Chevrolet Trans Sport

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

 1. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  :D Ikuisuusprojekti jatkuu. Eli tämä vika selvisi. Bensalinjojen paluuputki oli mutkalla/ lytyssä. Nyt käy niin tasaseen että kolikko seisoo imusarjan päällä. Mutta.. Käyttelin autoa kierroksilla pajalla, nostelin lämpöjä. En saanut flektiä heräämään ollenkaan? lämmöt nousi mittarin mukaan about 100 asteeseen, eikä flekti(t) puhu mitään?? Osaaks joku kertoa mikä anturi ohjaa flektejä?
   
 2. PAPH

  PAPH Gearhead

  Viikonloppuna sain aikaiseksi testailtua varaosa-auton ilmakompuraa. Paljonko tuollaisesta toimivasta kompurasta kannattaa pyytä että saa myytyäkin?
   
 3. Spyro

  Spyro 1st gear

  Osaisiko joku neuvoa? Ohjaus-tehostin alkoi ensin oireilla tyhjäkäynnillä. Eli ei tehosta kunnolla vaan on melko jäykkä. Vaihdoin tehostimen öljyt ja laitoin RVS:ssät sekaan.

  Samalla, kun kääntelin jäykkää rattia auton ollessa paikallaa niin alkoi lämmöt nousta. Nousivat n 107C asteeseen. Onkohan vesipumppu kabut? Ja aiheuttaa myös tehostimen ongelmat, kun ovat samalla hihnalla. Vai voisiko olla tehostimen pumppu.

  Tehostin kuitenkin toimii muulloin kuin tyhjäkäynnillä ihan hyvin. Kun nostin kierroksia alkoi tehostinkin toimimaan ja lämmöt laskemaan. Neuvoja pliis...
   
 4. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Hihna luistaa?
   
 5. Spyro

  Spyro 1st gear

  Kiitos vinkistä! Täytyy vaihtaa, ja katsoa sitten miten toimii.
   
 6. Spyro

  Spyro 1st gear

  Osaisiko joku sanoa meneekö esim. 18-20" vanteet Trans-Sport AWD:hen, ja minkä kokoisia renkaita olette saaneet eteen/taakse mahtumaan? Suosituksia ET:stä ja vanteen leveydestä...?

  Mielipiteitä myös ulkonäöstä olisi kiva saada sopiiko ed.main. vanteet auton ulkonäöllisesti? Olisiko jollakin mahdollisesti esim. kuvia isoilla vanteilla varustetusta Trans-Sport:sta?
   
 7. Kylmä-Mika

  Kylmä-Mika 2nd gear

  20" vanteet oli omassa AWD trans sportissa. Ihan hyvin kävi, laitan kuvaa jos löytyy jostakin kätköistä.
   
 8. Kylmä-Mika

  Kylmä-Mika 2nd gear

 9. Spyro

  Spyro 1st gear

  Kivan värinen auto, vanteet sopii kyllä hienosti lookkiin. Muistatko minkä kokoiset renkaat oli vanteissa?
   
 10. Kylmä-Mika

  Kylmä-Mika 2nd gear

  Ei muista minkä kokoiset oliskohan 245/35 tms. Vanteet oli Velocityt ja Jari Mäki ainakin niitä näytti myyvän.
   
 11. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Olisko kellään myydä takajousta tai kahta? Tarttis viikonlopun aikana
   
 12. PAPH

  PAPH Gearhead

  Mulla olis, Tampereella....
   
 13. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Saisitko aamulla matkahuoltoon?
   
 14. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Ei kun eihän toi matkis taida olla auki edes
   
 15. Webbi

  Webbi 1st gear

  [​IMG]

  Viikolla saatu Suomen kilpiin, mutta ajo tyssäsi neljän päivän jalkeen. Taisi olla vieroitusoireita viron kilpien jälkeen.

  Polttoainemittari ei toimi ja tankissa olisi pitänyt olla vielä reilu 10 litraa (15-20), niin imaisi tyhjää .. .en tiedä laskinko pieleen vai onko mopopojat käyneet imuttamassa.

  Nyt ei suostu lähtemään vaikka kanisterilla lisää, ensin 3 litraa ja sitten 5 litraa ... aluksi käynnistyi, mutta ei jaksanut käydä ja nyt ei edes käynnisty. Pumppu tuntuisi käynnistyvän. Nyt sitten virrat vähissä ja kaapeleilla ei antanut tarpeeksi. Tuli vähän liian kauan sahattua ennen kuin uskoin polttoaineen loppuneen.

  Voiko vika olla pelkästään virran vähyydessä vai tukkeutuneess polttoainesuodattimessa tai polttoainepummpu, joka on jonkin aika sitten vaihdettu.
   
 16. Webbi

  Webbi 1st gear

  Uskallanko hinata varovasti köydellä kotipihaan parin kilometrin matkan vai pitääkö etsiä traileri tai hinausauto.

  Kaverin traileri sadan kilsan päässä ja lähin hinuri 30 kilsaa ...
   
 17. El C

  El C 3rd gear

  Mä lataisin sen akun täyteen ennen muita kommervenkkejä.
  Tuntuu olevan aika tarkka riittävästä virranmäärästä.
  Saattaa käynnistyksen- /ajonesto napata päälle jos virtaa ei oo tarpeeksi.
   
 18. Webbi

  Webbi 1st gear

  Ei vielä käynnisty, tosin annan tuon ylläpitolaturin ladata vielä täytee.

  Uutena huomiiona, alkuperäisessä akussa navat sivussa, tässä päällä ja adapteri, johon pultilla kaapeli kiinni. Pultti pyörähtää tyhjää, joten adapterin kierteet mennyt, käsin kiertyy hyvin, mutta kun avaimella kiristä lyö tyhjää ja löystyy.

  Toinen arveluttava on tuo Virossa 2006 jälkiasennettu Gemel/Serbistar e527 hälytinjärjestelmä, ohjekirja eestinkielinen. Pieni epäilys että se voisi olla myös syynä käynnistymättömyyteen. Kellään tietoa jolla saisi kytkettyä pois päältä jos ajonesto päällä.
   
 19. Scitso

  Scitso 1st gear

 20. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Osaisiko joku neuvoa hiukan oobeedee hommissa? Eli onkohan tommosen 99koppaseen myynnissä halpaa lukijaa, jota vois käyttää esimerkiksi bluetoothin kautta Samsung note4:llä ? Niin ja tietty tähän puhelimeen tarttis jonku ohjelman? Kiitosta jo etukäteen jos jollakulla olis vinkata toimivasta systeemistä
   

Kerro tästä muillekin!