Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    Kierrokset voi tosiaan kirjottaa käsin jos on kuorma-auto.

    Ja vaikka olis kuinka monta hyväksyttyä pakokaasulappua niin aina ne sen siellä konttorilla saa tarkistusmitata, tosin todella harvoin semmosta tapahtuu.
     
  2. villeri

    villeri 2nd gear

    jööööö etelä-suomi routrippi tässä menossa. hyvinkäällä hiukan jarrutin abclle. hämeenlinnan tullista hajin romut pois ja 3kpl 2gen rammereitaki tuli siinä hämeenlinnassa nähtyä. on motari vähä saakelin liukas. takavedolla ei oikeen kärsi ajella :D
     
  3. jusky

    jusky Gearhead

    Olis aikomus päivittää turbiini amerikan tekeleeseen niin, mitä suositellaan? Matala stallinen tietysti , 450-500hv tehoille ja 3 levyisenä ajattelin ottaa.
    Mitä on porukalla käytössä ?

    edit. onko kellään tätä:

    http://www.dieselstorm.com/ats-triplelo ... -7809.html

    ja onko kukaan tilannut tuolta tavaraa?
     
  4. Erska

    Erska Gearhead

  5. elmer

    elmer 3rd gear

    no ny on leima. abs systeemistä ei löytyny mitään vikaa ja kelpas. päästöt nyt 0.3 eikä tarvinnu nousu aikaa eikä kierroksia. ja oli jopa kuullu että jenkeissä voi olla tuommoset jarrut. eri katsuri siis....

    ja sitten odottamaan pakettia että saa uusia hiluja ja saa taas ensi vuonna jännittää leimalla :poff:
     
  6. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    ei oo tota triple lockkia mut toi five stari on jos haluaa autossa mukavuutta niin toi ei välttämättä oo paras mahdollinen se ei meinaan luista yhtään ku menee päälle se on aika terävä mut täyskaasu vedossa se on huippu :rotfl:
     
  7. Akimbo

    Akimbo 3rd gear

  8. Tanelim

    Tanelim 2nd gear

    Alkaa olemaan akut tiensä päässä toinen on orizinaali. :D
    webaa piettää 3 varttia päällä niin pyörähtää niin nihkeästi käymään että aivan hirvittää.
    Minkä kokosia ja merkkisiä akkuja teillä on? onko red ja yelloutopit maineensa verosia?
     
  9. freeride

    freeride Gearhead

    ääni yellow topeille.ostin omat 2005 joulukuussa,vieläkin pelittää täysin moitteetta ja eberiä käytetty paljon/lyhyttä matkaa ajan enemmän.tilasin tuolta aikoinaan.en tiä nykyhintoja

    www.flinkenberg.fi

    optima yellow top YT S 5,5 (BCI D31)
    kylmäkäynnistyskyky: EN CCA A 975
    kapasiteetti EN Ah 75
    varakapasiteetti (BCI) min. 155
    paino 26,5 kg
    195€ kpl
     
  10. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Hoppecke, Varta, Mbat... tai mitä nyt varaosakauppiaalla sattu olemaan. Niin isoja kun saan mahtumaan. Ihan niihin halvimpiin en ole sortunut. Enkä niihin kaikkein kalliimpiin. Enkä osta "huoltovapaita". Akkuja joutuu vaihtamaan noin 7-10 vuoden välein riippumatta siitä mitä ne ovat maksaneet. Joskus tosin saattaa saada tosi hyvän joka kestää yli 10 vuotta.

    Tärkeää minusta on että kun ostaa uudet akut, niitä pitää ladata pienellä virralla täyteen. Vähintään 12h, mieluiten vuorokauden. Noin 5-6 kertaa vuodessa tarkistan nesteet ja lataan akut akkulaturilla. Jos talvella härvelit seisoo pidempiä aikoja käyttämättä (2-3 viikkoa) lataan akut ennen käyttöönottoa. Tällä reseptillä olen onnistunut pitämään pihatraktorin vihreää Hoppeckeä hengissä vuodesta 1998 ja vielä lähtee Fergu käyntiin! :)
     
  11. captainpera

    captainpera 2nd gear

    die hard

    Mullon jenkkilässä autoon asennetut "Die Hard" -merkkiset akut. Ovat olleet tuossa ainakin sen 5 vuotta. En tiedä koska on tuohon jenkkilässä laitettu. Helvetin hyvät akut on!

    Alussa huvitti koko merkki ja ajattelin, että tekeekö tuollaisilla yhtään mitään. Onneksi ei sentään lue: "Sponsored by: Renny Harlin," mikä noista tuli heti Bruce Wllisin lisäksi mieleen... Suomesta ei varmaan saa tuon merkkisiä?! Ameriikassa näyttäis olevan suurikin merkki tuo. Merkkiä voin kyllä lämpimästi suositella!! 8)

    Eikun "Die Hard" -ostoksille vaan! :rotfl:
     
  12. villeri

    villeri 2nd gear

    nonneeeee etelän reissulta selvitty. Pertura toimi vantaalla semmosena mobile kartturina vai miten sen sanois... :lol: noo puhelimessa kuitenki neuvo aasille tietä... :poff: noo perille päästiin ja vielä löysin kotiokki..

    siinä vähä kuvaa vielä osista. peilit näky olevan sähköohjatutki vaikka pyysin pelkästään lämmitettäviä. vois jostaki koittaa keksiä peilien kytkentäkaavion ja sen ohjausnamiskan niin sais kaikki toimimaan. tukivarret on topgun customzia
    [​IMG]
     
  13. jusky

    jusky Gearhead

    Ite laitoin viime talvena exiden hyytelöakut, tyytyväinen olen ollut . Halvemmat kuin optimat. eli nämä:

    http://exide.fi.loopiadns.com/?page_id=822

    Ps. selvisi että mulla on vahvistettu loota,olis hyvin kestäny pyöritellä niitä sulle myymiä trepadoreja prkle! :poff: :rotfl:
     
  14. xterror

    xterror Gearhead

    Mulla on toi Dtt 3-levyinen,toimii ja hintakin näköjään tippunut. http://www.dieseltrans.com/dodge/torque_converter.htm
     
  15. jusky

    jusky Gearhead

    Miten ja mistä tilasit?
     
  16. 66monaco

    66monaco Gearhead

    onkos täällä kellään 2010-} rameja? kuvia? rahnaa ku ois ni longhornin hakisin! 8)
     
  17. dustez

    dustez Gearhead

    Tuli vähän oppirahoja maksettua, ei voikkaan 2003-05 rotken takajousia takoo kun riipuke vakiona melkeen suorassa. pajakulmassa sano kesällä että voi ja nykku kävin jousien kanssa niin ei enää sit voinukkaan :lol: sitä kyllä vähän itekkin aavistelin. tiedoks vaan siittä haaveileville 8) 250 e olis vaan maksanu tosin jos ois voinu.

    [​IMG]
     
  18. freeride

    freeride Gearhead

    ai meinaaks,notta sulla ei oo viäläkään tarpeeks korkee pulkka :eek: :lol: vai onks jouset kualeentunu?
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

  20. dustez

    dustez Gearhead

    oli ajatuksena että sais sitä palikkaa pois lehen ja akselin välistä :)
     

Kerro tästä muillekin!