chevrolet nova chevyII

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja cubic_inch, 29.6.2006.

  1. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    tällainen olen ostanut, vuosimalli 65. onkos tämä harvinainen? en ole nimittäin ikinä nähnyt tän mallin keula ennen niin rupes miettii ja kun on vielä numbers match ja kaikki historiikka ja hyvä kunto jne nii... heh.
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Onhan noita aikanaan jonkin verran tuotu maahan,mutta ajan hammas on niitä syönyt kiitettävästi,samoin kuin katukisat :D
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hyvä valinta! Kuvia?
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Onnea uudelle hankinnalle! Kerro lisää, montako ovea? Tekniikka? Kuvia? Ei noi "pikkukakkoset" kovin harvinaisia ole, jostain olen saanut semmosen käsityksen että Suomeen olis ´62-´65 malleista tuotu melkein eniten 65:ia...? Usassa taas kuusvitosia on aika vähän, ja mallille spesifiset osat kuten esim. lampunkehykset on kortilla. Vuoden ´65 malleja tuupattiin tehtaista reilut 120000 kpl joten mistään ääriharvinaisuudesta ei tosiaan ole kyse, mutta jos autosi on hyväkuntoinen ja räpeltämätön yksilö niin kyllä se rupeaa olemaan arvossaan!
    Linkkejä joista voi löytyä jotain:
    http://novaresource.org/
    www.stevesnovasite.com
    http://www.automotive-links.com/mak/che/nov.htm
     
  5. jonep

    jonep 3rd gear

    Täällä on myös 65 4d pikkulohko+th350 rojekti menossa, numerot matchaa toivottavasti luovarinippuun :D.
     
  6. jonep

    jonep 3rd gear

  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    oulussa on -63 ht kutosella ja pg.omistaja on ostanut vuonna 66 jenkeistä ja ajanut vuoteen 82 asti jolloin jäänyt seisomaan lievän konevian takia.auto tällä hetkellä työn alla . mm takapenkin muovisuojukset vielä paikollaan.käsittämättömän hyvin säilynyt yksilö.ja ei myytävänä.
     
  8. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    kai kuvat löytyy joku viikon päästä. mut nyt tarttis laittaa kaikki ylimääräiset vapaajantunnit rodi projektiin :rotfl:
     
  9. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Oulun lähellä seisoi erään talon pihalla yksi kullanvärinen neliovinen Chevy II vuosia (n. 20) sitten. Kuutosmoottori ja laatikko oli irrallaan. Itselläni olisi ehkä ollut mahdollisuus ostaa ko. auto, mutta siihen aikaan ei ollut vielä oikein resursseja sellaiseen projektiin. Niinpä se jäi ostamatta ja joku toinen haki sen pois myöhemmin. Mitähän sille nykyään kuuluu, ei ole ainakaan liikenteessä näkynyt ?
     
  10. pontso

    pontso Gearhead

    olisi tossa yks -65 rojekti tai varaosiksi jos tarvitte muutettu kaksoviseks
     
  11. fire

    fire Gearhead

    mökkinaapurissa on maannut -62 chevy jo varmaan 20 vuotta :eek: tulipa vaan mieleen hetki sitten ja kävinkin ottamassa pari kuvaakin siitä ! pitää hakea talteen kunhan vaan ehtii 8)
     
  12. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    eipä näitä ainakaan myyntipalstat pullollaan ole..
    itellekkin haussa, kunhan saa valiantin leimaan ja myytyä..
     

Kerro tästä muillekin!