custom cruiser -84 apusimpukka/center link ja aurauksen säät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja sauli, 29.4.2012.

  1. sauli

    sauli 1st gear

    noniin elikkä kosahti katsastus siihen ku vemputuskoneessa tämä amusimpukka heilui ylös alas ja tuumaili katsuri että apusimpukkapa se on väljä. no tuossa äsken kävin koittelemassa sitä irrottaa eikä se vielä lekomalla mihinkään lähtenyt. samalla huomasin että ei se taidakkaan itse apusimpukka väljä olla vaan tämä center link mihin se kiinnittyy koska kun siitä ottaa kiinni ja heiluttelee niin myös tämä kiinnityspultin pätkä heiluu apusimpukan mukana kun toisaalta taas tämä center link pysyy paikoillaan.

    eli kai siinä on joku pusla mennyt?

    noo täytyy huuhtoa sorat hampaitten koloista oluella ja lähteä taas makoileen auton alle jos vaikka irrottais koko tangon, toivottavasti muut nivelet eivät ole näin lujassa sillä annoin sille kyllä jo melko mojovia lyöntejä samalla sorkkaraudalla ja pullotunkilla tukien :lol: hyvää vappua vaan
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Pikkusen lämmintä siihen vaikka kuumailmapuhaltimella, niin löystyy! HUOM! Ohjauslaitteita ei saa lämmittää punahehkuiseksi!
     
  3. sauli

    sauli 1st gear

    juu ei juu ei. tässä jonku tunnin jo takonu..
    häätyy huomenna kokeilla sitä lämmitystä vielä
     
  4. sauli

    sauli 1st gear

    eipä lähteny vielä tähänkään päivään mennessä irti mutta eipä tarvinnutkaan kun hommasin siihen sisemmät ja ulommat raidetangon päät molemmille puolille ja sen keskitangon sekä apusimpukan. '

    kylläpä lensi hiki päästä että sai ne säätöpuikulat pyörimään kunnolla, ihan miesten putkipihdeillä sai vääntää irti vanhoista ja uusien kans pyörittelyä ees takasin koko ajan öljyllä ja ruosteenirrotusaineella huuhdellen.

    mutta lopputuloksesta taisi tulla ihan hyvä kun ne pyörivätkin sitten paikoillaan lähes käsivoimilla ja aurauskin sattui senverran kohdilleen että ratti suorassa kulki suoraan eikä vedellyt minusta oikeen mihinkään, aika hyvä mäihä ku ihan silmällä renkaista kattomalla säätelin ne :poff:

    no täytyy vaikka huomenna mitata että auraako vai harittaako ne. kumpaahan se pitäisi olla ja minkä verran?
     
  5. sauli

    sauli 1st gear

    vastaus edelliseen.

    käytin tänään pyöränsuuntauksessa ja 0.13 astetta taisi ukko säätää aurausta.

    vänkärin puolen camberi oli vähän päin helvettiä mutta eipä siinä taija mittään säätöä ollakkaan..

    no nyt suoristui rattikin kun oli sittenkin vähän vinossa maantiellä ja toivottavasti renkaat alkavat kulumaan tasaisesti
     
  6. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Re: custom cruiser -84 apusimpukka/center link ja aurauksen

    On siinä varmasti yläpäässä säätö, mutta se säätö on säätöpaloilla jotka tulee sen ylätukivarren kiinnityspisteiden alle.

    Mutta Camberia säädettäessä myös kulmat muuttuu...eli älä mene sokkona lisäämään tai poistamaan
     

Kerro tästä muillekin!