Caprice ohjaustehostimen hihna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Stance, 17.1.2008.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Tuli hihnan vaihto eteen, auto on Caprice '90. Muuten homma alkaa ollakin kunnossa mutta mistäs saan ohjaustehostimen löysälle jotta saan sille hihnan paikalleen? Pimeässä parkkipaikalla en kyllä löytänyt, todennäköisesti ne on hyvinkin esillä..
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Siellä pumpun vieressä/ kyljessä se säätö on. Hivenen kätkössä. Ja sulla lie 307 Y kone ja auto farkku? Sedanissa on moniurahihna..
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

    Juu 307Y farkussa kiinni, ilmastoinnit ja ilmapumput käytössä. Pitänee ottaa silmä käteen tai sitten koettaa huomenna valoisan aikaan uudelleen.

    EDIT: Jaa ne taitaakin olla sen hihnapyörän alla, ainakin tämän oppaan mukaan:
    https://www.autozone.com/images/cds/gif ... 0d34b8.gif
     
  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    Vai olikos se nyt siitä hihnapyörän läpi pulttia löysäämällä, kun jokin kolmesta hihnapyörän reiästä sattuu pultin kohdalle ?
     
  5. Stance

    Stance Gearhead

    Jep, siellähän se piili. Homma kunnossa ja remmit paikallaan. :D
     

Kerro tästä muillekin!