Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Concarne

  Concarne 2nd gear

  Juu, nuo tekijät on tiedossa. Ko-metille on muutenkin menossa toinen kardaani painotukseen.
   
 2. LauriK

  LauriK 1st gear

  Minkälainen tiiviste kuuluu jakolaatikon takapäähän josta akseli tulee pihalle k2500?
  Minkämoinen homma vaihtaa? Tiputtelee öljyä akselin juuresta
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Vuosimalli ja auton tiedot kuten bensa vai diesel, mikä jakis jne kannattaa aina mainita...noita jakiksia nyt ei niin montaa vaihtoehtoa taida olla, joten ihan hatusta heitettynä esimerkkinä 1995 K2500 6.5D.

  https://www.rockauto.com/en/catalog...ivetrain,transfer+case+output+shaft+seal,8440

  Muutenkin kannattaa katsella tuolta RockAuto:n sivuilta osat ja numerot, helppo myös tilata jos tarvitsee muitakin osia...tuo stefa varmaan löytyy helposti kotimaan vauhtikaupoistakin.

  Youtube:ssa löytyy hyviä videoita hommaan, ei pitäisi olla kummoinen homma...ajaa auton takapään vaikka vähän perse ylös päin johonkin, ensin 4 pulttia yoke:sta irti -> kardaani pois -> vanha stefa ulos -> uusi tilalle sopivalla hylsylla/holkilla/putkenpätkällä naputtelemalla ja kardaani takasin...lopuksi auto alas vaateriin ja öljymäärän tarkastus/lisäys.

  Jos ammattilaista kaipaa jakolaatikoiden ja nelivetojen yms. kanssa, niin kannattaa kysellä nimimerkiltä JAMANT täällä OD:lla...varmaa löytyy tollaset osatkin hyllystä.
   
 4. LauriK

  LauriK 1st gear

  Kiitoksia! Tosiaan jäi mainitsematta noi aika oleelliset tiedot. Mutta joo eiköhän noilla jo pärjää sen verran että uskaltaa lähteä vaihtamaan eikä heti ensmäitteeks tiputa jakista alas
   
 5. LauriK

  LauriK 1st gear

  Haulla ei löytynyt oikeen tietoa. Kyseessä siis gmc 2500 -95 6,5td. Miten näihin saa palautettua takavalon/vilkun kytkennät alkuperäisiksi? Mistä kohtaa näihin on yleensä tehty muutoksen maahantuojan toimesta
   
 6. LauriK

  LauriK 1st gear

  Vastaan itelleni.. ratin alta piti muuttaa kytkentää sekä vaihdelaatikon nurkilta runkopalkin sisästä sekä takavaloista vaihtaa pinnien paikkaa liittimistä
   
 7. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Aika outoo, ei sillonkaan -95 ole tarvinnu niissä valoissa mitään tollasia muutoksia tehdä. Alkuperäset on kelvannu ihan sellasenaan. Takasumuvalo piti lisäillä, joka sekin täysin idioottivaruste.
   
 8. Mac

  Mac Gearhead

  Tarvitsisi saada -96 6.5td:n uusi ohjaustehostimen pumppu ja puhaltimen etuvastus.
  Saakos noita jostain Suomesta (kohtuuhintaan) vai kannattaako katsella suoraan ulkomailta?
   
 9. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  puoltoista satkuu kotiovelle rokista.voi suomessa olla ukraina,sähkö,yms lässytys lisää
   
 10. Mac

  Mac Gearhead

  Tosin tuli huomattua että molemmat palikat olisi US-partsilla hyllyssä eikä hintaakaan olisi kauhean paljoa enempää
   
 11. pude

  pude 3rd gear

  Ei kenelläkään sattuisi olemaan Sportsiden runkoa myytävänä tai tietoa mistä löytyisi kohtuu hintaan ? Vaikka privalla yhteyttä.
   

Kerro tästä muillekin!