Chevrolet 1939 sulattamoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rinnewood, 31.1.2009.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Radikaali otsikko mutta tallia täytyy tyhjentää!

    Jos ei tuolle kasalle löydy ottajaa niin koko läjä on todennäköisesti menossa sulattamoon. Olen jo useamman vuodet pitänyt tuota ruosteläjää lämpimässä tilassa katon alla, vuokratiloissa, joten oma osuuteni maailmanperinnön pelastamiseen alkaa olemaan täynnä.

    Tarkoituksena ei ole hävittää kaikkien selän takana jotakin amerikanperintöä joten "kaapista ulostautuminen" lienee paikallaan välttääkseni kaikki jälkipuheet, että jotain korvaamatonta on taas sulatettu.

    Kuvia on olemassa tuosta läjästä että siitä vaan "ihailemaan":
    http://public.fotki.com/Rinnewood/4_sal ... 39--parts/

    Kaikkeni olen mielestäni tehnyt että kohde tavoittaa tulevan omistajansa. Jopa allekirjoitukseenikin olen linkannut tuon kohteen. On kyllä kumma jos ei mitään tarjota edes tuosta. Siinä vaiheessa romu-ukko saa kummallisen muotoista peltiä tontille.

    Jos tämä menee ylläpidon mielestä liikaa sivuraiteille tai muuhun markkinointiin niin deleteä vaan!!

    :odroll: :wink:

    Niin ja siihen omaan woodie-projektiin mulla on jo osat mitä tarvitsen, eli kyseessä ei ole "harrastuksellinen kyllästyminen" vaan ylimääräiset rojut pois tontilta! :wink:
     
  2. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Yritän tehdä komean valokuvasarjan tuosta sulattamokeikasta! Onhan se melko eksoottista nähdä 2000-luvulla kun vanhaa ennen sotia valssattua peltiä sulatetaan nykypäivän vaatimusten mukaisiksi wokkipannuiksi tms metallituotteiksi.... :lol:
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tuolle löytyy ostaja ihan raudan hinnalla. Ja kai sen tiesitkin?
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Joo joo.
     
  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ajatusmaailma tuntuu "hieman" mustavalkoiselta kun vaihtoehdot on joko katon alla kuivassa ja lämpimässä, taikka sitten sulatossa.
     
  8. HV

    HV Gearhead

    Minä vein tälläisen -39 viime kesänä sulattoon!! Ei nää kelpaa kenellekkään enää nykyisin.

    http://kuvablogi.com/nayta/1536771/

    Ja sitten vein jonkun willyksen myös.

    http://kuvablogi.com/nayta/1536800/

    Otin tuosta Willyksen reissusta ihan videopätkän myös pitäs johonkin pistää näytille tuo.

    Ensi kesänä vien varmaan tämän, kun ei kelpaa kenellekkään.

    http://kuvablogi.com/nayta/1455117/

    300 € on tuolla hintaa.

    Tämäkin museen pohjalevy ensi kesänä sulattoon 200 €

    http://kuvablogi.com/nayta/1204534/

    Aikasa näitä kehtaa aina säilöä ja kaupata, mutta johonkin on aina raja vedettävä. Sitten niitä kyselijöitä löytyy kun se on mennyt kierätykseen.
     
  9. pile

    pile Gearhead

    hyviä hintoja sulatto maksaa näköjään.
    ei vaan aattelin että jos noista haluaa päästä eroon ja sulatto on vaihtoehto niin miksei noita raatoja anna sellaiselle harrastajalle samalla hintaa kuin sulatosta saa.ja autot jäis jälkipolvien ihailtaviksi.
     
  10. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    "Ja sitten vein jonkun willyksen myös. "

    Ei kaikki seuraa kaikkia myyntipalstoja...

    Ja näitähän taitaa tulla koko ajan lisää jostakin tehtaasta.... :D
     
  11. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    aikaansaamisen tasosta kertoo se tv ohjelma kun pihan metsäraatoja esitellään. harrastajalta ei saa ainakaan sitä rahaa minkä viime kesänä sai. silti ihmetyttää tuo willys. sentään pyörillään oleva... mutta helppo raha on rahaa ja romua ei voi syödä eikä ainakaan juoda
     
  12. merc

    merc Gearhead

    Ei muuta kun sulattoon vaan jos ei kellekkään kelpaa. Se on turha kenenkään ruikuttaa jälkeenpäin jos näin käy, aihio on kumminkin ollut vapailla markkinoilla jo jonkun aikaa.
     
