Cadillac avo 1959 totta/tarua/huijausta??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AVOAUTO2, 13.12.2008.

  1. shark

    shark 3rd gear

    En tiedä just tost Käkkylästä mitään,mutta noita onnenonkijoita löytyy tänään kyllä.
    Tässä yks huipputapaus.
    http://www.usabil.nu/databas/resultat-h ... dlareid=64

    Kaverilla 420 autoa.Kokoajan pukkaa ilmoituksia esim. usabilar.nu .Porukka kirjoittelee kommentteja ja vähän ajan päästä on jutut poistettu.Syynä lienee henkilökohtaisuuksiin meneminen kirjoittajien kohdalla ja toisaalta sivuston saama rahallinen korvaus ilmoituksista joka pitää sivuston ylläpidon tyytyväisenä jos jatkuu samaan malliin.

    Surutta lainataan suoraan Jenkeistä ilmoituksia joko yksityisiltä tai firmoilta ilman lupaa,pistetään kunnon provikka ja vielä väitetään että on katsastettu Ruotsissa.
    Googlen käännösohjelmalla tehtyjä ilmoituksia, täynnä asia virheitä.
    Käsiraha käteen ja odottamaan autoa.Jotkut odottaneet jopa lähes vuoden.

    Tyypillistä ,omistaja lipevä,lakia lukenut ,vaimon nimissä,nimeä vaihdetaan,joku saa auton ,joka täyttää toiveet johon voidaan vedota,jos joku valittaa yms.
    Kommentoi hienosti pieleen menneitä juttuja ja syyt aina muissa kun ei mennyt putkeen.Kuluttaja-asiamiehellä käsiteltävänä useita tapauksia.

    Paikallisen päivälehden mukaan oli verottaja ja poliisi tehneet ratsian sinne ja tutkitaan tapausta....ja ralli jatkuu ja vain kiihtyy.

    Erikoishinta ennen Joulua lukee ilmoituksissa. :rotfl:

    Jos edes puolet mitä firmasta puhutaan on totta niin parempi olis kiertää kaukaa moiset ebolapuljut.
     
  2. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Vuosi sitten etsin sopivan hintaista hiacea nettiautosta ja bongasin vähän liiankin edullisen yksilön. Soitin numeroon josta vastasi matalaääninen kaveri jonka puhetyylistä tuli mieleen Aake Kallialan ja P. Peteliuksen vähemmistökansalais-sketsit pulttibois ohjelmasta!
    Etumaksu olis kans pitänny laittaa ensin tyypin tilille sitten olis voinu mennä autoa katsomaan. Auto ei varmasti ollut äijän kun ei suostunut kertomaan edes auton rekisterinumeroa. Kun kysyin että minkä alan urakoitsija olet? -kaveri kysyi kuinka niin? No kun tuossa kuvassa sinulla on tikkaat auton katolla niin ajattelin että mitä hommia teet? Tyyppi tokaisi että en mitään, laitoin ne vaan siihen katolle kuvaukseen rekvisiitaksi! Homma jäi siihen..
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Jep. Joko huumoria, liikaa rahaa tai.. Siis kannattaa pohdiskella harkintakykyään ennen 10 000 e siirtämistä nettimyyjän tilille, näkemättä autoa, tapaamatta myyjää - Varsinkin kun sama auton kuva löytyy toisessa maassa olevasta ilmoituksesta täysin toisella hinnalla.

    Uskoisin 85% todennäköisyydellä olevan sama lopputulos rahansiirtäjän kannalta olevan, jos siirtää 10 000 € käteisenä takkaan ja tekee tulet. Lämmittää ehkäpä jopa pikkaisen enemmän ja kauemmin :poff:
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Musta käkkylä oli motorsbörsgaragetilla jo vuosi sitten kun viimeksi kävin siellä. Käkkylän kyljistä oli lohkoillut paloja pois ja pakkelia oli n. parin sentin paksuudelta. Muutenkaan ei mikään järin siisti esitys ollut - ei tunnu kelpaavan paikallisillekaan.

    Kymppitonnin varausmaksua en antaisi ikinä mistään. Mikä sen helpompaa rahaa kun nyhtää olemattamasta autosta 10 donaa - ei huono business... Minun ohje olisi 59 Cäkkylää ostavalle, ettei yritäkään ostaa mitään liian halvalta tuntuvaa autoa ja varsinkan maksa siitä varausmaksuja ennen kuin on auton nähnyt.
     
  5. BuickS

    BuickS Gearhead

  6. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Näin on, nopeat syövät hitaat.. 8)
     
  7. fe390

    fe390 Gearhead

    Yleisö on mykistynyt!

    Näin se menee, tilaisuuteen on tartuttava. Onnea hankinnalle, jos sinä auton sait.
     
  8. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    ei tarkoita samaa kuin että myyty. Ilmeisesti myynti ilmoitus ollut kuukauden, ja mennyt vanhaksi, jolloin siirtyy tilaan ei myynnissä.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niin ja jos nyt yleensä siis oli edes olemassa mitä saada :p
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    motorbörsgaragetin '59 avo käkkylä oli siellä jo vuosi sitten kun viimeksi tuli tukholmassa hengailtua. Siinä on jonkinverran tekemistä. Kyljen maalit halki ainakin toiselta puolelta ja parin sentin paksuudelta amerikan puuhabetonia. Kai sitä huonompiakin on entisöity.
     
  11. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Vielä tarjolla ruottissa ; usabil ja blocket sivuilla, eikö löytynyt nopeita syöjiä ?
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead


    Hetkinen,hetkinen meikäläisellä ei ole mitään aikomuksia ko auton suhteen, nyt on tapahtunut väärin käsitys. Toi lausahdukseni oli enemmänkin sarkastinen!
    Sitäpaitsi puuhaa riittää oman -59 coupen kanssa riittävästi ja mun silmään avona miellyttää kyllä enemmän -60:n
     
  13. fe390

    fe390 Gearhead

    Meikäläisen väärinkäsitys. Perutaan onnittelut, mutta edelleen olen sitä mieltä että jos jotakin haluaa ei kannata ihmetellä netissä vaan tarttua toimeen.
    Kyllä noita halpoja hintoja tulee tosielämässäkin vastaan.
     
  14. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Jep samaa mieltä. Jos tosissaan olisin ollut tosta kiinnostunut niin fyrkat taskuun ja lentokoneella Tukholmaan vai missä toi piti olla. Ellei tällainen järjestely olisi myyjällä käynyt niin sitten olisi saanut olla (=pelkkä vedätys)

    Mulla kävi yhen Californiassa olleen -60 avon kanssa vähän ohrasesti kun vaan jahkasin ja ihmettelin netissä ollutta ns *liian halpaa* hintaa. No olihan se auto tietenkin myyty kun sain tuttavan tuttavan sitä katsomaan. Hetken päästä auto ilmestyi myyntiin *oikeaan * markkinahintaa johonkin sen alueen vanhojen autojen dealerille.
     
  15. cadillac 1960

    cadillac 1960 1st gear

    tuntuu ettei sitä kukaan ostanut,minunkin mielestä 60 avo on nätimpi korimalli ja sehän on kahtojan silmissä kumpi on parempi.
     

Kerro tästä muillekin!