Dusterin etuvanteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Gyro, 16.4.2004.

  1. Gyro

    Gyro 1st gear

    Joo eli nyt pitäis ostaa Dusteriin etuvanteet ja olen ajatellut Weldin vanteita. Mutta minkä kokoiset sinne kannattaa laittaa ja mikä on sopivin et?
    Vannekoko tulee olemaan 15 tuumainen.
    Entä se leveys ja et? Onko mitään tietoa kellään ja onko kuvaa nähtävillä jossain, että näkis miten ne istuu autoon.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kai sulla on 4.5 tuuman pulttijako siinä? Vakio A-body pulttijakohan on 4", paitsi '73 ja uudemmissa levyjarrullisissa. Aika moniin vanhempiinkin on tosin vaihdettu 4.5" jaolliset jarrut, osaksi sen takia, että vannevalikoimma tohon 4" jakoon ei juuri ole. Weldejä ei ole tarjolla 4" jaolla, centerlinen joitain malleja saa 4" jaolla custom tilauksena. Meillä on ollut 6" x 15" vanteita A-koppasissa edessä ja ne menee ihan hienosti, ei offsettiä.
     
  3. Stingray

    Stingray Gearhead

    Ja 7" menee myös pienellä offsetillä, tähän talveen asti on ollut edessä 14x7" Woolfracet 0.31" offsetillä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Stingray 2004-04-16 09:29 ]</font>
     
  4. Gyro

    Gyro 1st gear

    Joo siinä on mopen isompi jako.
    Eihän noita pieniä saa edes mistään.
    Mut offsetti kiinnostaa todella paljo, koska
    vanteet pitää tilata ja ei ne liikkeessä tiedä mitää. Tietenkin olisi hyvä, jos pystyisi kokeilemaan, mutta se ei onnistu ainakaan tossa liikkeessä mistä ostan vanteet. Eli kaikki mitat pitää itse tietää.
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Rahalla saa ja centerlineilla pääsee... :grin:
    Toi 31 offset on varmaan vähän liikaa 15" tuumasissa...
    Joku on siis vaihtanu sun pulttijaon ja jarrut samalla joten kokeiluhommiksi toi menee, siel voi olla kootut selitykset edessä... eli osa sieltä ja toinen tuolta...
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eiköhän se tän hetken offseteilla mee isompihalkaisijaisellakin vanteella ihan OK. Ulospäin levittämisestä ne yleensä ongelmat alkaa, sisäänpäin viemisestä ei niinkään synny komplikaatioita.
     
  7. Gyro

    Gyro 1st gear

    Joo mutta, kun ei ole hajuakaan tänhetken offsetista... ???
     

Kerro tästä muillekin!