  13. human62

    human62 1st gear

  14. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    voitko perustella miksi romumies saa sen 3kympillä
    ja muut 5sadalla, onko tässä kysymys perisuomalaisesta kansantaudista :eek:

    romumiehenkin tarkoitus on tehdä sillä tili.

    kun on ite eka sitä säilyttänyt kuivassa ja pitänyt kun kukkaa kämmenellä ,olisko liian paha nähdä se kylänraitillä ja kilvissä eli joku muu olis hyötyny sun rahallisista ja fyysisistä uhrauksista :soosoo:

    tai tuleeko siitä hyvä mieli kun täällä ruikutetaan et älä ny hyvä mies tollasta,
    ja sitten saat pistää tänne linkin et siinon teille paalivideo kärsikää saatana :rotfl: :rotfl:

    tee romuillas mitä lystäät esitin vaan hieman ajatuksiani, eikä herneitä :wink:

    ite yrittänyt tehä myös tota jälkipolville sailyttämistä ,ottanu kavereide ja jopa puolituttujen autoja katon alle talven ajaksi tai pidemmaksikin aikaa.
    ihan talkoopalkalkalla esim jos siivotaan tosta nurkasta tilaa niin tuo autos siihen ja joskus persaukisille jopa ilmaseks, mutta tajunnu sitten että onhan se ihan vitun maku ,jos ei seuraavaks talveks oikein kutsumalla kutsu niin sielä se auto lojuu ulkosalla.

    eli toisaalta ymmärrys on myös sun puolella :wink:
     
  15. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ulvilas oli joskus joku mobilisti joka ilmoitti että hän ei jaksa tehdä loppuun jotain Corolla-projektia josta kai puuttui osa sähköistä, muuten oli museokatastukseen liki valmis. Lahjoitti sen sitte jollekin kai...tietty pääasia että joku teki loppuun hänelle.

    Ei kai niitä projektintekijöitä aivan joka talossa ole, että varmaan joku auto jää tekemättäkin.

    Jenkeissä saakin ehkä paalittamisesta tulevaisuudessa enämpi: http://www.freep.com/article/20090131/NEWS06/901310327/Ditch+guzzler+for+stimulus+cash?

    Ei autoja kannata ruveta suremaankaan, jos ne on tiellä niin hetken se kestää kun prässiin laittaa. Ei oo tiellä sitten enää. Joka ei sitä kestä niin kerää talteen.
     
  16. Huuber

    Huuber 1st gear

     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Muistanpa kun kaveri aikoinaan ostatteli varaosiksi 60-luvun Opel Rekordia, kesken jäänyttä projektia joka oli itseasiassa aika hyvä. Myyjä ei sitten mitenkään suostunut sanomaan hintaa ja kaveri teki ihan asiallisen tarjouksen mutta kauppoja ei tullut. Kaverini sitten jätti yhteystietonsa ja pyysi ottamaan yhteyttä jos mieli muuttuu. Ei muuttunut, sama auto löytyi muutamaa kuukautta myöhemmin Riistaveden kaatopaikalta.

    Toisaalta, itse pistimme sulattamoon pari kesää sitten esim. -52 Ford Vedette -varaosa-automme, sitä ilmoiteltiin Overdrivella ja parissa muussakin paikassa mutta eipä kukaan kiinnostunut. Panhard PL17 on seisonut tuolla takapihalla noin 25 vuotta pressun alla, noin viisi vuotta ollaan odoteltu että samanlaisen omistaja kävisi sen hakemassa kuten lupasi mutta eipä ole näkynyt. Katsotaan nyt kuinka kauan viitsii odotella..

    Mutta silti: ennenkuin vien mitään sulattoon (tai edes roskiin kun tarkemmin mietin) niin ensin kyllä harkitsen aika tarkkaan jos joku tarvitsisi ja jos niin on niin hinnasta ei jää kiinni. Montaa vuotta vaan ei viitsi odotella...

    HV, mikä muuten on tuon kolmannen kuvalinkin kori?
     
  18. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    mä oon ainakin nähny Rinnewoodin ilmoituksen jo monta viikkoa vaikka en ole sahk:n sivuilla käynytkään, sitä kun tulee katsottua noita www sivuja välillä mitä ukoilla on tossa viestin alareunassa.

    silloin kun liityin tänne niin tuli jostain tarjottua jotain ja sieltä tuli yv:tä
    mikä oli puolivuotta bittiavaruudessa kiertäny ennen kuin tuli mulle niin en enään viittinyt vastata.

    laitappas silmälasit päähän, siinähän se lukee kuvan päällä :wink:
     
  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No niinpä lukeekin, hups. Joskus 90-luvulla kuvasin moisen entisöidyn Joensuussa Volvo-liikkeen pihalla. Muita ei sitten olekaan tullut Suomessa vastaan.
     
  20. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Jep. Ensin myydään muutamaan sataan euroon, ja kun ei mene , pokataan romumieheltä se muutama kymppi. Nykyään taitaa ilmainen nouto ilman maksua olle se maksimihyöty..

    Joo kai se noinkin menee. Minäkin pistän tässä myyntiin työtunteja hintaan 350 €/h . Ihan vapaasti ovat ostettavissa... Jos ei kelpaa, niin myyn muille muutamaan kymppiin per /h... :poff:

    Tässä kai se yhtälö, miksi harrasteikäiset romut/projektit päätyvät sulattoon.. ? :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!