Dodge Ram kuorkinalusta -07

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Lassard, 5.10.2006.

  1. Lassard

    Lassard Gearhead

    Samalla hytillä, kuin normaali Ram, megajäreä 6,7 Cummins. Lähtöhinta 5,7 Hemillä $22500 ( 17600 E!!) Kantavuus 6600 poundia ( joko 2,5t tai 3t ), entiä, kummat yksiköt jenkeissä käytössä ( avoir vai troy )

    Mutta perskuta! Yhtä järeä Mersun Sprintteri - alusta maksaa 20 tonnia enemmän! Jos Cumminssilla hintaero ei oo älytön niin luulisi kaupan käyvän.

    Jos tää ajatusleikki pitää kutinsa, niin tässä olisi Dodgella useammankin tuhannen taalan paikka. Samalla asenteella, kuin Caliberin kanssa, niin ihme on jos ei kauppa käy. Lavoja ja koppejahan Suomessa on osattu aina tehdä.

    Tuossa linkkiä:

    http://www-5.dodge.com/vehsuite/ModelSelector.jsp

    Ja Mersulta vertailun vuoksi:

    http://www.mercedes-benz.fi/Projects/c2 ... 1_2005.pdf


    Sanalla sanoen: JEAH! :D
     
  2. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Voin puolittain luvata tilaavani tuollaisen autokoulun C1-luokan opetusautoksi, jos niitä aletaan tuomaan Suomeen.
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, ja sit kun alat opettaa C1E luokkaa niin mä tuun sun ekaksi oppilaaksi. :D
     
  4. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Hauska kuulla, mutta siihen ei tarvitse mitään kursseja. Jos sulla on ollut C-kortti yli vuoden, hankkiudut vain teoria- ja ajokokeeseen C1E-kortin vaativalla yhdistelmällä, manuaalivaihteisella tietenkin. Muista ennen tätä kuitenkin anoa ajokorttilupa uudelle luokalle kotipaikan poliisilta.
     

Kerro tästä muillekin!