Chevy Van G10 1990 kattoteline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Muki, 18.6.2019.

 1. Muki

  Muki Gearhead

  Moi

  en ole koskaan asentanut mitään kattotelineitä mihinkään. Onko tohon vaniin joku mitä vois suositella, tarviin niitä poikittaissuunnassa meneviä "palkkeja tai rimoja" mitkä kiinnitetään siihen "sadevesikouruun tai kanttiin" mikä on katon reunassa.
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Luulisin, että tommoset kävisi. En ole kyllä ikinä saanut aikaiseksi toteuttaa, mutta suunnitelmia on ollut lisävalotelineestä kattoterassiin. :)
   
 3. Vellu71

  Vellu71 Gearhead

  Löytyis ylimääräiset kattotelineet tippakourukiinnityksellä. Ei oo montaan lankkua kuskattu.
  Ei sovi jos on kattokorotus.
   
 4. Muki

  Muki Gearhead

  Siihen tulee sellainen 150x300 sinkitystä tehty työtaso (ja siihen tulee suuri kehäantenni rotaattoreineen, kaatomekanismeineen ja mastoineen). Kai se on sellainen ihan perus "tippakourukiinnitteinen" poikittaispalkki mikä pitää tsekata, oikealla korotuksella, mut tosiaan sellaista kattotelinettä itsessään ei tarvitse.
   
 5. Muki

  Muki Gearhead

  No, mä päädyin tilaamaan Vantechilta tohon sellaiset hiukkasen järeämmät näiden tavanomaisten Thule - yms. valmistajien sijaan. Yks juttu oli kanssa se, että ei oikein sopivuustaulukot enää kotimaassa tunne noita edellisen korimallin vaneja, hyvä jos nykyisiäkään.

  Ne vantechit maksoi niin paljon että en ikinä kerro vaimolle, mutta ovat sitten kunnolliset.
   
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ihan mielenkiinnosta kyselen mikä tuo kehäantenni mastoineen on tai mitä siis puuhaat?
   
 7. Muki

  Muki Gearhead

  Yleisluokan radioamatöörinä ( OH2BNF ) pyrin tutkimaan tämän päivän "off-the-shelf" - komponenteilla toisinnettavaa talvisodan aikaista Hallamaan ryhmän radioautoa, jota käytettiin signaalitiedusteluun.

  Autoon tulee muun muassa (s.o. varsinaisten lähetinvastaanotinten lisäksi) 40 pientietokoneen SDR-vastaanotinklusteri (LSR-SDR), joka keskittyy pääosin HF-alueen kaistaan: signaalien (lähetetyyppien tunnistus) ja dekoodausketjun automaatio, sekä erilaisten operaattori- ja ulkoisten syötteiden nojalla automaattinen painopistealueen ohjaus jne.

  Jotain tuosta löytyy sivustolta http://www.enigma.fi/oh2bnf jos kohta on mennyt muissa kiireissä tovi, joten tuoreimpia ei ole päivitetty. Kehäantennin koosta saa käsityksen googlatessaan "Ciro Mazzoni Midi", se on 2m halkaisijaltaan.

  Hiljattain löytyi niin soiva peli (G10 Van 4.3 veekuukalla), että oivalsin siinä olevan loistavan lavetin näihin(kin) puuhasteluihin.
   
  Sierra ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!