Dodge caliber srt4 etuiskarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja hanuliinos, 13.4.2022.

  1. hanuliinos

    hanuliinos 1st gear

    Onko joku vaihtannu tuommoiseen dodge caliber srt4 2008 etuiskareita niin mistä tilattu kun netistä kaivellu niin jossain lukee et normi calibeerin iskarit käy ja jossain taas ettei käy,ota ny näistä selvää sit.
    Ja mitä eroa niillä iskareilla on keskenään. Jos joku on vaihtannu niin olis kiva kun kertois minkälaiset ja mistä tilannu. Kiitos vastauksista etukäteen.
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  3. hanuliinos

    hanuliinos 1st gear

    juu kyllä tuolla rokkiauton sivustolla nuita on mut euroopan markkinoilla väittää ettei ole sopiva,siksi kysyn jos jollakin on ihan faktaa näistä iskareista,autodoc ym. löytyy mutta ilmoittaa ettei rakennemallille srt4,jos joku on tilaillu ja ostannu noita etuiskareita niin olis kiva mistä löytyy ja mihin hintaan kyseiseen autoon. Kun rokkiautosta tilaa niin toimituskulut on isompii kun itse osat.
     
  4. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    https://aeromotors.fi/kataloog/dodg...us-vaimennus/vaimennin?of=m5628;t26888;s10221
     

Kerro tästä muillekin!