Chrysler Newport 2d HT 1969.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja 300, 29.10.2015.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Pitkään miettinyt tulevaa väriä Nypykälle. Vaihtoehtoina oli punainen tumma/kirkas sellainen, Curious Yellow tai sit joku sähäkkä sininen. Ja punainen/oranssi se on. Tämä kuva vakuutti minut lopullisesti.
  Tosin itselle tulee musta vinyylikatto, tykkään kontrastista. Mietin jopa mattamustaa konepeltiä, mutta näin yhden Fusen sillein ja karmea...
  Tosin näin alussa persaukisen siitä tehdään Murdered lookin Nypykkä, eli kaikki mustana. Litratolkulla Plastdippiä ja kaikki mustaksi, kunnes on vara maalata ja kromata kaikki.
  [​IMG]
   
  Muokattu: 7.5.2016
 2. palontie

  palontie Gearhead

  Hyvä väri ois tuo punainen.
   
 3. Esaa

  Esaa 3rd gear

  Muokattu: 7.5.2016
 4. palontie

  palontie Gearhead

  eieiei
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Vähän liian karkin punainen :p
  Ajattelin jotain Inferno Red tyylistä, kuten tuossa.
  http://www.hotrod.com/cars/featured/mopp-1110-1971-plymouth-road-runner-talking-to-strangers/
  Tai sit tosiaan toi Fury Hemi Orange. http://www.forcbodiesonly.com/mopar-forum/threads/1970-fury-3-convertible-ev2-show-car.24756/
   
  Muokattu: 8.5.2016
 6. LPV

  LPV 2nd gear

  Toi Puna-Oranssi on hieno! :)
  Älä suotta tuhlaa plastidippiin. Tuohan on magee tollasenaan, kunnes päär-C kestää maalautuksen. Hienosti patinoitunut on mun mielestä parempi kuin huonosti matattu.
   
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Se voi olla että toi plastidippaus jää pois. Silleki rahalle keksii muutakin tekemistä :)
  Tänään tuli siivottua sisustaa, hengityssuojain päähän ja imuri laulamaan. Verhoilut yms niin haperoa, että ne sai imurilla imettyä helposti. :)
  [​IMG]
  Vähän hometta yms... Virhe tuli tehtyä tossa, et märällä rätillä koitin pyyhkiä tota pölykerrosta pois. No sehän muuttu sementin kaltaiseksi tökötiksi....
  [​IMG]
  Etupää taitaa tarvita vähän remonttia.
  http://vid289.photobucket.com/albums/ll237/Majamiiton/Chrysler Newport/20160509_155951_zpsfostrltv.mp4
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Nyt kun kesä (ehkä) on tulossa ja vesisateet. Millä tukkia noi pikkuruostereiät takaikkunan luona ja tossa a-pilarissa, ettei lisää vettä pääse autoon? Jesari, sikaa?? Ja mielellään sellaista, että kun rupee peltitöitä tekemään, niin ei mene hermo sitä sit poistaessa.
   
 9. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 10. Kapteenikosmos

  Kapteenikosmos 3rd gear

  Meinasin tänään soitella myyjälle josko noista irtoais peltiä mun kolmesataseen, mutta sun fuselage näyttäis olevan selkeästi huonommassa hapessa joten en lähde kilpailemaan :D

  Mun puutteet menee kyllä pääosin suorastakin taitellen. Jos pääset yhteyksiin ja otat tavaraa niin voisin olla kuitenkin kiinnostunu kuskinpuolen takalonkasta joko kokonaisena jos se jaksais sen porata irti pisteistä tai sitten vaan korjauspala sopivasta kohdasta
   
 11. Kapteenikosmos

  Kapteenikosmos 3rd gear

  Jesarista ainakin jää tosi vmäinen liima poistettavaks. Olisko ihan hullu laittaa paperilappu vahvikkeeks ja suhauttaa sitä plastidippiä vai mitä se nyt olikaan jonka saa nypättyä nätisti pois kun kyllästyy? Sikakin on aikamoista taikinaa repiä pois jos sattuu ottamaan kunnolla kiinni
   
