Chevrolet Camaro -86 2.8 v6

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja downtown, 14.1.2007.

  1. downtown

    downtown 3rd gear

    Elikkä millanen autohan tuo mahtaa olla kun ei oo minkäänlaista tietoo eli miten hyvä tuo tekniikka on, onko tollane 2.8 v6 ja manuaali laatikolla oleva camaro millanen pirssi kokonaisuudessaan, kannattaako ostaa ku ois tommonen tuossa tarjolla mut vaikee ku ei oikee tiedä siit mitään joten eikun vaan auton risut ja ruusut.
     
  2. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Hyvä käyttöpeli jos ei tehoil niin väliä ei tarvi isoompaa porukkaa kuskailla ja haluaa vähän sporttisempaa tuntumaa, jos meinaat sitä violettiä mis on ne peltivanteet alla nii targa katto plussaa tosi mukava kesäl, mut moottoritiellä meinaa kattoverhoilut lähtä mukaan menee ilma sinne väliin ja pitemmän päälle kun ottaa maantie nopeuksissa sellasen huminan kuin kuuntelis jotai basso jytkettä nii ite ainakin tuli viimekesänä laitettua yli 100km:n matkoilla palat paikalle. Jos auto sama ei muutako käy huomen tinkaa tasa rahaa se 490:ntä pois ja hae auto! jos kunnos.
     
  3. rrauta

    rrauta 3rd gear

    joskus -80 luvulla oli jossakin jenkkilehdessä juttu jossa rakennettiin tollasesta "Z26"
    ja kyllähän ne sen sai aika pienillä virityksillä nopeammaks kun mitä kasikoneinen oli .
    tais aikalailla vaikuttaa jonkun verran kevyempi lähtökohta.

    jokatapauksessa ihan mukava peli vaikka, kieltämättä vähän vajaa pyttynen onkin.
     
  4. balez

    balez 1st gear

    no nyt taitaa olla hiukan liioteltua toi pikku virityksillä nopeemmaks ku kasi koneinen... jos auto kaikin puolin siisti eikä kasin lotina ja voima ole tarpeellinen juttu niin ehdottomasti hyvä käyttöpeli tohon hintaan :wink:
     
  5. rrauta

    rrauta 3rd gear

    siis kannattaa muistaa että siihen aikaan myös niissä kaseissa oli tehot pienimmillään.
     

Kerro tästä muillekin!