centerlinet kieroja??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja laakkius, 29.4.2006.

  1. laakkius

    laakkius Gearhead

    Onko kellään muulla kokemuksia Centerlinen aluvanteista?
    Itselläni on uudet ja käyttämättömät Centerline Warrior aluvanteet http://www.centerlinewheels.com/wheels_ ... 1&sw_id=67
    , kokoa 5.5x15 ja 10x15, ja ongelmana on se että vanteissa on heittoa vaikka muille jakaa. Sivuttainen heitto on etuvanteissa pahimmillaan n. 5mm luokkaa, ja toinen takavanne on todella kiero?
    Onko mun käsiin nyt sattuneet jotku maanantaiyksilöt, vai onko centerlinen laatu ottanut näin paljon takapakkia, niinkuin Racers Placen Laakkonenkin asiasta mainitsi...
    Vanteethan ovat todella kevyet, muuta hyvää en sitten tiedäkkään...
    Saisikohan noita oiottua jossain, vai menevätkö samantien kieroiksi...
    En oo ajossa päässy vielä testaamaan noita, joten en osaa sanoa ravistavatko miten....prkl...
     
  2. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kylla noi kevyet vanteet pakkaa valilla hiukan heittamaan. Joskus kun ostin uudet cragarin race vanteet niin niissa oli leveys heittoa 5mm ja vippausta saman verran. :oops: Kuminuijalla niista saa suorat mutta jos mittaat ekan kiihdytyksen jalkeen niin ei tuu kuin paha mieli. Kattoppa kisoissa kun nitroputket tai pro-autot lammittelee varikolla niin meinaa tulla paksa housuun kun vanteet heittaa niin etta hyva kun telttaan sopii(pikkusen liioteltu).
    Ei kannata mittailla niita vaan laittaa alle ja vetaa menemaan.
    Tieto tuo tuskaa, taas tassakin tapauksessa!
     
  3. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Toi on ihan totta, ei ne heitot missään tunnu kun ajetaan suoraan! :rotfl: Sitäpaitsi ne soikiat etelä amerikassa tehdyt drag-renkaat (GY) kompensoi vanteiden heittoja...
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    no vittan kele..... pitää pistää cragarit het myyntiin jos niis "kuuluu olla heittoa :D :D :D "ja mie jot oletin et net onpi soikioks ajaneet net" :eek: :eek:
     
  5. laakkius

    laakkius Gearhead

    no koittaa mäkin kyl ajattelin, et sit jos vispaa niin paljon ettei pysy kakkulat nenällä, niin sit tarttee jotain muuta keksiä...
    Onneks on toiset renkaat ja vanteet jos tarttee enemmän kurvailla...
     
  6. SC 285

    SC 285 1st gear

    Juu, kyllä ne munkin Centerlinet vispaa. Ja Valtterin Weldit myös.
    By the way... Eikös noi GY:n tuotanto ole siirretty takaisin pohjois ameriikan puolelle...
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Onko ne tosiaan noin huonoja? Taidampa pitää siltikin nuo 80-luvun alun mangelsit alla :oops:
     
  8. HEMI

    HEMI 1st gear

    Muutamia jenkki merkkivanteita tasapinottaneena voin sanoa että olis laadussa parantamisen varaa :soosoo:

    Onneks omat centerlinet on hyvin onnistuneet yksilöt :D
     
  9. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Vanteen heitto

    Eipä tarvitse olla edes kevyet kisavanteet. Minulla oli 90-luvun lopulla uudet American Racing TorqThrust 5-puolavanteet. Yksi vaati 130g punttia 165-15 uudella renkaalla. Siinä oli sisäpuolen valumuotti siirtynyt pari-kolme milliä, joten vanne oli toiselta puolelta selvästi paksumpi ja toiselta paksumpi! Tässä tapauksessa täytyy olettaa, ettei tehtaan spedet niitä mitään tsekkaa, pakettiin vaan. Noista muiden kevyistä vanteista olettaisin osassa olevan kontti-ym. muissa kuljetuksissa tulleita heitto- ja puristusvaurioita. Ovat meinaan aika korkeilla lavoilla päällekkäin ja siihen sitten vähän trukilla pompotusta.
     
