Camaro kauppaa

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jassikka, 18.3.2013.

 1. bdr529

  bdr529 1st gear

  Tai sitten kuluttajansuoja toteutui vasta omatoimisuuden avulla. Hiljaiset ei saa oikeutettujakaan korvauksia.
   
 2. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Mielenkiinnosta kysyn, mitä vahvempaa tekniikkaa tarjottiin? Vahvistetun automaatin ymmärtää, mutta moottorille ei välttämättä tarvitse tehdä mitään, jos pitäytyy Kenne Bellin vakioahdinsatsissa.

  En minä näistä mitään tiedä, mutta kun sattumoisin sain kyseisen Camaron säädöt sähköpostissa, en malttanut olla katsomatta mitä siellä on.

  No, täysin vakioon L99-moottoriin verrattuna sytkäennakkoa oli täyskaasulla 6400 kiekalla 3 astetta enemmän kuin vakiossa. Mahtaa vakiomännät olla tyytyväisiä. Ihan ei logiikka aukea miksi näin on tehty. Nykyisissä LS-moottoreissa kun ei vaparinakaan juuri voida sytkäennakkoa täyskaasulla nostaa.

  Punaraja näytti olevan nostettu muutama sata kierrosta vakiota korkeammalle, tiedä sit miksi.

  VE-taulu oli poistettu kokonaan käytöstä. Jotkut säätäjät harrastaa tätä ja säästäähän siinä sen yhden tunnin säätötyötä. Haittapuolena on joskus transienteissa ilmenevä seosvirhe, joka antaa vakioille hypereuteettisille männille ajattelemisen aihetta risahdusten muodossa. Mut ei toki aina toteudu, ja jotkut jättää menestyksellisesti VE:n kylmästi säätämättä.

  Kenne Bellin sarjoissa käytetään usein BAPpia. Säätönuppi kannattaa kääntää kaakkoon ja pitää se siellä. Missään nimessä säätönuppi ei saa olla ohjaamossa, tai ainakaan niin, että sitä voi joku satunnainen kyydissä istuva kokeilla kääntää. Muuten menee laihalle, ja senhän tietää miten siinä käy.

  DOD näytti olevan poistettu käytöstä, tiedä sit miksi. Vaan mitäpä sillä tekee harrasteautossa.
   
 3. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Edes Kenne Bell ei lupaa automaattivaihteiselle L99:lle 650 heppaa, vaan arvioivat, että tehoa on 50..60 heppaa vähemmän (kuin manuaalivaihteisessa LS3:ssa samalla ahdinsatsilla).

  Yllättävän hyvin noi valumännät kestää LS-moottoreissa, kun kaikki on just eikä sinne päin. Raja tulee tietysti vastaan jossain vaiheessa, mut onhan noita lentokenttäkisoissa paikaltaan lähdettäessa yli 300 km/h saavuttaneita valumännillä. Siis täällä Suomessa.
   
 4. umpio

  umpio 2nd gear

  No voi perse; on poistanut tuon alkuperäisen jutun. Ei kellään sattuisi olemaan tuota sivuhistoriassa?
   
 5. Mua vaan mietitytti tota lukiessa se että jos mulla ois reilut sata tonnia laittaa johonkin laitteeseen, niin siin ei paljon myyjän puheet vaikuttas kun se hajois sellaseen infernaaliseen kuminpolttoon ym. ryvetykseen heti ensimmäiselle baanalle siihen autokaupan pihalle....
   
 6. J.J.

  J.J. Gearhead

 7. jebbe81

  jebbe81 1st gear

 8. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Keskusteluissa ympäri nettiä vilahtelee myös tämmönen teksti. Ilmeisesti tämäkin jo poistettu.

  Facebookissa:
  ”Tomi Hautamäki
  xx minuuttia sitten
  Enpä ole kovinkaan yllättynyt, että sain juuri ukaasin sipilän lakimiehiltä, että jos ei posti häviä niin hakevat turvaamistointa sivuston sulkemiseksi ja sitten lähdetään käräjille vastaamaan vahingonkorvausvaateisiin. Ai näinkö tää nyt menikin? ”
   
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Voi olla, että jos mies ostaa 120 000 euron auton, sitä ei ihan tonnin talvirengassetillä saa hiljaiseksi...
   