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ei noi jenkit mitään ahkeria ole kyllä yhteyttä pitämään.. hyvä jos viesti tulee kerran parissa päivässä... :/
  Pitää tota plastidippiä kokeilla noihin ruostereikiin, kun sitä on purkki hyllyssä.
  Sit tossa grillatessa ja olutta litkiessä, tuijottelin autoa ja pälkähti päähän. Prkle nesteet meni öpohjaan kun kone oli kasassa, mutta lohko on täys nestettä. Vaikka kone ei ollut käynnissä, eli joko joku kanava on kunnolla halki tai kansi kunnolla kiero tai sit alkuperäset peltiset kannentiivosteet ei vaan pitäny.
  Eli kyse ei ole lämpölaajeneman aiheuttamasta vuodosta. Tosin noi on pakko tarkastaa, ettei ole halki muualtakin.
  Sit se klassinen, täys remppa rautakansiin vai köykämiiniä tilalle...
   
 13. pptalo

  pptalo 3rd gear

  Kansien remppaaminen on makuasia. Viimetalvena laitatin Imperialin kannet Lahden kansityössä 920 eur. Muutama satku lisää niin olisi saanut alukannet.
   
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kyllä se on todettava, että Ebayn kautta kaupat onnistuu. FCBO kaikki myyjät jotka oli myymässä tavaroitansa on hävinnyt jonnekin, vaikka laitellut viestejä perään. Kai se Suomeen lähettäminen on vaikeata :/
  Mutta nyt on tulossa tilt/tele rattiputki härdelli Ebayn kautta. Tosin se on -70 mallista. Eli hieman tulee projektia johdotuksen yms suhteen, kun -69 virtalukko on kojelaudassa.
   
 15. NY4dHT

  NY4dHT 1st gear

  Paljonko maksoit tilt/tele putkesta? Minulle tuli FCBO forumilta. Odottaa kellarissa putsausta ja asennusta. Ehjä rimblow-ratti puuttuu. - eBaysta ostaminen on toki helppoa mutta harvinaisempia & vaikeasti postitettavia C-Body osia ei siellä juurikaan liiku. Esim. bucket seats, lattiashifteri + konsoli, jne.
   
 16. NY4dHT

  NY4dHT 1st gear

  Olisi muuten kiva tietää, kuinka monta näitä '69-'71 2-ovisia on Suomessa nykyään. Alkuperäisiä Suomi-autoja ei taida olla kuin pari-kolme jos sitäkään. Se kuuluisin on tietysti hiekan ruskea '70 300 2dHT, pariinkin otteeseen veekasissa esitelty, mutta oliko niitä muita?
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  100$ oli Ebayssa hintaa tilt/tele ohjauspylväästä ratteineen. :D
  Chryslereitä vai kaikkia 2d ht c-bodyja? Veikkaan et Chryslereitä on joku 30-40kpl. Plymouth ja Dodge taitaa olla paljon enemmän.
   
 18. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Täällä yks -69. MR . Leimattu ja 2. Vuotta sitten tuli kallivorniasta. 3 omistaja ja nyt 70t. Ajettu ja on jorkkeri ...
   
 19. NY4dHT

  NY4dHT 1st gear

  Fuselage 2d HT Chryslereiden määrä kiinnostaa. Saman ajan Monacot, Polarat, Furyt ja Sport Furyt on toki hienoja, mutta henk.koht. ei niin koskettavia.
  Itsellä 2h HT New Yorker projekti tallissa. Moottori odottaa tallin lattialla varusteosia USAsta. Museokuntoon on tarkoitus laittaa.
  Kuten totesin, uutena näitä ei tullut Suomeen kuin yksittäiskappaleita. New Yorkereita ei tietääkseni ainoatakaan vm 69-71. Kolmesatasia ilmeisesti yksi kutakin vuosimallia.
   
 20. 4spdBcuda

  4spdBcuda 3rd gear

  N. 1kk sitten haettiin Ruotsista, Gävlestä -70 New Yorker 2d ht. Ajamalla Kemiin n. 900 km. Sellanen ns. survivor-tyylinen auto, kaikki alkuperäistä. Muuten aika siisti mutta toisen takakyljen joutuu maalaamaan. Rekiströity Suomeen ja veropäätöstä odotellaan, ajossa päivittäin. Valkoinen, musta vinyyli, valkoinen sisusta erillispenkein ja konsolilla, ilmastointi, sähkölasit, 8-raitasoitin, levyjarrut jne....

  Montakohan näitä Suomessa?

  Takapuskurin paremman tähän tarvis, jos löytyy niin yyveetä kehiin.
   

Kerro tästä muillekin!