Chevy Vanin sähkölasin moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja TORINOGT, 18.8.2013.

  1. TORINOGT

    TORINOGT Gearhead

    Auttakaahan arvoisat tietäjät. Yritin tänään parin tunnin ajan irrotaa G20 Vanin apukuskinpuoleista lasinnostimen moottoria huonolla menestyksellä. Millä ihmeen kikalla sen nostimen rullan saa sieltä urasta pois kun se kolo mistä rullan pitäisi tulla pois tuntuu jäävän liian kauaksi.Pitääkö se rulla vääntää irti siitä pallosta vai mikä neuvoksi. Kaikki muu paitsi pikkuikkuna on jo irrotettu. :mad:
     
  2. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Subusta oli kiinni niittaamalla porsin ja sahasin ne pois, ja tais joutuu vielä jonku niitin poistaa että sai väännettyy moottorin irti. Oli muuten vaan hypänny se uloin ratas akselista.
     
  3. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    no hö, mulla ainakin tuli pois kun avasin ne, olikohan 3 pulttia ja käänsin sen pois. ei siinä mitään tartte irrotella, tukee vaan lasin ylös ettei tipu näpeille. siis näissä 70-90 luvun laatikoissa
     

Kerro tästä muillekin!