Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

 1. onneton

  onneton 3rd gear

  Moro,caprice palailee riviin pikkuhiljaa hitsausten jälkeen.Eilen vaihdoin kuskipuolen etupyörän laakerin ja huomasin että jarrukilpi levyn takana ruostunut pahasti.Kysymys kuuluu että onko kellään myytävänä ehjiä kilpiä tai tietääkö kukaan kuinka monessa eri autossa käytetty samoja kilpiä?
   
 2. '68Hearse

  '68Hearse Gearhead

 3. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  Moro,
  Joku kädetön vaihtolava auton kuski oli täräyttänyt minun 91 Capricesta vasemmanpuolisen peilin aivan palasiksi ja oven lommollan peilin kiinnityskohdasta. Nyt tuli korjauspäätös vakuutusyhtiöstä, mihin tämä kannattaisi viedä laitettavaksi kun Metroauto Viikissä ei enää ole.
   
 4. Rytari

  Rytari Gearhead

  Otat rahana, ostat oven peileineen kun noita purkuna tuntuu tääläkin od:lla olevan
   
 5. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  Voisi olla toimiva idea, käyn näyttämässä sen ensin että saan hintaarvion tästä.
   
 6. HRTP

  HRTP Gearhead

  Jos jollain olisi tarvetta niin jäi tuosta Roadmasterista vähän osaa hyllyyn pyörimään. 4l60e vaihteiston suodatin ja moottorin öljyn suodatin ovat uudet ja käytettyjä ovat ilmaiskarit taakse,turbiini ja LT1 koneisen alkuperäinen virranjakaja joka tarvitsee uuden kannen ja pyörijän
   
 7. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  Kyllähän polttelee tällänen sämpylä. Yks ehdokas olis ihan varteenotettava, mutta korissa jonkinverran kukkaa. Varsinkin apukuskin etuloksu on ihan valmis. Mistä näihin helpoiten peltiosia löytyis?
   
 8. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  Rockauto tai romiksista saa peltiosia.

  Kannattaa myös katsoa onko takapyörien takana ruostetta, b pilarin alaosa ruostuu ja runko on voi olla aika hapero. Aika jännää että etulokari on mätä!
  Jännää kun oma 350000km ajettu suomiauto on koriltaan pirun nätti ja ruosteeton. Sämpylä on muuten ihan kiva peli!
   
 9. kippis

  kippis Gearhead

  Muokattu: 7.2.2019
  passerby tykkää tästä.
 10. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Pitäis vissiin ja oli jotain muutakin kun tuota hämmästelin ja tulin siihen tulokseen, että joku mielenkiintoinen sekasikiö tms. kun ei osu vuosimalliin sitten millään. Tietty voihan olla hyvinkin yliylivuotinen kun ensirekisteröinti on 95. Olisiko ollut 93:een kun sain osumaan.
  En muista tarkemmin enää.:oops:

  - Jussi
   
 11. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Vai onko se mittaristo erilainen vaan lt1 koneisissa?
   
 12. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Tuo on VIN-koodin mukaan 1992 Chevrolet Caprice 4dr Wagon.
   
  passerby tykkää tästä.
 13. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  En muista tarkkaan , mitä kaikkee tossa oli vikana olessaan hesassa myynnissä. Rikkinäisiä jarruputkia ja pakoputki ainakin ja leima loppu. Nyt näyttäis olevan leimattu, joten remppaakin on tehty, hinnoitteluun en ota kantaa.
  Ja joo, on '93 tai vanhempi, varmaan maannu metroauton näyteikkunassa pari vuotta. '94 ja uudemmat Caprice-farkut on aina 5,7 (lt1) ja digi-mittaristokin pitäis olla.
   
  passerby tykkää tästä.
 14. passerby

  passerby 3rd gear

  Ilmoituksen mukaan on joo yksityisellä myynnissä, mutta jos joku jobbausliike on autoon saanut leiman se ei välttämättä aina takaa että siitä olis niitä vikoja korjattu...?
   
 15. |Lake|

  |Lake| 3rd gear

  Muistanko ihan väärin, mutta eikö noita euroopan export -malleja tehty vain just vuonna 1992? Siis missä on nuo etuvalojen umpiot tuollaiset, että ajovalo onkin keskellä ja onko se vilkku vai parkki reunassa, ja takana on keltaiset vilkut ja sumuvalo + peruutusvalo rekisterikilven molemmin puolin.
   
 16. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Tuskin nyt sentään jarruttomana...
   
  passerby tykkää tästä.
 17. passerby

  passerby 3rd gear

  No ei, kunhan näppäimistösormet kiehahti :p
   
 18. Rytari

  Rytari Gearhead

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/10251562

  Mun vanha käyttölaite näköjään myynnissä, en tiedä mikä tulmunki on käynyt vesipumpun kanssa kun se uusittu on ja kannet täytyny käyttää irti, mutta hinta ei oo paha kun noitten mopokoneisten hintaan vertaa
   
  passerby tykkää tästä.
 19. '68Hearse

  '68Hearse Gearhead

  Kyllähän tuo mätäjobbari oli melkein saanut yhden ruotsista tuodun rekistöröintikatsastuksen läpi oulussa vaikka lista pikkujuttuja pitkä mutta puuttui se et etulevyt tuuletut ns. Sortuneet itseensä varsinkin kuskinpuoli kun roadmasteria vähänkään enempi jarrutti niin sellaista hyökimistä ja nypyttämistä Mutta onneksi tiesin auton ennestään ja ns. Sähkövian myötä sain puoli ilmasiksi. Puhdistin plusnavan sivunapa-akkukaapelien adapterin normi napa-akkuihin. Ja kontaktisprayllä koelaudan alusen main junctionin/sulakerasian ja konehuoneen kaikki maa ja pistokkeet ja no problemos since. Hyvä peli pienellä vaivalla ja eräälle osaamattomuus/viitsimättömyys kostautui.
   
  Muokattu: 15.2.2019
  stratusdriver ja passerby tykkäävät tästä.
 20. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  Onko muilla takavyöt todella lyhyeet Sämpylässä? Ja miten kevyeesti ne pitäisi mennä lukkoon kun nykäisee, omassa ne ei mene.
  Onkohan joku räpeltänyt niitä?
   

Kerro tästä muillekin!