Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  1991 - 93 C1500 SS454 - moottori GenV 454cid / 255hp

  F44 koodin HD etu- ja takajarrut, pääsylinteri...Spindle:sta en puhuisi yhtään mitään kun madallus on jo merkittynä...olet vain vaihtanut autoon isommat F44 HD-jarrut.

  L31 Vortec 5700 koneisessa myös sama 255hp, mutta saattavat alkaa kyselemään ABS jarruja...
   
 2. Rac3r_

  Rac3r_ 1st gear

  Mutta eikös spindlet pidä kuitenkin vaihtaa jos laittaa hd-jarrut?
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Pitää, HD:ssa isommat laakerit ja isommat jarrusylinterit.

  Voivat kuitenkin alkaa kyselemään hyväksymispapereita spindle:sta jos mainostat että olet vaihtanut nekin...nehän on jo valmiiksi otteessa kun lukee se madallus.
   
 4. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Pioneer merkkiset moottorityynyt. Ollu about reilun vuoden ajossa, nyt jo täysin riekaleina ja mutkalla :mad: eipä tuolla hinnalla voinut paljoa odottaa mutta ei ollu Rockautossa oikein muutakaan.

  E: tommoset löyty https://www.energysuspensionparts.com/3.1152
  Vieläköhän ne orkkis tyynyt ois tallella, niissä oli se peltikuori jotain 3mm kamaa kun noissa pioneerin paskoissa oli millistä pahvipeltiä. Noissa on siis idea että se orkkis kuori avataan ja laitetaan noi uretaanipuslat sinne tilalle.

  E2: https://www.race.fi/fi tuolta on muuten aina saanu parhaan hinnan Energy Suspensionin puslille, ei oo paljon kannattanu jenkeistä tilata.
   
  Muokattu: 12.4.2019
 5. kuutio

  kuutio Gearhead

  Kaikille erikoismies-tinkijöille tiedoksi;- Toisinaan herr Doktor tekee myös kotikäyntejä. Jos sattuu potilas ees vähän reitin varrelle.(Mutta ilmeisesti vaan premium-asiakkaille..)
  Eli tää ykskin halvaantunu Subbe taas tienpäällä. ISO käsi kiitos Kojopowerille!! On se ammattilaiselle helppoo kun taito tassuissa..
  Taas oli mukava hävittää yks ittestään liikoja luullut v40, lähti kisaan päättyvällä kaistalla eikä arvannu että tännäkönen huussikin saattaa pysyä ns liikenteen rytmissä
  No liimastointi ei toimi vieläkään mutta kukas sitä kaipaa kun kumminkin oik takalasi pitää olla raollaan .. myös hormiasioissa kannattaa kysyä Kojopowerilta
   
  tukkijulli, Gary Grand ja palontie tykkäävät tästä.
 6. palontie

  palontie Double Gearhead

  Mää kysyin tällä viikolla hormiasioita kojolta..
   
 7. kuutio

  kuutio Gearhead

  Jep eikä aina se ämerrikan tilaus kannata, ainakin kannattaa kysyä kojoltakin
   
  palontie tykkää tästä.
 8. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kyllä mä Nurmijärveltä tilaan uuden 4"hormiston kun vanha on aika hapero.
   
  tukkijulli tykkää tästä.
 9. tst

  tst Gearhead

  Missäs se on se laite joka tuon jarrun vikavalon sytyttää? Johonkin oli nestettä kadonnut etusäiliöstä ja lisäyksen jälkeen syttyi tuo valo eikä sammu ilmaamallakaan.
   
 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Se "abs" mötikkäkö? Nestesäiliön lähellä pellin alla. Tai minkä vuotinen auto?


  Vai nesteen anturia oot vailla? Sekin siinä lähellä.
   
 11. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Syttyy ilman absia käsijarrusta ja jarrupiirien paine-erosta. Etusäiliö kun on tyhjentyny, niin eiköhän siellä oo takaputki ruostunu puhki.
   
  tukkijulli tykkää tästä.
 12. tukkijulli

  tukkijulli Gearhead

  ^Jos noin,ni kärsivällisyyttä ilmaamiseen.Saattaa ottaa aikaa ja tupakkia.Toivottavast ei.
   
 13. tst

  tst Gearhead

  Olihan siellä perän päällä märkä läiskä näköjään, mitä kokoa tuo putki mahtaa olla tai onko valmiita kellään myydä?
   
 14. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Eiköhän se neljännestuumaa ollu. Ja voi olla yhdellä tai kahdella väliliitoksella. Yleisin kai yhdellä, joka on siinä koneen takareunan kohdilla.
   
 15. JL-

  JL- 2nd gear

  Kuinka pitkälle 350+th700 kombinaatiolla moottori suurinpiirtein kiertää vakiona ennen vaihtoa kun kiihdytetään lappu lattiassa ja tv-vaijeri on järkevästi säädetty? Kysyjällä 91 vuoden c1500 ja kysymyksellä ei sen suurempaa tarkoitusta.
   
 16. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  4000rpm aikalailla lähellä maximia. Toki tv pitää olla siltappaa että pienemmällä kaasulla vaihdot kanssa ok ja ylivaihde.
   
 17. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kahdella oli mulla -96 subessa.Takaoven tienoilla oli yksi liitos.
   
  tukkijulli tykkää tästä.
 18. römpsä

  römpsä 1st gear

  Nonni. Tuossa äijien kans tutkittiin suben alustaa ja paikannettiin iänikuista kolinaa/naputusta jonka tuntuu jo kuskin kohale lattiaanki aika-ajoin. Sieltähän oli etuperän takapään? korvakko irtipoikkikatkennu :mad:.... Onko tullu vastaan moista tapausta? Mahtaa olla jottain alumiiniseosta nuo kuoret, että perän irrotusta ja kiikutus alumiinihitsarille:cool:
   
 19. tst

  tst Gearhead

  Näytti olevan perän päältä keskeltä t-haarasta pyörään menevä putki puhki. Saakohan tuohon t-haaraan ruuvattua vaikka ilmausnipan tukkeeksi siihen asti kun putki saapuu?
   
 20. palontie

  palontie Double Gearhead

  Saa varmaankin.
   

Kerro tästä muillekin!