custom amazoneja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eero, 6.10.2005.

  1. spede

    spede Gearhead

    Onko näkyny mun vanhaa Amazonia, möin sen jämsään noin kolme ja puoli vuotta sitten, rekkari US-100, musta, ja erikoismaalauksia(akka konepellissä yms..), oli keväällä myynnissä veteraani pörssissä tarjousten perusteella.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    on jossakin valokuvia "haikeulasta", takasiipiä jatkettu, keulan aukkoon tehty terävät valkoset hampaat... hyvännäköin oli!
     
  3. Sepi

    Sepi Gearhead

    Isoveljellä oli noin kymmenen vuotta sitten tumman vihreä(lähes musta) amazooni, se oli chopattu ja kattoa oli myös lyhennetty keskitolpan takapuolelta. Sisusta oli kokonaan punaista plyyshiä. Ainoat maalaamattomat kromiosat oli maskiritilät. Se oli kyllä pirun linjakkaan näköinen, ainakin omasta mielestäni. Ei ollut veljen aikana kilvissä ja lähti muistaakseni meiltä Kajaanista Kemiin(tai Tornioon?).
    Aika pian sen jälkeen oli kasissa kuvan kanssa myynnissä(ehkä vuosi -94?). Muutaman vuoden päästä tästä oli kasissa värikuvalla tipukeltainen kovasti sitä muistuttava ama myynnissä, oisko sama? Oiskohan kellään tietoja auton myöhemmistä vaiheista...???
     
  4. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Ai hitto unohtu yks tuleva Kustomi-amaazon! tädillä on alkuperäiskuntoinen sinivihreä Amazoni, poikasa innostu laittaa sitä, naapurinukon kanssa (joka on jenkkiharrastajia), tasan sen verran että sisustan purkivat :lol: täytyy kattoo noinkohan siitä mitään tulee, oiskohan jo pari vuotta ollut sisusta irrallaan tallissa... :-?

    Kyllä serkkutyttö jo kyseli multa että josko mä sen kasaisin, ku ei sen velikullasta kuulemma oo siihen :lol: täytysköhän tuota jo soitella siihen suuntaan, että jos ruokapalkalla kasaisin ja vähän matkarahaa :wink: 8)
     
  5. idiot

    idiot Gearhead

    onhan tuo munkin "rockmobile" joku kevyt custom ..vielä.
    tulevaisuudessa tarkoitus olisi chopata kyllä :) tällä hetkellä
    tuota tekniikkaa tullu säädeltyä :)
     
  6. Sittana

    Sittana 1st gear

    Tallista löytys -66 4d mild kustom jota olisin myymässä poiskin, suotta tallissa pölyä keräämässä. Pikkulaitolla ajoon. :odroll:
     
  7. Sepi

    Sepi Gearhead

    Toi eka myynti-ilmotus oli muistaakseni siinä kasissa, jossa oli mm.-57 mattamusta chopattu farmari chevy...Ois mukava tietää missäpäin amasooni nykyisin pyörii ja mikä on nykyinen ulkoasu.
     
  8. Barracuda'71

    Barracuda'71 1st gear

  9. RG Racing

    RG Racing 1st gear

    tuossa ois mun projekti amazonin kuvia http://minunauto.com/907 ja on tehty vähän muutakin kun chopattu ja lisää tehään....
     
  10. idiot

    idiot Gearhead

    ohhoh tuossa on jotain mitä itse vois omaan amazoniin tehdä!!
    nyt pistät sähköpostiin faktoja & kuvia tuosta, jos on?! kiitos!!!!
    ensi talvena JOSrahat & tekijä löytyy niin olis tarkoitus chopata
    oma rokkari kun itse olen intissä.
     
  11. bdr529

    bdr529 1st gear

    Amazonin(kin) choppauksessa hauska juju voisi olla auton säilyttäminen muuten patinoituneena ja hieman kulahtaneena. Kuitenkin niin, että myös levennetty katto ja laikatut tolpat olisivat samassa kuosissa kuin muukin auto ja hitsaussaumat eivät näkyisi.

    Vaikuttaisi kaksikymmentäviisi vuotta suulin takana seisseeltä mutta niin että myös choppaus ja muut kustomoinnit olisi muka tehty jo aikoja sitten. Tekniikka olisi tietysti laitettu priimakuntoon.
     
  12. Sepi

    Sepi Gearhead

    Eikö kukaan tiedä tästä? Rakenteilla? Vai onko enää hengissäkään...?
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Raumalla on kirkkaanpunainen auto, joka näyttää tuolta. On ollut samalla omistajalla jostain 80-luvulta (?) asti. Saattaa tosin olla eri yksilö, en muista takavaloja. Tummat lasit, kromivanteet, punainen plyyshisisustus. Ollut pois rekisteristä jo varmaan kymmenen vuota, mutta ihan OK kunnossa ja tallissa säilytetään yhä.
     
  14. PARTNER

    PARTNER 1st gear

  15. Jambo

    Jambo 1st gear

    Siis ei kristus vieköön! kersana (9-10v) kävin sitä siinä kattelemassa kun vielä pohjassa asuin siinä viereisis kerrostaloissa, komee kiesihän se oli, eikös se ollut kasissakin myynnissä tuo auto? Siis joskus todella useita vuosia sitten? onko mitään hajua missä ´matsoni menee nykyysin?
     
  16. CH3OH

    CH3OH 1st gear

  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo tuo on tyylikäs!..Ehkä silti laittasin leveemmät valkosivut ja pillerit...
     
  18. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  19. Osku H

    Osku H 1st gear

    Tuossa onpi myös hyvin onnistuttu muokkaamaan toi Aman kopan rumin kohta eli takakaaren linja, niin ettei se kuitenkaan liikaa riitele tuon oven alareunan linjan kanssa.

    -Osku
     
  20. Sepi

    Sepi Gearhead

    Nythän tuo onvissiin putkahtanut myyntiin, on jonkun verran jatkojalostunut meiltä lähdön jälkeen: http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=835712
     

Kerro tästä muillekin!