 10. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Onnittelut Hautamäelle sekä M.Sipilälle viisaasta päätöksestä . Vanha sanonta laiha sopu on parempi kuin lihava riita . Uskon Hautamäen saaneen sen korvauksen mitä haki ja laittaa auton arvoiseensa kuntoon ( toivottavasti takomännillä ) ja softat niinkuin kuuluukin . Sipilältä viisas päätös sopuun vaikka hieman myöhässä ( olis jokatapauksessa ) hävinnyt rosiskeikan ja kulut vain olis lisääntyneet . Sellaiset lauseet jossain kauppasopimuksessa ei päde missään , takuuta ei todennäköisesti ole , mutta selvä virhe tuotteessa oli mitä ei noilla hinnoilla ja kilometreillä saa olla (tuote vastuu laki ).
   
 11. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Varmaan tuli laiha sopu tai ostaja hiljennettiin muuten vaan
   
 12. nixon

  nixon 3rd gear

  Joko saa kysyä, että miten ne on saanu ton kilpiin ahtimen kanssa?
   
 13. belair1965

  belair1965 1st gear

 14. debner

  debner 3rd gear

  Jos henkilöautoon laittaa 600hv niin sen ainoa tarkoitushan on revittää sitä täysillä ja sulatella kumeja, jos ei sitä ainoaa käyttötarkoitustaan kestä niin koko laitos on epäonnistunut pahasti.

  Netti on kyllä nykyään tosi mahtava väline tavalliselle kuluttajalle, ennen tuolla lakimiesten uhkailulla ja uholla että vie vain oikeuteen jos rahasi riittää, meillä riittää vaikka 10 vuoden taisteluun pakotettiin kuluttaja kärsimään.
  Julkisuutta vääryydestä et saanut kuin essonbaarissa 20:lle kaverille vaan nykyään netti tavoittaakin sellaiset massat, että lakimiesten uho ei auta kun yrityksen maine lähtee vauhdilla kärsimään asian tultua välittömästi julkiseksi.
  Ja parasta on kun kuluttaja saa oman näkemyksen esille ilman välikäsiä.
  Yritykset ei voikaan nykyaikana suoltaa mitä tahansa.

  Tuli itsekin juuri koettua ihan pikkuasiassa, satasen osasta myyjä alkoi niuhottaa takuuvaihdosta, laitoin nettiin tapahtumien kulun ja yritysjohtoon viestin, että pistin myyjästänne juttua. Seuraavan aamuna tuli viesti että ei ole mitään epäselvyyksiä, pääsetkö vaihtamaan osan, me tulemme antamaan myyjille myös lisäkoulutusta...
   
 15. herrakani

  herrakani 1st gear

  Viisas mies opetti nuorelle Teemulle businesta. "Turha pinnistää kun on paskat housussa. Meet vaan niinku et oliskaan ja siivoot jäljet kaikessa hiljaisuudessa."
   
 16. jknR

  jknR Gearhead

 17. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Ei saa.

  Mutta jos kovasti vaivaa, niin lue vaikkapa se Veekasin juttu jossa autosta kerrottiin. Antanee osviittaa.
   
 18. nixon

  nixon 3rd gear

  Varmaan turha tutkia omia kasivarastoja, koska tilaus päättyi muistaakseni joskus 92. :x
   
 19. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  No mutta onneksi kirjastot on keksitty. Siellä kävin itsekin plaraamassa lehden samalla kun palautin joitain kirjoja.

  6/80 oli eka Veekasi-makasiini jonka ostin uutena "omilla rahoilla", ja taitaa myös olla paras niistä.
   
 20. Sam68

  Sam68 1st gear

  Pitäisiköhän laittaa omakin myyntiin kun näistä näköjään maksetaan noin järkyttäviä hintoja.. :)
   

Kerro tästä muillekin!