  10. MercComet

    MercComet Gearhead

    Huh huh! Onneksi on mangelsit itelläkin alla, jos moista skeidaa ovat nykyään "laatuvanteet".
     
  11. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Re: Vanteen heitto

    Mahtavatkohan enää tulla jenkeistä noi edullisimmat vanteet? oliskohan hecho en Mexico yhteisen kauppa-alueen Naftan vuoksi (ei tarvitse pistää valmistusmaata ihan kuin EU:ssa). Ja itse kuvittelisin osan tuotannosta tulevan nykyään halvan työvoiman Kiinasta, Intiasta ja Aasiasta ylipäätään. Amerikan päässä sitten tehdään joitain "kokoonpano / viimeistelytöitä" joilla tuote saadaan amerikkalaiseksi. Ihan kuten suomessa leikattujen kankaiden pohjalta venäjällä ommeltujen "esivalmisteiden" (siis valmistuote kahdessa osassa) yhteenliittäminen Suomessa saumalla/kahdelle tekee lopputuotteesta virallisesti "kotimaisen" . Luulisi että sama pelleily on vallalla myös USA.ssa. Voi olla että loppukiillotus yms. tekee vinku-intialaisesta "aihiosta" NAFTA-alueen tuotteen.. Voisi selittää karua laadun laskemista.
     
  12. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Made in China-tarra löytyi uusista american racing-vanteista.
     
  13. HEMI

    HEMI 1st gear

    Just viimeviikolla nauroin tolle kun yhdelle asiakkaalle laitettiin ameriikan raacingit alle :lol:
     
  14. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Joo niinhän siinä tais käydä. Meillä kyllä ehdittiin testailla niillä chiilessä paistetuilla, pääsihän niilläkin kaseja. Mut heti kun laitettiin keltatekstiset jenkkirillat alle niin vallu lipes seiskan puolelle... :rotfl:
     
  15. SK

    SK Gearhead

    Ovatko nuo Kiinalaiset American Racingit olleet suoria?

    Itsellä on käynyt mielessä hankkia tuollaiset (Torq Thrushit), koska +30 v tehtaan Ralli-vanteet tuppaavat jo olemaan enemmän tai vähemmän siipeensä saaneita. Mutta jos uusilla vanteilla joutuu vain ojasta allikkoon, niin...?
     
  16. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jenkkilehdissä Center Line on mainostanut omia tuotteita USA:ssa valmistetuiksi. Samassa yhteydessä on ollut listaa vannemerkeistä, joiden tuotteita valmistetaan ulkomailla. Näiden joukossa oli mm. American Racing ja pari muutakin tunnettua merkkiä.
     
  17. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Jep. Mutta mitkä ovatkaan perusteet tuotteen amerikkalaisuudelle? Tietty % työstä.. On helppo kiertää, kun suoritetaan loppukokoonpano "vinkuintialaisista komponenteistä" USA:ssa..

    Noin sitä kierretään Suomessakin..
     
  18. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Minäkin olen muutaman jutun noista "made in USA" aiheista lukenut, ja jos en väärin ymmärtänyt, niin taisi olla (lisäksi) osavaltiokohtaisia puolivalmisteiden "kotimaisuusastevaatimukset". Ts. sama USA:ssa loppukokoonpantu, mutta ulkomailla valmistettu tuote olisi toisissa osavaltioissa "kotimainen" ja toisissa ulkomainen.
     
  19. Nutlass

    Nutlass Gearhead




    Omista en vielä tiedä kun ovat paketissa, mutta tiistaina pitäis tulla uudet kumit.Mielenkiinnolla odotellaan.
     
  20. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Nyt pyörii uudet chinamerican racingit alla.En päässyt itse haastattelemaan asentajaa,mutta liimattujen painojen määrästä päätellen ei ne kyllä ihan mitään huippulaatua todellakaan ole.
     

Kerro tästä muillekin!