Dodge Magnum 2005 5.7 Hemi AWD.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Fuselage, 18.12.2020.

 1. isalmela

  isalmela Gearhead

  On tosi kutsuvan näköinen mutteri: tule ja avaa, ei oo lujassa :D
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tarratuninkia osa biljoona [​IMG] Toi alkuperänen kromi Hemi teksti on vaan pliisu. Nyt Posti toi tollaset metallimerkit. Laittasko noi, vai merkit missä on 345 ton Hemi tekstin yllä. Tosin ne on vielä tulossa jossain päin maailmaa. Ja kyllä, noi EU Suomi kylkivilkut on aivan ¤%#¤&# rumat.
  [​IMG]
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  FEDEX kuski toi just takaiskareiden alapään pultit....
  [​IMG]
   
 4. pe-le

  pe-le 1st gear

  ota nuo vilkut pois ja peitä se reikä tuolla HEMI merkillä,
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Toi olikin hyvä ja helppo idea. Tämä kun on tuontiauto, niin DOT valot voisi muuttaa samalla.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Toiset merkit tuli.... kummatkohan laittas...
  Pelkkä Hemi teksti vai 345 Hemi...
  [​IMG]
   
 7. Visa

  Visa Gearhead

  Hemi
   
  Fuselage tykkää tästä.
 8. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Hemi
   
  Fuselage tykkää tästä.
 9. MudMax

  MudMax Gearhead

  345
  HEMI

  Numerot punaisella ja kirjaimet kromilla sekä sijoittelu siten, että I-kirjain on osimoilleen tuon byrokratiavilkun kohdalla.
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Hmm odotellaans vielä kylkitekstien kanssa, kunnes konepelti tulee. jos laittaisi merkit old school tyyliin scoopin sivuille. Josta puheen olleen, muistettava laittaa tilaukseen toi verkko scoopin aukkoon.
  [​IMG]
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  BR9 etujarrut tilattu. Saa nähdä muistiko tilata kaikki osat. Ja ennen kaikkea tuleeko oikeat osat :D Yllätys kun ei paljon infoa netistä löydy AWD malleihin, vaikka 2015-> AWD V8 on ollut vakiona BR9 jarrut. Ainut joka voi aiheuttaa hankaluuksia on vasemman puolen jarruletku, kun en pihinä suostunut maksamaan 90€ kyseistä letkusta, joten otin pari halvempaa versiota.

  Nyt joku kysyy... mitkä hiton BR9 jarrut. LX/LC autoissa Mopar on nimennyt eri jarrupaketit BR koodilla. BR3, BR5 yms. Jokaselle levylle on myös omat satulansa ja kannattimet.

  Yleisin etulevyjen koko on 320mm, joka on todella pieni näissä LX/LC autoissa. Ja se yhdistettynä pieneen 1 mäntä satulaan..... :eek:
  R/T,AWD,Daytona yms malleissa on sit 345mm etulevyä, joka sekään ei mikään huima vielä ole. Näissä on isommat 2 mäntä satulat.
  2014-> tuli sit 370mm (BR9) etulevyt valikoimiin.
  Takalevyjä on 320mm, 350mm.
  SRT yms Brembot on sit omamaailmansa, koska ne vaatii omat olka-akselit niin eteen, kuin taakse. Ja ne ei käy AWD malleihin.

  SE/SXT BR3 package: Front 210 sq in / Rear 264 sq in
  R/T BR5 package: Front 249 sq in / Rear 264 sq in
  4 Piston Brembo: Front 351 sq in / Rear 316 sq in
  Pursuit BR9: Front 388 sq in / Rear 300 sq in
  6 Piston Brembo: Front 424 sq in / Rear 316 sq in
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Se kun ei ole varaa ostaa valmista autoa, vaan pitää rakennella. Tollanen tulossa.
  [​IMG]
  Mitähän raati mahtaisi veikata lasikuitukonepellin maalaushinaksi? Väri on Brilliant Black Crystal Prl (Code PXR)
   
