Camaron sähköt sekos

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja -nikke-, 25.5.2010.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Pitipä kehua kuin hyvin tuo on toimu. Eli nyt ei Camaro sano mitään kun kääntää virrat päälle. Ei mene valot, vilkut, stereot, b-pumppu ym päälle. Ja startti ei inahdakkaan. Apuvirralla koitettiin, ei mitään apua. Kaikki akun liitokset on tehty uusiksi tossa talvella, akku on reilu vuoden vanha. Sulakkeet oli ehjät.

    Eka epäillys tuli itellä virtalukon pohjasta. Oisko mitään muita ehdotuksia?

    Niin ja auto on Camaro -86 305TPI.
     
  2. cam86

    cam86 3rd gear

    mulla oli tuollainen samanlainen camaro aikoinaan ja teki yks kerta saman tempun."vika" löytyi kun soitin auton entiselle omistajalle joka kertoi että siinä on mennyt varashälytin päälle.en edes tiennyt että siinä moinen vempele on!!no hän neuvoi missä on piilokytkin ja sitä kun painoi niin jo lähti starttikin pyörimään 8)
     
  3. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Joo-o, en tiedä mitä tein mutta sain kun sainkin taas virrat päälle, bensapumppu jurisi todella heikon kuuloisesti mutta lähti käyntiin. Laitoin valot päälle, ja meinasi sammua. Laitoin valot pois ja uudestaan päälle niin auto sammu ja kaikki virrat hävisi uudelleen. :eek:

    Jos ton tosta pihasta sais tallille niin vois alkaa purkamaan ja tutkimaan onko siell noita hälytin ym virityksia jossain.
     
  4. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    No tää ongelma ratkesi helposti. Toisella foorumilla neuvottiin tarkistamaan sulakejohdot startilta, mutta sieltä löytykin sitten jotenkin löystynyt startin virtajohdon liitos, jonka kiristäminen korjas ongelman. Omituisia häiriöitä saattaa aiehuttaa tuollanen.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Vai omituisia? Eikös tuo olis pitäny kattoo jo ennen tänne tekstailua? :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!