Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Panze

    Panze 3rd gear

    Just tota konekorjaamoa mäkin tarkoitin.
     
  2. kane

    kane 1st gear

    oujee, tuo se on...
     
  3. mixmauser

    mixmauser 1st gear

    Neuvoja vailla?

    Uus subbe harrastaja kaipaa kokeneemmilta neuvoja?
    Noin vuoden verran ajellu -95 subella ja 6,5td. vähän jo tutustuttu autoon...siirtopumppu vikaa ja kansiremonttia.
    Kiinnostusta ois hommata avarampi putki ja joku perus lastu ja ilman putsari.
    Mistä kannattas hommaa ja minkälaisia? täytyykö laatikolle tehä jotai jos lastuttaa? Kestääkö se kone sitten?. onko esim. uscenteriltä saatava putki hyvä? mitenkäs n. katastus ukot putki hommiin suhtautuu?

    Siinäpä nuita mietteitä...liekkö onnistunu ja menny oikeeseen paikkaan tää viesti ku eka kertaa asialla.
    Teiltä kuitenkin jo hyviä vinkkejä saanu lukemallla nuita viestejä, et innolla odotellaan vastauksia ja kiitoksia etukäteen!
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    Re: Neuvoja vailla?

    Viesti osu ihan oikeeseen paikkaan, tervetuloa joukkoon vaan.
    Katsastus miehiä ei putket tunnu suuremmin kiinnostavan, jotkut on vaatinu että pitää olla edes yks äänenvaimennin. Us-centerin myymiostä putkista mulla ei oo mitään käsitystä.

    Lastun suhteen suosittelen tuota mun tekemää, jos vähän kesympi riittää niin "kolmossarjalainen" ja jos haluaa kireemmän version niin sitten tollanen 4 sarjanen, mutta sen kireemmän kanssa olis sitten kyllä hyvä olla vakioo isompi siirtopumppu (esim walbro) ja isompi vesipumppu+tuplatermarit.
    Kone ja loota kestää kyllä lastuttamisen, mutta lootaankin on saatavana kaikkee kivaa mm alempaa ottavia turbiineja ja esim sonnaxin sure cure kittiä jolla paikataan muutama "tekovika" tehtaan jäljiltä.

    Ilmanputsarin suhteen sanosin että paljon pinta-alaa= hyvä ja sellanen versio joka ei ime kuumaa ilmaa suoraan siitä turbon vierestä, esim uudemman mallin se iso pyöree..
     
  5. rammi

    rammi 3rd gear

    Kojoa jo vastaavan asian tiimoilta itekin häiriköin - pistin eilen tosin ensin tilaukseen 4" putkiston, hetken ottaa että jenkkilästä saapuu. Kunhan tuo on laitettu alle niin katellaan se lastu sitten.. PItää tuo putsari vielä laittaa jostain tilaukseen...
     
  6. Öövini

    Öövini Gearhead

    onko vakioputki 3'' ja tuohon minun -93 ei kai saa lastua? Muistelen vaan että tais joku alumiini boxi olla hanskalokeron takana, ja vielä semmonen juttu että mistähän löytyisi noita 3500 duallyn takalokarin levike valoja? Katsastuksessa sanoivat että ei saa olla punainen se taaempi valo kun on liian etäällä takavalosta :cry:. Netistä en oo onnistunu löytämään
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    -93 on mekaanisella DB2 pumpulla. Syöttöruuvin voi huoletta vääntää ihan tappiin asti eikä sauhuta!! Se matoloota on lootan ohjaukseen!
     
  8. Öövini

    Öövini Gearhead

    aha, tänks. Siis vaihelaatikon ohjaukseen? Pystyykö laatikkoo säätämään mitenkään(muutenkun sisuskaluja muuttamalla) minusta tuo vaihtamis hetki sais olla vähän aikasemmin,pintakaasulla ajellessa :odroll:
     
  9. kojo

    kojo Gearhead

    Vakioputki on alle 3" ja valmiiks rutussa mm downpipen kohdalta ja subbareissa siin ekassa pätkässä on kans reilu monttu siinä vaihdelaatikon kohdalla.

