chrysler takalasin irrotus/tiiviste

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja slant, 14.4.2005.

  1. slant

    slant Gearhead

    New Yorker -66 takalasin tiiviste pitäis löytää. Tuulilasin tiivisteineen saa uutena mutta takalasin tiiviste? On kovettunut senverran että lasin ehjänä irtisaaminen epävarmaa joten voi tulla lasinkin tarvis :( . Olisko vinkkejä?
     
  2. 300 64'

    300 64' 1st gear

  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kokemusta on 65: sen jorkkerin takalasin irrotuksesta. Ei lähtenyt ehjänä irti...Kulmasta kun koitti vähän irrottaa, niin jo kuulu poks ja lasi säpäleinä. :mad:
    Onneksi erikoistuulilasista sattui löytymään uudenveroinen takalasi. Uutta tiivistettä ei sitten löytynyt mistään, mutta vanhastakin sai putsaamalla/silikonilla kohtuullisen.
    Mukavaa hommaa sen lasisirpalemäärän imurointi sisältä, taitaa penkin alta löytyä vieläkin muruja jostain kolosta.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Millanen tiiviste noissa on? Onks se jo sellanen aukeava "minigrip" tiiviste kun ainakin '68 ja uudemmissa A-koppasissa? Niissähän se tiiviste avataan ja lasi otetaan pois tiivisten jäädessä paikalleen, ja asennus asmoin, eka tiiviste ja sitetn lasi.
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    Ainakin jo 59 ja 60 mallin Imperialin laseissa on tuo "minigrip" tiiviste (hyvä nimitys muuten!).
    Yllättävän vähän tiedetty juttu!! Montalasia on rikottu tietämättömyyden vuoksi
     
  6. slant

    slant Gearhead

    Kyllä ton Gary Goersin sivun mukaan tiivisteen profiili näyttäs samantyyppiseltä. En tiedä taipuuko tuo tiiviste enää murtumatta kun on tosiaan kovettunut mutta jos sen lasin saa ehjänä pois niin se on jo enemmän kuin puoli voittoa. Kiitos!
     
  7. 300 64'

    300 64' 1st gear

    joor velkom
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mä oon lotrannu noita kovia tiivisteitä WD-40:llä ja hyvin pehmenee.
    Ja jos vielä uitat sitä irroituksen jälkeen vaikka yön yli samassa aineessa, niin aina parempi. Mulle tän neuvon antoi alunperin yks 80+(!) vuotias Kaiser-mies Teksasista. Tinnerit, löpöt ja silikonit on voinut sen jälkeen unohtaa. :)
     

Kerro tästä muillekin!