Chevy pickup K10 -79 polttoainemittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja grazypickup, 16.4.2018.

  1. grazypickup

    grazypickup 1st gear

    Voiko polttoainemittari jämähtää näyttämään täyttä vaikka akunkenkä on irroitettu?Vai mikä sitä pitää siellä pohjassa.Autossa on tuplatankit ja tankkien vaihtokytkimen käytölläkään ei vaikutusta asiaan.Auto oli korjaamolla ja siihen vaihdettiin uusi valokatkaisija ja sen jälkeen tuo vika tuli. Sitä ennen se toimi normaalisti.
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Se jää pohjaan jos anturilta ei tule tieto mittarille asti. Todennäköisesti vika on siellä 3-tieventtiilillä johtosarjan liittimessä,koska anturitieto tulee sen läpi.tai se venttiilikin voi olla viallinen siltä osin vaikka se muuten toimiskin. Tai sitten vika on mittarin päässä. Ei pitäs kuitenkaan liittyä valokatkaisijaan ellei sitten jotain ole vahingossa lähteny mittaristosta irti tai menny rikki kun sitä on oltu vaihtamassa.
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Omassa -87 näyttää myös virrat pois päältä täyttä, puolta tankkia yms...
    Virrat päällä toimii ihan ok.
     
  4. grazypickup

    grazypickup 1st gear

    Enpä saanut sitä toimimaan kun yritin rassailla sitä .Todennäköistä on että jossain on se katkos.Mittarissa on ainakin piuhat paikallaan.Noh eipä se nyt olekkaan oma syyni,että se meni epäkuntoon.kun soittelin palautetta korjaamolle niin lupasivat laittaa sen kuntoon.Saas nähdä saavatko.
     
  5. grazypickup

    grazypickup 1st gear

    Mittari pelaa taas.Saivat pajalla kuntoon.Oli Irronnut maajohto mittaristosta.Näin sitä selittivät.Joka tapauksessa hyvää toimintaa Salpausselän autohuollon pojilta.Korjasivat nopeasti erheen ja hyvä niin.
     
    kapa73 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!