Dodge Dart 1966

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Windsor, 27.10.2016.

 1. Windsor

  Windsor Gearhead

  Tuli hommattua itselle tuollainen 2-ovi tolppa, mallia 170 (HLO-62). Onkos täällä muilla 1966 Dartteja? Noitahan on tullut uutena varmaan hyvinkin paljon suomeen ja varmaan hyvin paljon on myös romutettu. Kirjasta kattelin että tuota 170 mallia on tehty vajaa 30000 kpl ja niistä vain 1400 kasilla. Kutosella on omakin lähtenyt tehtaalta, nyt 273.

  Jos jollain on ylimääräisenä takaikkunan listoja, olisin kiinnostunut ostamaan, puuttuu alakulma oikealta, sekä alalista. Niin ja jos joltain löytyy jotain historiatietoja tuosta, niin kiinnostaa!
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  C-bargen purkudartissa oli mun muistikuvan mukaan noikin listat tallessa. Mä kuorin siitä räystäänreunalistat.
   
 3. jt

  jt 3rd gear

  Itsellä 66 Gt Dartti,onkohan näitä tullut monta virallisen maahantuojan kautta ? Lisäksi kaverilla 4d 66 ja lisäksi on yksi 2d sedan 66 tässä kaupungissa.
   
 4. Windsor

  Windsor Gearhead

  Onkos jt tuo 2d sedan vielä Uudessakaupungissa? Meinaan tuo oma Dartti oli hetken siellä, kullanvärinen...
   
 5. jt

  jt 3rd gear

  Jep,tiedän tuon sun auton,oli hetken yhdellä kaverilla.Täällä on myös toinen,valkoinen 2d sedan.Vanhemman herrasmiehen omistuksessa,ollut jo varmaan 30-vuotta.
   
 6. Windsor

  Windsor Gearhead

  Vielä olis tarvetta Dartin takaikkunan ympäryslistoille, olisko kellään myydä?
   

Kerro tästä muillekin!