Chevrolet Lumina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jome, 14.12.2004.

  1. Jome

    Jome Gearhead

    Pitäs löytää ittelle uus käyttöauto ja tollanen Lumina (-95->) vaikuttais aika mielenkiintoselta. Eli auton hyvät ja huonot puolet? Moottorin suoritusarvot jne...kaikki tieto on tarpeen.
     
  2. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Jonkin verran on käyttökokemusta ja ainakin tosi mukava ja varmatoiminen auto.Hyvä ajaa ja tehoakin ainakin mulle suht riittävästi.
    Hiljainen ja selvästi amarikkalaisempi(eli käteensopivampi)kun Neon jossa minusta ei ole amerikkalaisuutta kuin perinteinen Chryslerin logo merkeissä.
    Huolto-osat halpoja.
    Ei kuluta mahdottomia mun ajossa kympin kahta puolen oli kulutuslukemat.
     
  3. Jome

    Jome Gearhead

    Juu ja neon on muutenkin liian pieni...! Tarkotus olis löytää sohvapenkillinen 6-hengelle rekisteröity. Ei oo muita näistä uudemmista tullu vastaan ku Taurus, Caprice ja Lumina. Sitä uudempaa Taurusta eli -93-> ei montaa oo myynnissä, caprice menee hiukan yli budjetin, eli jäljelle jää Lumina. Jos tulee muita 90-> 6-hengen jenkkejä mieleen niin ehdotuksia saa laittaa.
     
  4. Jome

    Jome Gearhead

    Kestääkö Luminan vaihdelaatikko trailerin/asuntovaunun vetämistä? Onko laatikossa lauhdutin? Kuinka paha Lumina on ruostumaan?
     

Kerro tästä muillekin!