Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    Ei kait näihin vikoja tule :mad: Parilla sataa joka kuukausi tilailee osia niin ompas mukava ajella rotkella :rotfl: Oli muuten aikas syvältä vaihtaa siihen laajakulma nivel hässäkkään ristikot ja kuula :wc:
     
  2. mätkä

    mätkä Gearhead

    Joo moottorin vikakoodit saa pihalle. Laatikon ei saa. Onkohan autossa tehokapulaa? Joskus tutkin samankaltaista vikaa vaikka kuinka kauan ja sit ku ralli ohjelma otettiin pois niin mystinen vika katos! :-?

    Vika voi johtua myös TPS-anturista. Sitten vuosimallista riippuen jos laatikon ohjainyksikkö on omansa hanttimiehen puolella tulipellissä niin vois koittaa ottaa liittimiä auki ja laittaa vähän sertsua. Jos vika ei vieläkään hellitä niin sitten vois hakia uusimman ohjelman laatikon ohjainyksikköön jostain paikallisesta merkkiliikkeestä. Osaavat kyllä laittaa. Silloin ei saa olla sisällä mitään tehonlisäys-ohjelmaa.
     
  3. dodkeilija

    dodkeilija 1st gear

    tuli itekkii soiteltuu tonne lds-turboo ja tuli ku apteekin hyllyltä että hx 40 modattuna siihen 35 seen! sitten ku kysyin vähän muita variaatioita ni ei meinannu tulla puhelusta loppua ja puolet meni ohi ku mietti viel edellistä vaihto ehtoa :eek: kyllä ideoita riiti :D
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Terveet taas,

    Nyt tämäkin projekti on nytkähtänyt seuraavaan vaiheeseen. Sain pari koevalua ja seuraavaksi on vuorossa "rasvanpaistokokeet" ja sen jälkeen koeajoja.
    Tässä vähän maistiaista.
    [​IMG]

    Valmista tavaraa saadaan odotella ens vuoden puolelle.
    Sopivuus on suunniteltu:
    •518, A518 (46RH, 46RE)
    •618, A618 (47RH, 47RE)
    •727, A727 (36RH, 37RH) tähän TOSI syvä, ei ainakaan muskeliautoon. :)
    •48RE

    Kommentitkin tervetulleita.

    Hai

     
  5. rami2500

    rami2500 1st gear

    Smarty on kiinni, ihan sama oire oli sitä tai ei.
    Sillähän pystyy vikakoodit lukemaan, ei tosiaan anna mitään.
    TPS:ää kai näissä ei ole jos olen oikein ymmärtänäyt, tarkoititko apps:ää?

    No minä koitan aluksi crc hoitoa, paikallinen merkkiliike ei houkuttele, viimeksi hävis puolet valoista --> väittivät että valot ei toiminu tullessaankaan eivätkä nähneet hienoilla laitteillaan oikeestaan mitään. tuntuu että näitä ei täällä kukaan osaa korjata, joutuu siis itse onkimaan tiedot ja korjailemaan. Hyvä että tämä foorumi on olemassa, kiitos vastanneille!
     
  6. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Tuo on erinomainen idea. Minä kokeilin viime talvena sellaista liimalappuvastusta. Se maksoi hieman yli satasen ja toimi melkein viikon. Sitten se jäi johonkin välillä Fagervik-Karjaa kun rämistelin pikkuteitä pitkin...
    Mutta niin kauan kun se oli kiinni huomasi selvästi että laatikko tykkäsi. Heti toimi vaihteet kun pihalta lähti isolle tielle. Ilman lämmitystä OD kytkeytyi vasta Lahdentiellä 6 km ajon jälkeen, lämmityksellä heti kun pääsi isolle tielle (900m).

    Pistin YV:tä =D
     
  7. turbod

    turbod Gearhead

    Kenellekään jäänyt kahden tuuman spacersettiä kakkosvessan taakse? Laitoin lokarilevikkeet ja ny ei kehtaa ajella ku umpipimeellä. Peräaho myy kyllä kahdellasadalla , mut ajattelin olla ekologinen.
    Ja si tarttis ehdottomasti välyksettömän simpukan. Konetie ei riitä sen jälkeen kun laitoin akselit ja pyörät suoraan. Aikaisemminhan sai roikkua ratissa ja silloinhan välykset oli reunassa...Ja ne muut kepit siä alhaalla on jees. Kai.
     
  8. Noin 60€ halvemmalla saat ebaysta noi spacerit kaikkineen kuluineen.
     
  9. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    http://akinpaja.fi/tuotteet.html?id=4/16 eiku ei mitään siis levennystä ei ylennystä :rotfl:
     
  10. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    Tuli tänään laiteltua kiinni potikka ohjaan vaihteistoa. Ja ei täällä paskaa puhuttu että kannattaa. Kivasti alko vaihtaan alempana ja lukko pysyy hyvin päällä.

