Cafe Cruising Kerava.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 442W30, 15.4.2014.

 1. litres

  litres 2nd gear

  Onko seisoskelu huomenna 13.5 nesteellä?
   
  Muokattu: 12.5.2022
 2. 1320

  1320 Gearhead

  On, ja saa siellä cruisaillakin niin ei tartte kököttää koko iltaa paikallaan.:odwink: Täytyy kurvailla paikalle punaisella kaksovisella Ameriikankulkineella...
   
 3. litres

  litres 2nd gear

  Juu joo, hyvin oli kalustoo paikalla:)
   
 4. julmajari

  julmajari Gearhead

  Tuli käytyy ekaa kertaa, Vihdistä saakka raahauduttiin, hyvä pöhinä oli.
   
 5. Patwh

  Patwh 3rd gear

  esmi, litres, Tunaman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. 1320

  1320 Gearhead

  faffeli, Tunaman ja esmi tykkäävät tästä.
 7. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

  Parit räpsyt.
  Tällä kertaa oli todella pikavisiitti kun tuli ilmoitus, että nyt mennään eläinsairaalaan, niin tällä kertaa on aika vähän kuvia.
  https://orp.kuvat.fi/kuvat/2022/Cruisingit/Kerava+Cafe+Racing+13.5.2022/

  Kuvatsivusto on laittanut vinoraidoitukset kuviin, koska kuvia voi myös ostaa, eli jos joku ostaa kuvan vaikka kannatus mielessä, niin nuo vinoraidoitukset poistuu ostetusta kuvasta, eli sillä 2,50€ saa kuvan, muokkauksen jälkeisellä täydellä resoluutiolla ja kuvaajan vesileimalla. Ja jos haluaa kuvan ilman kuvaajan vesileimaa, niin sen voi tilata sähköpostilla info@orp.fi hintaan 18,60€kpl.
   

Kerro tästä muillekin!