Chryslerin jarrut jumittaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Windsor, 31.5.2004.

 1. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Mulla oli yhdessä mobiili-ikäisessä saksalaisessa samaa jumitus ongelmaa. Säädin aikani kenkiä kauemmaksi (rumpujarrut siis), ja aina vähän ajan päästä pyörät enemmän tai vähemmän jumissa.
  Vika löytyi lopulta jarrupolkimen ja jarrusylinterin välisestä tangosta, joka oli säädettävää mallia. Lukitusmutteri oli jäänyt löysälle. Ja kierre pääsi kiertymään, jostain syystä aina aukenevaan asentoon! Tanko piteni aina niin pitkäksi, että sylinteriin jäi paineet sisään, ja jarrut jumiin!
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mulla tekee -60 moparissa myös sateella tuon toisen pyörän lukkoon pyrkimisen, vaikka on uudet sylinterit,jouset kengät ja säädöt ok. väittäisin että on ominaisuus.
   

Kerro tästä muillekin!