket.se palstoilla, hintaan 425000sek. Nyt nettiautossa 29900e. Ruotsin myyjä on eri kaveri kuin nettiauton myyjä. Nettiauton myyjä kertoi auton olevan alkuperäinen, verhoiluita myöten, ruosin myyjä kertoi auton olleen melko mätä projekti, joka korjattu coupen osilla ja kunnostettu. Nettiauton myyjä pyysi 10000e varausrahaa heti tililleen. Ruotsin myyjä kertoi auton olevan Karltadissa, nettiauton kaveri ilmoitti sijainniksi Tukholma. Toivottavasti ei ole huijaus, jolla keratään varausrahoja, tällä lailla on kerätty mobile.de:n sivustoilla huijausrahoja. Laitoin sähköpostia ruotsin myyjälle, jonka kanssa olin yhteydessä kuukausi sitten, ei ole vastannut mulle vielä. Jos auto on hänellä edelleen, sitten nettiauton myyjä???
    Jos nettiauton myynti ilmo totta, korjatkaa, voin olla myös väärässä.
     
  2. Hinta ainakin on ehdottomasti alakanttiin ja moottorin tilavuuskin on päin honkia, ei kai käkkylässä noin pientä konetta ole ollut olemassakaan? Turha tuommosista mitään 10000 etumaksuja on maksella. 1000 euroa korkeintaan.
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Samaa mieltä. Tosin ite en tosta maksais kyllä penniäkään mitään varausmaksuja, sen verran haiskahtaa kusetukselle... :-?

    EDITTIÄ: Niin, ja toi nettiauton kuvahan näkyy otetun juurikin tuolta usabil.nu sivustolta, mikä mun mielestä lisää entisestään kusetuksen mahdollisuutta, ton varausmaksun vaatimisen kanssa.
     
  4. human62

    human62 1st gear

    Jos auto Ruotsissa hyppää laivaan ja käy paikan päällä toteamassa auto ja ostat sen sitten. PISTE.
     
  5. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Se käy, kun siirrän tänään 10000e myyjän tilille varausrahaa. Oon ehkä varovainen, mut en uskaltanut. Muuten kauppaa ei synny, niin paljon kyselijöitä.
     
  6. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    cadillac avo 1959

    En tajua miksi noin iso varausraha jos paljon kiinnostuneita? Eiköhän joku osta pois jos kerran kiinnostusta riittää.
     
  7. dart

    dart Gearhead

    hiukan haiskahtaa moinen varausraha.
     
  8. Ruotsalaisella sivustolla näytti olevan projektikuntoinen -59 avo caddy hintaan 250000 skr tarjolla. Ei ne svedut niin idiootteja ole että ehjän antaisivat samaan hintaan. Täys kusetus koko ilmoitus, ei kannata laittaa senttiäkään menemään.
     
  9. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Harmittaa kun alkuperäinen ,Ruotsissa marraskuussa ollut myyjä ,ei vastaa soittoihin, eikä mun s-postiin.
     
  10. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Harmittaa kun huijari ei vastaa ??? :-?
    Se Marraskuun huijaus oli ehkä fiksumpi, hinta laitettu vain puoleen Ruotsin markkinahinnasta. Silläkin varmasti kiinnostus saadaan heräämään ja puhelimet kuumiksi. Kun sitten Svedut varmaan tuntee tapauksen ja ohari ei onnistu niin kokeillaan menisikö Finnjävel koukkuun.

    Ei kannata edes käteisen kanssa suunnitella matkaa Tukholmaan. Tuon hintainen auto menisi kaupaksi alle 10 minuutissa jos oikeasti olisi myynnissä.

    Tässä olis edullinen avo -59 ebayllä:
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Tru ... 240%3A1308
     
  11. cadillac 1960

    cadillac 1960 1st gear

    tuo nettiauton ilmoitus on kyllä huijausta mut tuo ruotsin ilmoitus niin sitähän myy joku autoliike ruotsissa,onhan tuolla ruotsissa ollut pitkään myynissä musta avo 59 h 450000 kruunua mut näyttää ettei mene kaupaksi,kuvien perusteella ihan siisti peli
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Älä vaan pistä 10 000 euroa minnekkään "varausrahoja"... Tässä tilanteessa ja vuodenajasssa ei tarvitse minkään kanssa panikoida. 1000e ihan maksimi - ja jos myyjä on tosissaan silloin se myös riittää.
     
