Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    tuttu auto täältä röllimettästä eli pirkkalasta 8)
     
  2. saku76

    saku76 2nd gear

    ram

    onnea valinnastasi :D toivotan huolettomia maileja.
     
  3. saku76

    saku76 2nd gear

    Re: keskuslukituksen ohjelmointi

    homma hoidossa. konalan autokeskus tarjosi kupin kahvia ja 46€ laskun vartin hommasta ja eipä töötti tööttäile enää kun laittaapi ukset umpeen. tässä mallista sitä vaan ei ilmeisesti saanut pois muuta kuin tehdään kompuutterilla.
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Re: keskuslukituksen ohjelmointi

    Ai sitä aina yhtä herkullista automaatti-kodin-putkimies -kahvia :rotfl: :rotfl: Mä oon jo oppinu, siihen ei pidä koskea...
     
  5. saku76

    saku76 2nd gear

    Re: keskuslukituksen ohjelmointi

    ajattelin kato ottaa vatsahuuhtelun samaan rahaan odotellessa :wc: :lol:
     
  6. Peetrus

    Peetrus 1st gear

    10W40 talvikahvi... yök...
     
  7. pjtk

    pjtk Gearhead

    Jos rupeet peltejä vaihtaan, niin mä voin sponssata sulle maskin. Tosin pykälää vanhempi kuin tossa mun vessassa. Siinä ei ole vilkun paikkoja, vaan vilkut on maskin alla. Ei antanu luonto myöten, että oisin päästäny ehjän maskin meneen romukuormaan, vaikka itellä ei käyttöä olekkaan. Oli siinä keossa muutkin keulan pellit, mutta sen verta harsoa, joten niitä en ruvennu jemmaan.

    Oppii äkkiä kaiken näkösia kikkoja kun tuon painosten renkaiden kanssa puljaa. Pikkuauton renkaat tuntuu siltä, että niitä nostelee kahdella sormella paikalleen ja pois.
     
  8. Erska

    Erska Gearhead

    Onkos tuota noin niin se kromin värinen?

    Se vilkuton on oikeastaan vieläkin hienompi :)

    Tosin joutuu jotkut tarvikevilkut sitten laittamaan mutta eipä se haittaa.

    Pistin sulle yyveetä.
     
  9. Japadapa

    Japadapa 1st gear

    Tipahti öljynpainemittari nollille ja teetti vähän töitä, että sain asennettua hätäapumittarin suodattimenjalan ylimääräiseen reikään. Siinähän oli lämppärin putket edessä ja joutui mutkista ja jatkonipoista rakentamaan pätkä, että sai paineanturin tuotua kauemmas niistä putkista. Paineet on kohdallaan ja orkkisanturi on siis sökö. Ei oo taas halpaa lystiä, 95 taalaa genosgaragella tuommonen yksinkertainen kikkula. Milloinhan sitä pääsee käsiksi hupirakenteluihin, kun kaikki aika menee pakollisiin remontteihin...
     
  10. freeride

    freeride Gearhead

    :eek: täh? rockautossa sama anturi,kallein malli 12.52 egee..(-96:n)
     
  11. 24 venasessa toikin anturi sisältää varmaan tietokoneen siks se on noin kallis.
     
  12. simu_l

    simu_l Gearhead


    Mitäää vvvvv.... 24v malliin sama palikka yli satkun :eek:
     
  13. Japadapa

    Japadapa 1st gear

    Mulla on siis -99 24v. Jenkkifoorumeita on tullut taas lueskeltua tämän homman takia ja voi näihin laittaa myös 1-napaisen anturin, mutta sitten pitää ostaa myös johtosarjanpätkä. Ja lisäksi pitää käydä ohjelmoimassa tietokone Dodge dealerilla uudestaan :poff:. Voishan tuota anturia vielä kysyä Machineryltä, mutta tuskin se siellä sen halvempi on.
     
  14. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    Oottakos poijat törmänny semmoseen ongelmaan että kun rojautatte cumminsin paikallisen motonetin pihassa käyntiin, niin viereisessä mersussa pärähtää hälyt soimaan? :rotfl: (älkää vaan kuvitelko että hain varaosia yhtään mihinkään)
     
  15. freeride

    freeride Gearhead

    joo mä sain kerran yhen jaguaarin hälärit vinkuun ja komee nokiraita keulaan :lol: ja hei älä vähättele moponettiä,sieltä löytyy näihin esim.starttiin osat ku pyytää vaan haisun romuja :D
     
  16. villeri

    villeri 2nd gear

    ku vaihto volkkarista ja toyotasta rotkeen niin motonetin käynnit on vähentyny aikalailla :lol: volkkariin tuli haettua moponetistä melkein joka viikko jotain.
     
  17. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Yhden prätkän hälyttimen sain huutamaan kun parkkeerasin viereen. Putki puhalsi suoraan mopediin :) Hei ois pari kysymystäkin, uskaltaako miten ajella jos on kiinni 5virisuutinta ja yks vakio? Alko vuotamaan :( Siis tilapäisesti, taajamassa ja pinta kaasulla. Ja toinen kysymys, hidas neliveto menee hienosti päälle, mutta pois ei lähde ilman rutinaa? Siis keppi "sorvaa". Nopea-neliveto toimii niinkuin pitääkin. (ps kännykällä kirjoittaminen on prseestä)
     
  18. villeri

    villeri 2nd gear

    nopeet liikkeet on näyttäviä. auto seis, tomaatti ännälle ja sitten tuuppaat nopeesti isolle puolelle niin ei pitäis rutista. mutta jos laitat ensin vapaalle ja sitten ison puolen niin automaatti lähtee siinä välissä jo pyörimään itestään ja sitte rutisee.
     
  19. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    No älä nyt ainakaan ihan saatanasti monoa sille anna ettei kampi katkee :poff:
     
  20. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    juu en ajatellut. Jos varovasti edes uskaltais motonettiin ajaa, 2km per suunta ;)
     

Kerro tästä muillekin!