Dart ja Valiant stw:t Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 5.9.2006.

  1. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kannatetan :lol: Meillehän oikeesti kuulus toi Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys mutku se on varattu
     
  2. mörkö

    mörkö Gearhead

    Näitä Lansereita oli 80-luvulla Kellokoskella myytävänä kaksin kappalein, toinen vihree perusfarkku jua toinen (heikompi) joku listoitetumpi versio joka oli ostettu uutena Floridasta..
    Näiden lisäks kauppaan kuulu viälä osia KAHDESTA muusta vastaavasta, mihinkähän menneet, en saanu juniorina vaihdettua niitä kuplaan ja CB Hondaan....
     
  3. Fireball

    Fireball Gearhead

  4. proffa

    proffa Gearhead

    Dart 65 stw

    Kävin hakemassa 65 dart farkun joka oli ollut kyljellään pukkien päällä vissiin 15 vuotta. Oikea takalokasuoja joka oli alaspäin on ihan mätä sormet menee työntämällä läpi. 4-ovisen vallun lokasuoja näyttäisi lähes samanlaiselta. Pisteosat jotka vain farkussa oli tallessa.
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Re: Dart 65 stw

    Jos tarkoitat sitä osaa mikä lähtee pyöränkaaresta taaksepäin, se missä on se "nuolen" näköinen pahka, niin zori, ei käy muusta kuin farmarista suoraan...
    Tavallisessa sedan Valiantissa se on pidempi.
    Mutta siitäkin saa kun sen vaan lyhentää...
    Jos taas tarkoitit pyörän kaaria niin ei nekään ole samat sedanissa...
     
  6. kinde

    kinde Gearhead

    Huh huh , Proffalla työtä riittää , olen itsekin käynyt sitä farmia katselemassa , eikä käy kateeks ennenkuin SE on valmis.
     
  7. proffa

    proffa Gearhead

    Mig lankaa myydään 5-kilon rullassa normaaleihin autoihin, mutta taidan ottaa 15-kg samantien ettei heti lopu. On niitä huonompiakin autoja korjailtu. Kun aloittelin jenkkien kanssa 70-luvulla oli 2-ovinen darttikin erikoinen auto ja projektit oli ihan paskakasoja näihin nykyisiin verrattuna. Kaasulla hitsailtiin kun migit tuli vasta joskus 80-luvulla. Jos tarvitsi kasin koneen joutui ajelemaan ympäri suomea etsimässä. Kerrankin oltiin etsimässä moottoria plymariin kuplalla ja oli pimeetä ja sumua. Velipoika ajoi ja kun vanhassa kuplassa oli heikot ajovalot niin minä olin apumiehen paikalla ikkuna auki ja yritin taskulampulla katsoa minne tie menee. Yhtäkkiä oli jotain tiellä ja juuri ja juuri saatiin väistettyä kun huomattiin, että joku oli sammunut keskelle tietä. Väistöliikkeen jälkeen jatkettiin matkaa, ei raskittu herättää nukkuvaa. Kone olikin mussesta eikä tullut kauppaa, mutta myyjällä oli -70 challenger taisi olla 6-pack ja 340. Eikä meillä ollut rahaa ostaa sitä. Arvaa hatuttiko. Näitä juttuja olisi enemmänkin vaikka kirjaksi asti.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä niitä vanhoja tarinoita on täällä kiva lukea.
    Joten kirjoita lisää, proffa.
     
  9. Fireball

    Fireball Gearhead

    Tossa olis proffalle sikahalpa siskopuoli kaveriksi
    '65 Dart wagon
     
  10. Fireball

    Fireball Gearhead

  11. Fireball

    Fireball Gearhead

  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Entäs se musta auto siinä tallin edessä? tyyliä????
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Aah ihanaa nostalgiaa, Käkö kusee isoa hunajaa kun tuon näkee,
    mutta mitä vittua missä mennän ja mikä toi on?
    Early funny car? Kuski istuu jossain viimeisellä sikaosastolla ja hyvä kun edes kuvasta näkyy. Konepelti on suora ilman skuuppeja. Mitä vittua? No kyllä mä ton tajuun. Se on slantilla oleva vehjes mikä ei skuuppeja tarvis.
    Toi meni varmaan sillä kullistetulla kuutosella NHRA levytelineeksi, eli kansalliseksi levytelineeksi eli record holderiksi ajalla 19.58!
     
  14. Ilpo

    Ilpo Gearhead

    Moro,
    Tässä muutama foto omasta farkusta.
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Hieno :D

    Ovisuus kunnossa, moottori on kohdallaan ja värikin on jees, ja automaattivaihteet pelkkää luxusta, nyt ei puutu enään ku fyrkat tohon...

    Kuules heikkisj, viittisitkö suomentaa mulle ton ilmotuksen ku en siitä muuta tajunnut kuin moottorin koon ja vaihteiston? :eek:

    Nimimerkillä ei ruåtsinkielen taitoinen
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Eli jotakuinkin näin:

    Vastakatsastettu, saanut merkinnän styrledistä (olisiko pallonivel, en ole varma?) mutta se on jo vaihdettu. 225 + 904, männänrenkaat, laakerit ja öljypumppu vaihdettu (mutta vieläkin nakuttaa??), ajettu 3500 km rempan jälkeen eikä kuluta öljyä, automaatti toimii erinomaisesti.

    Uudet talvirenkaat, kesärenkaat löytyvät eri vanteilla. Penkit kuluneet, kattoverhoilu muuten ehjä mutta yksi pieni reikä. Muuten kaikki pelaa.

    Jos kiinnostaa niin mukana tulee iso kasa moottorinosia. Ruostetta ovien alareunoissa ja vasemmassa etulokasuojassa, huono maalipinta. Lisätietoa puhelimella. Myös vaihto mutta vain amerikkalaiseen, vanhempi kuin 1970.
     
  18. Käkö

    Käkö Gearhead

    Kiitos paljon, tota styrlediä mäkin mietin et mikähän se mahtaa olla mut ei oikeen mulle selvinny.
    Kuntohan on siis hyvä :eek: :eek: eli ajoauto selkeesti!
     
  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    styrled = raidetangon pää (siis se nivel)

    kulbult = ylä- ja alapallonivel
     
  20. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kohta sitä taas pääsee, keisarin uudet vaatteet

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!