dart talvella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 3.3.2004.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    ihan kelpo peli ajella jne. nyt sain auton pestyä 1,5 kuukauden jälkeen ekan kerran, niin kylläpä suretti. lisää on ruostetta tullut. jotenkin se harmittaa ajella ympäri vuoden, kun nuo jäljet ovat ikäviä. mamma kotona sanoo, että mitään euro/japsi pommia ei osteta. dart ajetaan vaikka raadoksi asti, mutta mitää rimpulaa ei tilalle tule... niin, kukakohan kaiken joutuu korjaa!!! jos tekee hienoksi, niin ei kehtais talvella ajella...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    jep.ite ajelin -69 gt dartilla 3 vuotta kesät talvet tääl pohjosessa.ja huomas kyllä mitä rapa ja suola tekee autolle.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jos tekee sen kunnolla, niin kyllä se kestää talviajelutkin. Se psytyykö sen tekemään hunnolla riippuu kunnosta, mutta ruosteet olis saatava pois, sitten kunnon pohjustukset ja ruostesuojaus. Säännöllinen pesu ja vahaus sekä vuosittainen alustanpesu ja ruostesuojauksen tarkistus, ja kyllä kestää.
     

Kerro tästä muillekin!