    Kyl sitä 93 laatikon toimintaa pystyy säätämään, jos vaan löytyy oikea definition file sille lastulle. jos kaivat sieltä alumiinilaatikon sisällä olevan lastun päältä ne numerot ja kirjaimet mulle niin voin kattoa pääseekö muuttelemaan.
     
  10. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    ite ostin niitä levikkeiden valoja aikanaan Laviolta Heinolasta, en muista mitä makso ku tästä on jo useampi vuosi aikaa... Ja varmasti löytyy muistakin jenkkiosaa myyvistä liikkeistä,ainakin tilaamalla. Esim. Usa-Koskiselta Hartolasta. Ja jos onnistuu niin kannattaa tilata ite Ameriikasta,tulee halvemmaksi..
     
  11. Öövini

    Öövini Gearhead

    noita valoja kahtelin rockautosta ja ebaystä vaan niistä en löytäny, mut saapihan nuo jälkitarkastukseen kun vaihtaa oranssit taakse ja punaset pimeeksi :) putki on varmaan sitten vaihettu kun ei siinä näkyny mitään ruttuja ja on kokonaan 3 tuumainen, paitsi tuo kuskinpuolelta turbolle tuleva ja siinä on mutkat taivutettu rypyttämällä
     
  12. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Marteliukselta saat uuden väliputken, on ihan siististi tehty ja istuu hyvin paikalleen. Eikä oo edes kallis. Itellä on kaikki pakoputkitarpeet Marteliukselta pöntölle asti...
     
  13. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

  14. Öövini

    Öövini Gearhead

    ok. tuommosen laatikon minä löysin sieltä, ja siinä parin kuvan päässä on myöski kuva siitä lastusta. http://kuvablogi.com/nayta/2835597/.
    minkähän takia siinä oli vuosiluku 1995 vaikka auto on -93 :eek:
    lämpimänä tuo taitaaki vaihtaa ihan normaalisti, enempi kylmänä on se että sais vaihtaa aikasemmin. Ja minusta tuossa luistaa laatikko paljo enemmän mitä edellisessä autossa (-95 Trans Am) vaikka onhan nuo tietysti ihan eri autoja 8) , öljyt on ihan hyvät
     
  15. kojo

    kojo Gearhead

    toi loota on 95 vuodelta, siinähän lukee REMAN IN USA eli rempattu usassa..
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Nyt olis kunnon "GMnörtille" kyskä? -92 toosasta on forcemotor kaput. Se juttelee eri hertseillä matolootan kanssa kuin -94 up. Tota vanhaa ei saa mutta uudempaa löytyy. Pystyykö ton vanhan matolootan ohjelmoimaan tolle uudemmalle forcemotorille :odroll: . Manuska kertoo että ei saa vaihtaa!!
     
  17. kojo

    kojo Gearhead

    Se ite tietsikka on vaihtunu just tohon samaan aikaan enkä oo kyllä lastulla nähny parametrejä sille taajuudelle, eli voipi olla vähän heikkoa jos ei vaihda samalla sitä tietsikkaa uudempaan.

    en mä kyllä nähny mitään mainintaa etteikö ACDELCO Part # 8677314 ois enää saatavana.. löytyy tarvikkeenakin..
     
  18. Sluuppi

    Sluuppi 1st gear

    Seurannut juttuja jonkin aikaa...kuinka tää toimii palstalla roikkuminen menee...auto Suburban 6.5TD-95 pienillä lisä höysteillä!Tänään liityin palstoille kuuntelemaan projekteista kuten myös kertomaan omasta möröstä!non niin... :rotfl:
     
  19. the kuningas

    the kuningas 3rd gear

    Tere tulemast.

    Muista laittaa autos tiedot allekirjotukseen niin auttaa monesti kysymysten ratkomista, eikä tarvi selitellä missä pelissä vika on.

    Kannataa ottaa viikonloppu urakka ja lukasta koko viestiketju läpi niin saat pienimuotoisen valaistuksen autosi sielun elämästä. :rotfl: :p
     
  20. Sluuppi

    Sluuppi 1st gear


    joko sitä näkyy! :D
     

Kerro tästä muillekin!