1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Chevy pickup K10 -79 polttoainemittari

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja grazypickup, 16.4.2018.

 1. grazypickup

  grazypickup 1st gear

  Voiko polttoainemittari jämähtää näyttämään täyttä vaikka akunkenkä on irroitettu?Vai mikä sitä pitää siellä pohjassa.Autossa on tuplatankit ja tankkien vaihtokytkimen käytölläkään ei vaikutusta asiaan.Auto oli korjaamolla ja siihen vaihdettiin uusi valokatkaisija ja sen jälkeen tuo vika tuli. Sitä ennen se toimi normaalisti.
   
 2. paja1

  paja1 Gearhead

  Se jää pohjaan jos anturilta ei tule tieto mittarille asti. Todennäköisesti vika on siellä 3-tieventtiilillä johtosarjan liittimessä,koska anturitieto tulee sen läpi.tai se venttiilikin voi olla viallinen siltä osin vaikka se muuten toimiskin. Tai sitten vika on mittarin päässä. Ei pitäs kuitenkaan liittyä valokatkaisijaan ellei sitten jotain ole vahingossa lähteny mittaristosta irti tai menny rikki kun sitä on oltu vaihtamassa.
   
 3. Fuselage

  Fuselage 3rd gear

  Omassa -87 näyttää myös virrat pois päältä täyttä, puolta tankkia yms...
  Virrat päällä toimii ihan ok.
   
 4. grazypickup

  grazypickup 1st gear

  Enpä saanut sitä toimimaan kun yritin rassailla sitä .Todennäköistä on että jossain on se katkos.Mittarissa on ainakin piuhat paikallaan.Noh eipä se nyt olekkaan oma syyni,että se meni epäkuntoon.kun soittelin palautetta korjaamolle niin lupasivat laittaa sen kuntoon.Saas nähdä saavatko.
   
 5. grazypickup

  grazypickup 1st gear

  Mittari pelaa taas.Saivat pajalla kuntoon.Oli Irronnut maajohto mittaristosta.Näin sitä selittivät.Joka tapauksessa hyvää toimintaa Salpausselän autohuollon pojilta.Korjasivat nopeasti erheen ja hyvä niin.
   
  kapa73 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!