Chevy van G30 -99 Rengaspaineet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja camaro1, 19.11.2017.

  1. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Löytyskö paljonko on tehtaan rengaspaine suositukset ko. autolle? Jostain löyty et edessä 50psi ja takana 80psi voiko olla nuin iso ero? Autosta ei löydy mitään lappua ovenpielistä yms.
     
  2. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    3,5 bar oon pistäny kaikkiin ,takana riittäny hyvin kun lähinnä terveisiä kuskattu!
    lisäilee sitten tarpeen mukaan.
     
  3. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Ok. Pitää vähän puottaa laitoin eilen nastat alle nii laitoin kaikkiin 4 bar kun alla olevissa m+s:ssä oli 4,2 aikasemman omistajan jäljiltä. Kiitän..
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kannattaa myös kattoa aina allaolevien renkaiden suositukset tai maksimit siis...
     
    KajS tykkää tästä.
  5. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Hyvä pointti, nuo hakkapeliitta seiskat jotka laitoin oli max 47psi ja kantavuus 112 joka riittää kyllä. Nuissa MS Generaaleissa jotka otin pois oli max 80psi ja 116 kantavuus.
     

Kerro tästä muillekin!