Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. villeri

    villeri 2nd gear

    jumankauti.. jänkäjoonaski eksyny tänne :lol:
     
  2. sepi 74

    sepi 74 1st gear

  3. bandiitti

    bandiitti 1st gear

    http://kalecoauto.com/index.php?main_pa ... 4sogqdi237

    koskas vajaamukisella ajetaan suomessa alle kympin aika stripillä kun se yksikin supernopee dually meni hyvinkäällä savun seassa 17sek.??? :-?
     
  4. villeri

    villeri 2nd gear

    mielummin ajan kuudella luotettavalla mukilla vähä hiljempaa ja pitemmältä kun remontoin joka päivä 8 sylinteristä missä pytytki on vinksallaan mihin sattuu.

    ja se eräs auto olis kulkenu jos ratissa ois ollu kuski... eikä mikään ratin pyörittäjä..
     
  5. bandiitti

    bandiitti 1st gear

    eihän pytyt oo pystyssä kun paskahuusseissa.
     
  6. villeri

    villeri 2nd gear

    letukan kiukaassa niin vähä voimaa ettei männät jaksa kulkea pystysuunnassa niin pitää olla vähä kenollaan...
     
  7. bandiitti

    bandiitti 1st gear

    vaatiiko kumminssi muuten kuskilta joitain hengellisiä lahjoja että se on nopee? yleensähän vaan vedetään lappu lattiassa se 400metriä:)
     
  8. villeri

    villeri 2nd gear

    tuskin maxduran letukkakaan hyökkää mihinkään vartilla jos paikaltaan lähtee ilman ahtoja...
     
  9. sepi 74

    sepi 74 1st gear

  10. bandiitti

    bandiitti 1st gear

  11. villeri

    villeri 2nd gear

    ja meitin koira tunkee tommoset letukkamiehet turkinhihaan ja nussii uudestaan.. mun ei ainakaan tartte todistella ittelleni että miks cumminssi on niin kauheen hyvä. mielummin ajan kestäväks todetulla työkonemoottorilla ku jollain renkkaavalla vinkkelillä. onkos 6.5detroittia esim laitettu paljo kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin....? mistäköhän johtuis...
     
  12. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    mitenkä tänkin ny ottas :eek: 12v? onks ne johku sähköautoihin?
     
  13. villeri

    villeri 2nd gear

    riidan haastamisesta puheenollen.. kukahan se tuli tänne ensin lärviänsä levittään.. :lol: :lol: :poff: :poff:
     
  14. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Täs tullu jo jonkun aikaa haaveeltua ram gen2 cumminsilla tietty.
    Vehkeestä tulis käyttöauto, mutta täs vähän miettiny kuinka tolla pärjää talvet. Jos tulee taas 30 asteen pakkasia saako tota käyntiin tunnin parin lämmtyksellä (lohko). Kuinkas renkaitten kans ilman nastoja pääseekö tuolla etteenpäin saatika pysähtymään. 4x4
    Tarkeneeko kapiinis ilman karvahattua ja haalareita.
     
  15. villeri

    villeri 2nd gear

    30 pakkasella lähtee kahden tunnin lämmityksellä kyllä käyntiin jos suuttimet vaan on kunnossa (lähtee ilman lämmitystäkin mutta en suosittele). ite lämmittelin viimetalvena kovilla pakkasilla melkein aina vähintään 4 tuntia.

    kun kattoo sopivan kuvioiset renkaat alle niin pärjää kyllä ilman nastojakin. ite ajellu nyt 2 talvea pelkillä m+s renkailla eikä oo ollu onkelmia.

    jos lämppärinkenno ei oo tukossa niin hyttiin saa kyllä liki t-paita kelit kovillaki pakkasilla.

    näin ainakin alkupään 2 koppasissa joissa 12venttiilinen kone ja mekaaninen pumppu
     
  16. sisu

    sisu Gearhead

    Just viime viikolla posti toi kotiin tommosen. Tilasin niiden nettikaupasta.
     
  17. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    jahas :D siä vaan luki ettei ne toimita ku jenkkilään, känädään ja britteihin mutta jos näin on sitten se on parempi ku hyvä 8)
     
  18. JariV

    JariV 2nd gear

    bandiitti;

    oliks sulla jotain asiaakin ehkä? Toistasekshan sä et oo suoltanu täällä kun paskaa. Koska se sun asias alkaa?

    Ja jos Suomessa nopein iso pikuppi on tämä kympin alittanut Chevrolet niin mitä sitten? Kyllä sen täällä kaikki tietää eikä siitä kukaan kiistele etteikö se ole nopein. Mutta jos sä pullistelet sillä vehkeellä täällä niin sittenhän sun täytyy omistaa se nykyään. Omistatko?

    Mä pärjään omallani hyvin mutta mua ei edes kiinnosta olla Suomen tai maailman nopein. Kävin taannoin Ruotsin puolella dynossa ja rajusti sutien tulos takapyöriltä oli 714hp / 1749Nm. Oletettavasti moottorilta siis ainakin 800hp / 2000Nm. Tuo oma laitteesi vierelle (oli se sit mikä tahansa oikee auto eikä Nintendo tai Playstation) ja katotaan vaikka sitten jatkoa.
     
  19. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Vetelin viime talven 2gen 24v joka päivä töihin. Oli aamulla piuhassa kiinni se "sallittu" 2 tuntia. Aina lähti nätisti ja koska oli sisätilan lämppäri oli myös lämmin hytti. Yhtenä aamuna servo ulisi pitkään (-34) mutta se helpotti/lakkasi kun vaihdoin uudet PSFluidit siihen.
    Laitan härvelistä nokan umpeen heti kun mennään -5 alle. Ilmaa pääsee jähdyttäjään vain puskurin ja konepellin välisestä raosta, lämpenee sevästi nopeammin. Lähti myös hyvin noin -25 ilman mitään kun seisoi "metsässä" 2 vrk. Näissä vehkeissä on sitten se lämmitys/jäähdytyskäyttö tärkeää ennen ja jälkeen ajon.
    Ainaskin toi mun 2001 pysähtyy hyvin kun siinä on ABSit kaikissa pyörissä. Taitaa olla mun paras käyttö-/talvi-/kesä-/pelto-/kruisailuauto koskaan! =D
    PS 1 vuoden keskikulutus 13,8l/100km (automaatti ja 1/3 ajasta trailerivetoja/kuorman kanssa)
     
  20. JariV

    JariV 2nd gear

    Mä pidän kovilla pakkasilla autoa "piuhassa kiinni" yleensä 45min (= 6.0kW löpölämmitin + 1100W lohkari + 450W sisätilalämmitin). Aina lähtenyt heti tulille.

    Sisätilan lämpötila riippuu täysin siitä onko vesijärjestelmä ilmattu ja miten tukossa lämppärinkenno on. Sitä pystyy backflushaamaan. Kun kenno on auki niin kovilla pakkasilla voi huoletta ajella t-paidassa. Jos tukkoinen kenno niin pilkkihaalari pakollinen.
     

Kerro tästä muillekin!