Dodge ram "heiluu"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja hovinraitti, 11.2.2014.

  1. hovinraitti

    hovinraitti 1st gear

    Elikkäs...Rami hytkyy nelikko päällä kääntäessä jyrkästi. Mitään ylimääräsiä ääniä ei kuulu yms. Juuri vaihdettu eteen veturin ristikot, etukardaanin ristikot ja sen sisälle "mullinsilmä" neulalaakereineen. Voisiko johtuu korotuksesta? (Liian jyrkkä kardaanikulma)!? 6" korotettu. Ja sit 37" renkaat. Oisko näillä asiaan tekoa? :eek:
     
  2. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    Toi on ihan ominaisuus, kun näissä ei ole jakolaatikossa tasauspyörästöä.
    Pitävällä alustalla kannattaa välttää jyrkkään kääntämistä nelikko päällä
     
  3. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Kuuluu asiaan.

    jakolaatikossa ei ole tasauspyörästöä, eli etu ja takafillarit pyörii aina samaa vauhtia. jos käännät nelikko päällä tiukasta, niin jostainhan sen on annettava periksi. eli yleensä rengas alkaa "hyppiä".

    Ole tyytyväinen, koska jos ei hypi niin sitten hajoaa jotain :poff: Eli ei todellakaan suositella tiukkoja käännöksiä neliveto päällä ainakaan jos on asfalttia renkaiden alla.

    edit: kärpästen herra ehti just ennen..
     
  4. hovinraitti

    hovinraitti 1st gear

    Eli kaikki normaalia sitten. Joo ei tulis mieleenkään kääntää nelikko päällä pitävällä hiekkatiellä, puhumattakaan asfaltista. Ja ku on tuota painoa etuakselilla 2/3 osaa...n.! Ja ilmeisesti kaikki nämä korostuu isojen renkaitten kaa ja korotusten...
     
  5. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Joo, ja ne vakiot ohjausvarret on kans villiä katsottavaa, kun yrittää paikallaan kääntää... Siinä rauta huokaa voiman tiellä. :rotfl: Hyvä auto, mutta olisi voitu suunnitella muutama kahvihetki kauemmin.
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Tollee kävi 37" Creepyjen kans...

    [​IMG]
     
  7. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Ei jumankauta... Ei paljoa lohduta edes ajatuksen tasolla, että auton mukana tuli kesäfillareiksi uudenkarheat 295 BFG AllTerrainit. :rotfl: :rotfl: Huokaa nimittäin jo noilla vakiokokoisilla talvirinkuloillakin.
     

Kerro tästä muillekin!