Dodge/Fargo/Desoto Panel ja Station wagonit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja MansenJamppa, 10.11.2005.

  1. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    KIITOS!!!! :D :D
     
  2. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Muistelin et Satakunnassa Kauttualla yhdellä autolaanilla oli jotain ton sortin vehkeitä..päasiassa kaikki siellä oli vähintään ton kokoista rakkinetta tai suurempaa..Mutta muistini pätkii..Ne oli international-pakuja,vanhoja sirkuksen autoja kaksin kappaleinkin vielä.. 8)
     
  3. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Hyvin ovat kyllä kadonneet liikenteestä.. jos jollakulla on tiedossa mahdollisia laaniautoja olisin kovin kiinnostunut sillä tuohon projektiin pitäis löytää osia.. tekniikka on jo hakua vaille valmis :D
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Oletkos kattonut noita laanikuvia..siel vois olla..ehkäpä..
    Esim.Onko tämä sellainen..?
    http://photobucket.com/albums/b70/laani ... 310126.jpg

    Muutes Röykässä näin yhdes puutalon pihas 5 vai 6 vanhaa paloautoa..Oli Ford F-600,ylläovevan kuvan mukaisia Fargo-paloautoja jne.
     
  5. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    perhana,oonkohan menny taas merta edemmäs kalaan kun tuo Röykkä on aika lähellä viikonloppukotia :wink: kiitti vinkistä,käydäänpä ajelulla viikonloppuna!! ja laanikuvat oon selaillu aika pikaisesti...katon kyllä ne uudestaan..
     
  6. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    laitoin yv:tä 8)
     
  7. rustbucket

    rustbucket 3rd gear

  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    no hyvä :odroll:
     
  9. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    rustbucket..onks tuo nyt SE!! :wink:
     
  10. Qjet

    Qjet 1st gear

    Suomen Tivoli ( Jouko Pohjolainen / kuljetus ) käytti noita "kustum4evon" mainitsemia Internationaleja (useampaa mallia, mm. Travelall ) aina -80-luvulle saakka. Olivat väriltään muistaakseni kuparinruskeita ja lukumäärä oli suurempi, kuin tuo kaksi kpl.
     
  11. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo kuullostaa tutulta..ja olen joskus ammoin täälläkin od:ssa maininnut siitä ja joku mul sanoi et niit on kaks..mut ei olis yhtää ihme ettei olis enempääkin.. :lol:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mitäs, mitäs kummaa :eek:

    Tommonen Paneli on kyllä ollut jo pitkään itelläkin haaveissa mut mikä ihme siinä pitää olla kun ei koskaan homma nappaa kohdilleen. Tollasta parempaa ja tyylikkäämpää veturia ei juurikaan vois kuvitella sille meitin pikuppiraaserille ja muutenkin noi olis reissuautoista ihan parhaimmistoa mut kun köyhänä on pakko rajoittaa autojen määrää eikä millään raaski myydä Oildropperiakaan pois niin toistaseks on joutunut vaan haaveilemaan tommosesta vaikka muutama on tässä viimeaikoinakin ollut "pikkuprojekteina" myynnissäkin. Mut on noi vaan jotenkin vielä vanhoja, isoja farmareitakin hienompia :odroll:
    Ja vaikka omat Panel -suosikit onkin enempi GM:n 50-60 lukujen tuotannosta niin noi Sotot ja Fargotkin on aina kyllä olleet mun mieleen :wink:
     
  13. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    :) BBC:llä on hyvä maku ;)

    Hitsi sentään, kun kerran eteen tuolleen tulee, niin eihän siitä ohitte päässyt... vaikka Soto onkin :). Tuossa selailin viime ajokauden kuvasatoa ja vastaavia paksukuonoja oli osunut linssin eteen useita... Kaiken huipuksi mulle jo syksyllä (ennen tietoa tuosta projektista) oli tarjottu muuta Soto -sälää... :rotfl: :rotfl:
     
  14. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Vielä säkin Tuusulan neito opit Moparin syvimmän filosofian!! :rotfl: :rotfl: aikaa on... :wink:
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No onneks olkoon vaan Ventura. Tommonen on tosiaan hieno kun mikä ja voihan sinne sit vaihtaa vaikka oikean auton tekniikan jos alkaa ahistaa :wink:
     
  16. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Thanks molempien puolesta :)

    Yhteinen projektihan se on ja tarkoitus on kuitenkin moparin tekniikka laittaa. 318 kone ois tiedossa jo, 225 (alkuperäinen) on kuulemma liika pieni ;). Onhan noita mopareita ennenkin tässä tontilla ollut ja edelleenkin... peräti samaa vuosimalliakin 8)
     
  17. kinde

    kinde Gearhead

    Oliskohan jollain tuosta ykkössivun sinisestä 61 dodgesta lisää kuvia, että vois alkaa vaimoa "pehmittää" 8)
    Jos vaikka pistäis Dusterin eteenpäin ja paksu tilalle.
     
  18. ramman

    ramman Double Gearhead

    Tuolla PEXin sivuilla http://www.vannerpex.com/ ja sieltä kuvasivuilta OULU löytyy näköjään jotain kuvia ja tarinaa tuosta sinisestä, mainiot nuo PEXin sivut muutenkin :D
     
  19. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

  20. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    oho,ramman pistitkin jo linkin ,enpä huomannu! :D
     

Kerro tästä muillekin!