CCOF Winterswap & Bowling 11.3.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja CAD59, 18.2.2017.

  1. CAD59

    CAD59 Gearhead

    CCOF kutsuu kaikki jäsenet, yhteistyökumppanit ja ystävät Lahteen 11.3. lauantaina alkaen klo 14.00
    Paikka: Lahden Autolasikeskus, Hirsimetsäntie 7, 15200 Lahti
    Ohjelmassa:
    -CCOF-kerhotuotteiden poistomyynti. Nyt lähtee hyvää ja laadukasta kerhotuotetta todella edullisesti. Paljon etenkin isoja kokoja. (Teemme tilaa uudelle kevätmallistolle.)
    -Cadillac-rompetori: Tule myymään ylimääräiset Cadillacin osat ja muut aiheeseen sopivat pois tallin nurkista. Ilmainen myyntipaikka. Lämmin sisätila. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
    -Presco Oy:n edustus paikalla. Kevät ja ajokausi lähestyy. Ja Cadillacit saamme edustuskuntoon laatukemikaaleilla, joita myy Prescon Markku henkilökuntineen harrastaja-ystävälliseen hintaan.
    -Paikalla myös Cadillac Clubin perustajajäsen,… Hessu Vainio. Hänellä on avaimentekokone ja suuri valikoima avain-aihioita aina 20-luvulta 2010-luvulle saakka. Ota vanha avain malliksi mukaan. Hessulla saattaa olla mukanaan myös harvinaistakin Cadillac-osaa myytäväksi...
    -Cadillac Clubin kesätapahtumista tuttu Mikkelin grillimestari, Vesa grillaa sadalle ensimmäiselle maistuvat makkarat. Kahvi- ja mehutarjoilu.
    Raskaan swappipäivän päätteeksi siirrymme vapaalle.
    Lahden keilahallista (Launeenkatu 5, 15100 Lahti) On varattuna muutama rata klo 18.00-20.00, keilailun jälkeen mahdollisuus saunoa ja ruokailla samassa osoitteessa. Paikkoja rajoitetusti.
    Myyjät ja iltarientoihin osallistujat: Ilmoittautukaa Jounille 28.2. mennessä. 0400 496186 tai ccof.kauppa@gmail.com. Keilailumaksu omakustannehintaan 12,50€, sis. kengät. (jos saadaan kerättyä 20 innokasta pallon heittäjää paikalle) Kohtuulliset saunakustannukset jaetaan osallistujien kesken.
    Kaikki mukaan, nähään Lahessa !
     

Kerro tästä muillekin!