Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. kippo86

    kippo86 1st gear

    Sano vielä, että kiskot nussimoa satasta perässä? :poff: Ei vaa, onhan se vajaavetonen varmast pihimpi... Mikä välitys sulla on?

    Ja tässä päivitystä, uudet rattaat alla:
    [​IMG]
    Vähän fiilistelyä, sopi vaa taloon niin kivasti. :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    Sopii minusta ihan hyvin auton tyylii. Toki voishan se olla vähän korkiampi, isommilla renkailla... :argue:
     
  2. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    Toimiihan se. vaikkapa paineilmasylinteri jossa on palautinjousi ja alipaineella solenoidin kautta ohjaus. Tiedä sitten miten se olis järkevä toteuttaa että mikä sen käskee päälle? erillinen nappi lattiaan? Haaveillu omaanki mutta ei jaksa laittaa ennenku ahtimen vaihtaa..
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Välitys on 3.07, laatikko 727 automaatti ilman turhuuksia eli ylivaihdetta ja lukkoturbiinia, yhdeksääkymppiä köröteltiin. Nussimo ei tosin ole juuri Ramia korkeampi eikä leveämpi ja painaa 600 kg.

    Yhtään jos vielä korotat niin on pilalla. :soosoo: Näyttää vielä ihan hyvältä, toki takapotku lässähtäneillä jousilla on tyylikkämpi. :wink:

    Talo on komea.
     
  4. 66monaco

    66monaco Gearhead

  5. villeri

    villeri 2nd gear

    pitääkö se rautalangasta vääntää että tuo ei ole mikään jake brake. tuo on vaan pakokaasujarru.. jake brake on oikee moottorijarru jolloin kannessa on sitä varte ylimääräset venttiilit joka pytylle.
     
  6. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Näin olen itsekin ymmärtänyt että JakeBrake ja pakokaasu jarru on kaks eri asiaa. Jostain lueskelin että jaken idis on päästää pytyssä syntyvä paine ulos ennen kun se kerkiää tehoa tuottamaan.... tai jotenkin noin, viisaammat tarkentakoot. :D Pakokaasu jarrusta en sitten osaakaan sanoa jotta miten toimii.
     
  7. villeri

    villeri 2nd gear

    jake toimii juuriki niin että puristustahdin lopussa sylinterinpaine päästetään ulos. normi pakokaasu jarru toimii niin että pakoputkeen menee läppä jolloin pakoputki on melkeen tukossa.
     
  8. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Noni, taas oppi jotain uutta. :lol:
     
  9. villeri

    villeri 2nd gear

  10. kippo86

    kippo86 1st gear

    Noni, johan toi välitys muuttaa paljon. Eikä varmast noin kevyt vaunu paljoo tunnu ramin peräs?

    Joo, ei oo aikomustakaa korottaa enempää. Nytki jo vähä tuska nostaa lavalle mitää...

    Kiitokset kehuista.
     
  11. nasseri

    nasseri 1st gear

    Dodgen osto olis nyt mielessä, kun pitäis saada nykyisen 2-paikkaisen japsi pick-upin tilalle auto, johon sopii enempi porukkaa kyytiin. Muutamia kysymyksiä oli Ramista... Saattaa toki olla että näitä on joku muukin kysellyt näiden reilun 1500 sivun aikana, joita tässä näkyy olevan.

    Eli tuollainen -03 -> tai uudempi laite olis mielessä. Onko tekniikka jotenkin muuttunut tuosta -03 uudempiin? Ihan uusissahan taitaa olla 6,7 kone, mutta jos vertaa näitä malleja joissa on 5.9kone. Millaisissa lukemissa kulutus pyörii sekalaisessa ajossa? Lavaa taitaa olla ainakin kahta eri mittaa, kuinka pitkiä ja leveitä nämä ovat?
     
  12. Erska

    Erska Gearhead

    Nonni. Loistavasti viheltää! 8) Vaivan arvoista. Noin se kuuluu olla. Ei luista ei. Asiallista. :poff:
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Mahtavaa!

    Oikeesti vtun jees. laita vielä kamera jotenkin lavalla/lavakaareen, niin että saadaan kuvaa ja ääntä suoraan hormista 8)
     
  14. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    tuli käytyä plymarivanin "pikku"taloprojektia kattomassa ja haettua isommat suuttimet pienellä osamaksulla ku toi niksu74 vei mut eilen terassille niin otin suutin rahoista muutaman lonkeron :rotfl: ja hyvältä näytti musta laku pötkö tulevan plymarivanin putkesta sen uusista suuttimista 8) ja mäxä! kaitsun sauna on luultavasti aikasemmin valmis ku sun :poff: :rotfl: nim.merk.saunan harjakaisia ootelessa 8)
     
  15. Lampa1

    Lampa1 1st gear

    Asiallista! makeet soundit!! Voisit laittaa tonne fatan projekti osioon laatikon vaihdosta topikin, jotain manuaali swappia haaveilevaa helpottais tietää minkä moinen projekti on kyseessä..
     
  16. bilstein

    bilstein 1st gear

    kertokaa mistä vtusta saan tuohon rotkeen sen ohjauksen kääntövarren (pit arm)

    tuntuu liikkeilläkin olevan kiven alla.. autohan on siis 4x4, 95, 2500, 5,9

    vanhasta varresta oli boorit pyöristyny liian huonoksi pultin päästyä löystymään...
     
  17. villeri

    villeri 2nd gear

    kuka ny automaatin haluais manuaaliks vaihtaa???? :lol: :lol: :lol: :poff: :poff: :poff: :poff: :rotfl: :rotfl:

    perhana ku joku asentaja taas ollu liikkeellä.. ihmettelin ku puhallin ei pyöri... noh.. sulake ok.. aattelin että kojelautaa ropaillessa päässy säätimeltä liitin löystyyn. no ei ollu. kattoin vastuksen.. kunnossa. virtaa ei tuu.. no sitte otin releen käteen. joo virta tulee releelle.. rele ei vedä. koitin akusta relettä että se toimii.... mikähän piru tässä nyt sitte on... satuin sitte seurata releen johtonippua ja totesin että polkimien asentaja jättäny kojelautaa kasatessaan puhaltimen releen maajohdon irti..... :lol: :lol:
     
  18. freeride

    freeride Gearhead

    njääh..onpas kamalan työlään näköstä ja hidasta... :poff: pitäkää tunkkinne!ei vaan,on toi komeen kuulosta,mut ei,en vaihda manuaaliin ihan heti.ehkäpä joku harrastelaite.. :poff: :lol:
     
  19. villeri

    villeri 2nd gear

    Freeride, osta 1gen manuaali. Tuntuu olevan muotia nykypäivänä :D
     
  20. freeride

    freeride Gearhead

    eihän sitä koskaan tiedä :D
     

Kerro tästä muillekin!