Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Tietääkö kukaan missä on 2000 suburbanin vahvistin.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    oisko siinäkin kuskin penkin alla?
     
  3. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Ei ollut vanhemmassa kopassa se on sielä.
     
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    -03 Subbarissa oli kuskinpuolen takapenkin alla. Tosin ei ollut alkuperäinen..
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Voisiko joku ystävällisesti mitata 1980 pickupistaan puskurien kokonaispituudet? Ja jos vielä olisi varmuudella ne alkuperäiset puskurit niin hyvä.

    Mulla oli autossa kiinni edessä 1995 pitkä puskuri, mutta se muistutti yläreunaltaan karjalanpiirakkaa niin hankin tilalle toisen puskurin. Nyt kun mittasin sen niin sen pituus onkin vain 1960.

    Kuinka paljon erimittaisia puskureita näihin on? Voisiko joku mitata myös samanikäisen Vanin puskurit? Sain lainaan yhden takapuskurin joka on ollut Vanissa mutta onko sitten alkuperäinen.. sen pituus on 1975.

    Omassa pickupissa on paikassa tuo vetokoukullinen puskuri ja olen yrittänyt etsiä siihen sitä tavallista puskuria.

    Helpottaisi etsimistä jos tietäisi sopiiko Vanin puskurit Pickuppiin. Vai onko ne tosiaan erimittaisia??? o_O
     
  6. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Kyllä varmaan puskureissa on eroja mulla 80 Scottari etupuskuri 2020 takapuskuri 1990 auto on ollut mulla vuodesta 94 eikä sinä aikana ainakaan puskureita vaihdettu.

    Tossa on rouvan 2000 subbarissa on jotain ollut kuskin puolen takapenkin alla mutta ei meidän aikana tosin tossa on näyttö katossa mutta ei toimi olen olettanut että sen soittimet on ollut sielä.
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Okei, taas yksi uusi mitta lisää. :eek:
     
  8. 0132

    0132 Gearhead

    Kävipä niin että bensasuodatinta vaihtaessa paukahti linja poikki siitä liittimen juuresta. Taitaa olla järkevin vaihtoehto nostaa lava irti ja vääntää kuparista uusi pätkä? Vai pystyykö tuon tankin kuinka helposti pudottamaan irti? Ilmeisesti juuri nuo pa-linjat on saatanan vaikee saada irti sieltä välistä ronkkimalla? Osaiskos joku kertoa mikä liitin tuohon bensafiltterin kierteelle käy?

    Autohan on jatkohytillinen C1500 -90, 4.3 TBI:llä
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kai se pikku pätkä menee letkullakin? Katkoo vaan suoraksi pään.
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ei mittä puskurimitoi olisis?
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Lava pois...pultit auki alta päin, bensan täyttöputki 3 ruuvia ja takavalojen johtosarja irti ja 4 kaveria kulmiin kiinni ja lava pois.

    Liittimen kierre on M16 x 1.5, O-rengas tiivistys.
     
    tukkijulli tykkää tästä.
  12. 0132

    0132 Gearhead

    Tulikin eilen puotettua tankki irti. Ei se niin paha rasti ollutkaan. Lavan pultit oli niin jumissa ettei lihasvoimin irronnut.

    Ei olis välttämättä tarvinnut tuota tankkia puottaakkaan kun päädyin korjaamaan tuon niin että suodattimelta pätkä putkea uudella liittimellä, jonka liittää letkukaroilla ja letkun pätkällä vanhaan putken, josta katkaisen haperot pois. Tulipahan nyt vaihdettua bensapumppu samalla, niin on suljettu pois se vaihtoehto ylämäessä pykimisen aiheuttajaksi.

    Alkaakos näissä pa-mittari toimia vaikka johdot kytkiessä tankki ei olisikaan täynnä? Johonkin vanhempiin muistaakseni neuvottiin että tankin tulee olla täynnä johdot kytkiessä.
     
  13. tukkijulli

    tukkijulli Gearhead

    ^Tiisselissä ainaki toimi vajaalla tankilla.
     
  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ei mitään väliä, piuhat kiinni, ainetta tankkiin ja kovaa ajoa.

    Klemmariliitos riittää kyllä kun paine vain 15 psi.

    Uteliaisuuttani kysyn minkä merkkisen pumpun laitoit ?
     
    Muokattu: 23.8.2018
  15. 0132

    0132 Gearhead

    Kiitoksia vinkeistä. Carter sinne meni. Kohta onkin nipussa ja pääsee kokeilemaan vieläki pätkii.
     
  16. 0132

    0132 Gearhead

    Sehän pelitti hienosti hetken aikaa. Sitten isomman mäen päälle sammui vauhdista ja nyt ei enää lupaakkaan lähteä. Ei myöskään rele surisuta pumppua virrat päälle laittaessa. Sulakkeen jo tarkistin.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Irtosko töpseli bensapumpusta tai tankin päältä kannesta?
     
  18. Anza

    Anza Gearhead

    1989 C1500 sähköikkunoita elvyttelen. Uudet katkaisijat ja pinkissä johdossa virta. Ei toimi. Paitsi jos vetää maata hyppyjohdolla musta/valkoraitaiseen johtoon. Sillon liikkuu ikkunat. Eli ei saa maata.

    Ilmeisesti oven ja pilarin välissä on kumihaitarissa kaikki maajohdot nipussa ja siintä vois olla johto poikki. Tämä täytyy tarkistaa.

    Tietääkö kukaan mihin tuo lopulta maadottuu auton koriin? Johonkin kojelaudan alle vai
     
  19. Anza

    Anza Gearhead

    Bensapumpun releessä on joku aikakytkin. Avaimen kääntämisen jälkeen pitää hetkonen ootella et virtaa tarjolla pumpulle uudelleen. Releen voi ohittaa, jolloin jatkuva virta pumpulle. Sillon helpompi tutkia.

    Itelle tuli tankkilaitteen mukana uus pumppu. Ei montaa aikaa pelannu. Lähti viimeset kerrat pyörimään ku naputteli lenkkiavaimella tankin päälle.
     
  20. 0132

    0132 Gearhead

    Tultiin siihe johtopäätökseen kun tutkittiin että joko pumppu meni paskaks heti tai sitten joku tankin sisäisistä liittimistä oliskin päässyt irti. Eli huomenna koitan jumpata lavaa ylös, kun ei viitsi alkaa just puolilleen tankattua tankkia pudottamaan irti.
     

Kerro tästä muillekin!