 13. Visa

  Visa Gearhead

  4-600 verolla. Riippuu pohjien määrästä
   
  Fuselage tykkää tästä.
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tarratunkia osa... kuka vit** jaksaa edes laskea. Punaset Hemi tekstit laitettu. Ja voitte arvata. menikö vituix.... Kyllä. Katsoin uusien tekstien paikat vanhojen mukaan, laitoin hienot maskeerausteipit alle, että tulee samalle korkeudelle. Mutta arvatkaa onko noi Kekkosslovakia vilkut samalla korkeudella? No ei ole, toinen on noin 1 cm korkeammalla kuin toinen. Ja yritin tehdä jenkivilkku muutoksen, mutta eihän se toimi kun on noi suomikylkivilkut.
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Paketit auottu, olo on kuin jouluna, vaikka onkin juhannus.
  Onhan noi BR9 etusatulat aika julman kokoset, on myös painoset, koska valurauta. Satula kannatin rautoinen 8kg kpl.
  Ja toi etunapa, 4.2kg. Otin sen varmuudeksi, koska en usko että vanha vetarin mutteri aukee. Ja joudun ottaa navan irti ja leikata vetarin poikki.
  Työkaveri, onko noin harvinaiseen AWD jenkkiin osat kalliita. Ei, koko etuvetari halvempi kuin kunnon ulompi nivel -98 Audi A4 1.8, joita on biljoona.

  Ja yksi tilaus meni vituiksi. KNG Wraps takadiffuusori. Luulin (sokea kun en osaa lukea) että se on muovinen koko takasysteemi, jonka saisi sovitettua Magnumin takapuskuriin.
  Ei, se on vain 14/15 -> uudemmat Scatpack, Hellcat yms puskuriin, missä on kolot pakoputken päille, eikä feikki kromiaukot. Käy vakio kiinnitys kohtiin. Ja tämä on myytävänä, koska ei käyttöä. Jenkkifoorumit on kuulema mitannu, että downforcea saa noin 15-20kg tolla. Oikeellisuuteen en ota kantaa. Hp 275€. Halvalla menee, mutta menköön. Voin tuoda Malmille 2-3.7 https://kngwraps.com/collections/do...ts/2-scatpack-hellcat-v2-new-design-diffusers
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja nyt olisi vajaa viiko aikaa saada vaihdettua etuvetari, ehkä kardaanin tukilaakeri ja jakopää, että uskaltaisi Malmilla vartille... epäilen, että onnistuu vaikka osat on. Jotain menee kummiskin vatuiksi.
  Jakopään remppa näyttää helpolle. Kunnes katsoo kaikki +20 videota siitä, ja kaikissa on erillainen damper. Ja en prkle maksa 80-140€ + rahti + tulli +verot yms että on virallinen sisäkynsimalli ulosvetäjä..
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Takajarru mietintään. Kun tuli tilattua väärät satulat.
  BR9 ja BR8 käyttää samaa 350mm levyä. BR8 on kevyempi, koska köykämiini... Mutta BR9 on tehokkaampi, koska paljon isompi satula ja palat, vaikkakin rautaa...
  BR8 odottas jo tossa eteisessä asennusta... mutta toisaalta haluaisi mahdollisimman tehokkaat jarrut, mutta pitäisi tilata BR9 satulat jenkeistä.
  Hmm...
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Aika julman kokoset noi BR9 jarrut. Ei toi 370mm isolta kuulosta, kunnes ne näkee.
  Tosin eihän tämä putkeen mennyt. Nettikeskusteluissa lukee, vanhemmissa olka-akselin 12mm pultin reiät porattavat 14mm.... hetkinen... ei noissa netin osalistoissa mistään pulteista puhuttu....
  Eli kannakerautojen pultit tilaukseen.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Visa ja isalmela tykkäävät tästä.
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Etuvetari vaihdettu, suurin osa tärinöistä/vatkaamisesta hävisi. Mutta vielä tuntuu pieni, veikkaan kardaanintukilaakeria tai koneen tukikumeja tai molempia :(
  Mutteri meinasi teetättää töitä... 32mm on vakiokoko, mutta ruoste oli syönyt niin paljon tavaraa, että 30mm hylsy meni mutterille kun vähän avitti moskalla :eek:
  Hmm ihan kuin tuolta sisemmästä nivelestä puuttus jotain...
  [​IMG]
  [​IMG]
  Danko:n etulippa tuli kans laitettua kiinni ja ledi parkit pois puskurista. Pitäs etsiä muovipuskurin korjaus paketti, että sais noi kaikki reiät umpeen.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Sit löytykin seuraava heikko kohta voimansiirrosta. Liikennevaloissa ihan normiliikkeelle lähdössä POKS ja ei liiku mihinkään. Parkille laittaa niin korina vaan kuuluu. Ja hinausautoa paikalle.
  EDIT pikkusen tiputtaa etuperän ja vetarin luota. Toivon, että se vetari ei vaan ollu menny kunnolla pohjaan, vaikka kuinka naputtelin vasaralla yms, että se ois pohjassa.
  EDIT vetari irti sisäpäästä, toivotaan ettei ole boorit yms menny kun on irronnu..
  kohta taas keulaa ylös... :D
   
  Muokattu: 1.7.2021

Kerro tästä muillekin!