    Jätin vielä vanhan pistokkeenkin sinne jos sattuu että jossain pääsee potikan asento muuttumaan niin voi ottaa vanhan TPS takas käyttöön ja nilkuttaa mittarin äärelle säätään oikeen arvon takas.
     
  11. persus

    persus 3rd gear





    kysy kojolta...myi jossaan välissä ainakin sopuhintaan niitä!
     
  12. Aarne

    Aarne 3rd gear

    Ookko kokeillu kirrata vanhaa simpukkaa? Ittellä oli sama kun sai pyörät ja muut nivelet kohdilleen mut sain säädettyä vielä ihan hyväks. Siittä simpukan päältä lukkomutteri höplälle ja tuumakokoisella kuusioavaimella löysiä pois. Joskus oli muistaakseni juttua että rajattomasti ei siittä vois kirrata et joku maksimi kierrosmäärä kyseisen ruuvin kierrolle mutta joku muisteliaampi voi tarkentaa.

    Eedith: Itse aasiassa etusivulla linkki pariinkin ohjeesen..
     
  13. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead


    Ja tommysbilletkin taitaa vääntää halvemmalla ku peräaho..

    http://www.tommisbillet.com/suomi/unive ... meset.html
     
  14. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    kahdella tuumalla tulee sitten helposti hieman jo liian ulos takarenkaat. itsellä 2,5" levikkeet, 10"vanne, et -27mm, niin takana kun on nyt 1,5" spacerit niin renkaat tulee joku 1cm levikkeen ulkopuolelle.

    Tuuma ois kai paras, mutta sitten joutuu jo lyhentää alkuperäisiä pyörän pultteja.
     
  15. huapala

    huapala 2nd gear

    asiasta kottikärriin; paljonkos työ muuten ajelette näillä rytöläjillänne per pvä/vko/kk/v? miulla tulle näin arkena päivittäin +160 kilomeetriä kun töissä käypi ja vituttaa vaan aina se kun käyt mittarilla niin tullee joku datsun/tojota mersu yms kuski virnumaan ;paljonks se vie pensaa..?vittu saman verran kun se siun kioskis!!tankin tyhtjäks ääliö!!!!!
     
  16. Pikku Poika

    Pikku Poika 1st gear

    :lol: Tulisko tuohon rytöön joku +500km viikkoon :-? vaihtelee jonkin verran. nojoo nyt vaihdettuna vesipumppu ja termostaatti....... vaihdattaa se perkele vielä tuon lämppärin kennon :mad: ei tuumaa oikein tulla lämmintä kapiinin :rotfl: On se ihuna ajella rotkella :lol:
     
  17. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Tulee noin 18-20 000km vuodessa. Sekin vaihtelee vähäsen. Samat ajot jatkuu vaikka Mersu vaihtui Tötsiin. Parhaimpana vuonna Marsulla tuli kelattu 42 000km...
    Nyt kun otan Tötsin telakalle kevät-talvella pariksi kuukaudeksi tulee tietysti aukko kilsakelaukseen, mutta sen jälkeen ne kertyy NOPEAMMIN ;)
    Myös siksi että siitä tulee sopivampi työkalu kun se saa kippilavan.
     
  18. chevy van G20

    chevy van G20 1st gear

    Potikka

    Käyny tossa parina päivänä liikuttelemassa tuota rytöläjää ja tuossakin on ruvennut toi laatikko vehtaamaan niin oliko noi potikat minkä säätöarvon ja onko jossain rautalanka ohjeita sen asentamiseen , kun toi tekniikan ei oo oikein hallussa...
    Niin toi rytöhän on 98 mutta eipä sillä Taija olla vaikutusta asiaan
     
  19. chevy van G20

    chevy van G20 1st gear

    Ajomäärä

    Tohon ajomäärään niin on tainnu tulla alkuinnostukseen noin 100 km viikkoon mutta työlään kuulosta se kyllä on ollu , katsotaan kesän tullen (jos rytö on vielä meillä) mitä tulee jos veneen vetoon innostuu oikeen kun tuollahan se kai pitäs saada rannasta matkaan ...
     
  20. simu_l

    simu_l Gearhead

    Pakko kyl kommentoida...
    Mullon ollu nuita autoja vaikka minkälaisia ja merkkisiä ja mallisia ja aivan samalla lailla on normaalit kulutus osat menny vaihtoon jokaikisessä vehkeessä, ei sillä oo merkitystä onko se ikäloppu pajero vaiko uudenkarhea saksalainen perheauto vaiko tommottii dodge, yhtälailla ne kuluu kaikki autot.
    Suurin ero on siinä että ramilla on vaan niin paljon mukavempi ajella ku millään muulla :lol:

    Kilometrejä vähä tapauksesta riippuen vuotta kohti 30-45tkm.
     

Kerro tästä muillekin!