Cooper Cobra vs BF Goodrich

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 69, 26.4.2007.

  1. Chevy V8

    Chevy V8 1st gear

    Osta ne BF renkaat vaan!
     
  2. idiot

    idiot Gearhead

    itellä letukassa cooperit joka nurkas 235/60 ja 275/60, ei ainakaan
    mittään valittamista. Mikään kilpurihan tuo peltilehmä ei ole kun kiisseli
    ja iso kun mikäkin. Mut renkaat ei vetele turhia ainakaan mun mielestä
    mutkissa ja muutenkin ihan mukavat ajaa. Euromasterilta kuopiosta
    koko kierros asennettuna 500€
     
  3. Ezzy

    Ezzy 1st gear

    Kannattais varmaan näissä keskusteluissa mainita mistä cooperista ja mistä BFG:stä on kyse...niillä kun on kymmenittäin eri malleja.

    Oman kerhon juttujen puolesta Cooper Cobraa en laittais alle, Cooper Zeon 2XS (n. 500eur sarja):ää oli sarja alla ja oli ihan pätevät.
    BFG radial TA:ta en laittais alle, kun taas BFG Gforce kdw:tä laittaisin. Makuasiat tietty vielä tuohon päälle niin rengassoppa on valmis :)

    Nyt on hemmetin halpaa Kumho Ecsta KH11:sta kierros alla (265eur). Katotaan millasta o. Piti lähes halvinta ottaa ku perse ei muuta kestä (loput rahat menee pellin alle)

    Karmee suo kyllä toi rengaskauppa nykyään. Varaa kun ei o ostaa parasta.
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Sotken vielä juttuja vanhoilla muisteloilla :D
    Itse 8vuotta sitten haeskelin buickkin renkaita ja silloinkin oli jo leveät mielessä.
    BFG (radial TA) maksoi silloin ihan järkyttävästi likemmäs 3000mk muistaakseni sarja. Cooperin Lifeliner II:t, jotka sitten ostinkin, maksoivat 1800mk/sarja ja Cooper Cobrat koossa 255/60-15 olisivat maksaneet 1890mk/sarja :-?
    Otin kuitenkin siis nuo lifelinerit koossa 235/75-15, koska vanteet olivat 7" leveät ja silloin ajattelin niiden olevan liian kapeat noille kumeille (nyt 7":lla 255/70-15 oldsissa). :odroll:

    Nuo cooperit oli sen buickin alla likemmäs 100 000km ja sitten ne olivat toista vuotta varaosabuickin alla seisomassa. En tullut katsoneeksi, vieläkö ne nyt pyörivät erään tämänkin foorumin käyttäjän buickissa alla, vanteet ainakin oli :lol:
    Kestoa siis oli ja talvellakin jopa pitoa, paitsi ihan viimeisillä kerroilla 2004 joulukuussa: vähän alkoivat jo kovettua.
     
  5. camaroo

    camaroo 1st gear

    eipä haukuta niitä cooppereita maanrakoon,vasta laitatin camaron taka pyöriksi sellaiset ja siinähän nuo menee missä muutkin,alla ollut saman kokoisia (255-60-15) xp generaleja sekä bfg:een rattaita ja eipä noissa juuri eroja ole ollut.
     

Kerro tästä muillekin!