  13. BuickS

    BuickS Gearhead

    Jos auton katsomismaksu on luokkaa 10Keuroa, ehkä kannattaisi unohtaa koko juttu. Jos sen sijaan autoa pääsee katsomaan ihan normaalisti, mikä ettei. Eihän se Tukholma kaukana ole, jos auto on siellä.
    Hintaa en itse pidä ihan mahdottomana, jos alkuperäinen pyynti on ollut tuo 425tSEKkiä. Varsinkin jos auto on rakennettu raadosta, hyvin tai huonosti? Onhan ne osakkeidenkin hinnat tulleet alas ja voihan se raha käydä vähiin svenssoniltakin, olipa se sitten Stefan tai Kenta... :eek:
    Puhuikå nettiauton "Kenta" ruåtsia vai Suåmea?
     
  14. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ruotsi!

    Näkyi olevan Ruotsiin toi nettiauton ilmoituksessa ollut numero. Mutta älä ihmeessä pistä mitään varausrahoja näkemättä autoa, varsinkaan tuommoisia summia, ja jos myyjä tai "myyjä" sellaisen vaatii että auton pääsee näkemään niin epäilyttävältä tuntuu, joko auton todellinen kunto tai koko kuvio.

    Kävin itse kerran Ruotsissa katsomassa yhtä ns. hyvää autoa ja harmitti paljon vähemmän kun ei menettänyt kuin matkaliput eikä joutunut ottamaan kyseisen auton puolipohjausta riesakseen 8) mitä varausrahan suuruuteen tulee niin esim. kun ostin yhden auton Tanskasta niin tonni kelpasi hyvin järjestelemään aikaa noutoa ja loppusumman maksua varten. Auto oli tietty jo nähty siinä vaiheessa.
     
  15. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Nettiauton puhelimeen vastannut kaksi eri henkilöä, molemmat puhuvat suomea. Alkuperäinen myyjä vain ruottia ja engelskaa.
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuolla on myynnissä 1959-avo:
    http://www.motorborsgaraget.se/
    Kävin itseasiassa tuolla liikkeessä torstaina (sijaitsee mukavasti Globenilla), ihan asiallisen tuntuinen paikka.
     
  17. Sawlee

    Sawlee 1st gear

    No mä en kyllä panis euron euroa kellekään, en "varaus-, käsi-", enkä mitään muutakaan rahaa ennen kuin olisin omakohtaisesti todennut että kaupan kohde on todellakin olemassa muuallakin kuin jpeg:nä "bittihelvetissä" ja toisessa päässä esiintyvä henkilö on vekottimen laillinen omistaja.
    Jos myyjä on tosissaan se tajuaa että kuka tahansa "asiasta ymmärtävä" joka siirtelis tommosia rahoja tommoseen vehkeeseen haluaa todennäkösesti ensimmäisenä syynätä kauppatavaran tarkoin. Tuskinpa noita tosiostajia Suomessa niinkuin sanoit "tässä tilanteessa ja vuodenajassa" ovista ja ikkunoista on sentään tulossa.
    Tuolla UsaBil.nu:ssa on kyllä paljon autoja jotka on siellä maanneet kauankin. Olipa tuo nimenomanen auto nyt oikeesti Ruotsissa tarjolla 425t SEK:n hintaan tai ei, niin eipä noita ton hintaluokan huviajeluautoja varsinaisesti käsistä viedä Ruotsissakaan vaikka siellä toki varakkaampia "asiasta ymmärtäviä" enemmän onkin. Kaikkein omituisimmalta tässä tarinassa kuulostaa kyllä yhtälö että sama tötterö olis muka kokonaisen neljänneksen alhaisemmalla hinnalla tarjolla Suomeen...(!)Ensimmäinen kerta ku oon ikinä kuullut että tollanen auto siirretään myyntiin maasta toiseen tarkotuksena laskea pyyntihintaa...
     
  18. bootsi

    bootsi Gearhead

    No eikö mistään löydy "puoluueetonta" kaveria joka sattuis olemaan lähistöllä, ja kävis toteamassa auton kunnon? Ja ottamassa vaikka muutaman uuden kuvan.
    :wink:
     
  19. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Kuulostaa hyvältä. :lol:
     
  20. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    huonot ajat, ni sitä on liikkeellä kaikenlaista
    Huijaustako
     

Kerro tästä muillekin!